Horoscop săptămânal: 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 26 octombrie - 1 noiembrie 2020

Planetele "guvernează" cu toată determinarea zona comunicării și de aceea te vei afla în postura de a-ți argumenta în public acțiunile. Zâmbetul pe care îl afișezi mereu în interacțiunile cu cei din jur ajută la destinderea atmosferei și îți oferă încredere în poziția pe care ți-o asumi. Prieteniile din viața ta nu sunt un etalon pentru tine deoarece nu mai crezi în integritatea lor.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 26 octombrie - 1 noiembrie 2020

Ești pasionată de multe subiecte care îți sunt necunoscute și de aceea vei alege să citești câte puțin din fiecare domeniu. Pasiunea cu care faci tot ceea ce îți propui te ajută să străbați cel puțin jumătate de drum până la atingerea obiectivelor. La nivel emoțional simți o conexiune aparte cu o anumită persoană, dar teama de a nu fi dezamăgită te va opri din a prelua inițiativa.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 octombrie - 1 noiembrie 2020

"Esența" care se află dincolo de acțiunile pe care le faci nu este cunoscută de mulți cei cu care intri în contact. Crezi prea mult în puterea aparențelor. În anumite contexte personale, vei fi obligată să adopți o atitudine mai pragmatică, chiar dacă acest lucru nu ți se potrivește. Astrele nu sunt tocmai indulgente cu tine și va fi nevoie să depui eforturi suplimentare pentru a obține lucruri aparent banale.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 26 octombrie - 1 noiembrie 2020

Indiferent de tipul lor, nu crezi în exuberanța relațiilor de lungă durată. Dintr-un motiv sau altul, conexiunea emoțională își pierde din "aderență" și tot ceea ce rămâne în loc este un sentiment de siguranță și de confort. În ceea ce privește cariera, în zilele următoare vei pusă în postura de a face lucruri care este posibil să schimbe dinamica pe care o trăiești în prezent.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 26 octombrie - 1 noiembrie 2020

Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Ai senzația că cei din jur nu înțeleg, în niciun context, mesajul pe care încerci să îl transmiți. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, continui să rămâi o fire asertivă și dedicată. Consecvența te va ajuta să obții rezultatele pe care ți le dorești.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 octombrie - 1 noiembrie 2020

Pentru a menține un echilibru între profesional și personal este nevoie de multe resurse. Nu te mai lăsa influențată de aparențe! În perioada următoare, din cauza mai multor situații tensionate acumulate, ajungi să acționezi complet irațional. A te gândi la o mică vacanță denotă maturitate și responsabilitate pentru propriile acțiuni și decizii.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 26 octombrie - 1 noiembrie 2020

Firea ta duală se va afla în plină activitate în următoarele zile deoarece vei fi pusă mereu în postura de a alege. Acum știi care sunt lucrurile care te împlinesc cu adevărat, dar pe alocuri vei fi din nou tentată să faci compromisuri în defavoarea ta. Cei din jur nu au întotdeauna cele mai rele intenții, după cum greșit presupui.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 octombrie - 1 noiembrie 2020

Întotdeauna trebuie să ai grijă să fii onestă cu propria persoană. Este posibil să primești un ultimatum cu privire la un aspect profesional, dar nici măcar această postură în care te afli nu te va forța să faci vreun compromis. Crezi cu tărie în propriile idei. "Agonia emoțională" în care ai trăit o bună perioadă de timp s-a dispersat. Ai recâștigat controlul asupra propriei vieți.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 octombrie - 1 noiembrie 2020

Energia astrală pe care o recepționezi în perioada următoare va fi definitorie pentru echilibrul propriei vieți. Această săptămână va fi una greoaie din punct de vedere emoțional. Sunt multe lucruri rămase nespuse și a prelua inițiativa în acest moment reprezintă pentru tine o provocare în sine. Nu crezi că ești confortabilă cu această postură.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 octombrie - 1 noiembrie 2020

Lucrurile vor intra pe un făgaș normal odată ce vei prelua controlul. Familia va fi susținătorul tău principal, indiferent de ceea ce urmează să trăiești. Chiar dacă îți este dificil să preconizezi asta, viața ta va avea un nou sens odată cu luarea anumitor decizii. Încearcă întotdeauna să vezi dincolo de orice aparență. Sensul este "ascuns", de cele mai multe ori.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 octombrie - 1 noiembrie 2020

Din cauza unei influențe ciudte pe care o vei recepționa de la Jupiter, vei da peste persoane care îți induc din nou nevoia de a le proteja. Persoane dragi din viața ta trec prin momente dificile. Deși empatizezi și rezonezi cu suferința lor, din fericire pentru tine, de această dată vei știi cum să acționezi. Locul secund nu mai este pentru tine.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 26 octombrie - 1 noiembrie 2020

Găsirea unui nou sens al propriei vieți îți întreține motivația de a face lucruri care îți aduc împlinire. Din păcate, conflictele sunt inevitabile în această perioadă. Deși încerci să nu te lași afectată de ele, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Îndreaptă-te spre ceea ce simți!
Articole astro