Horoscop săptămânal: 26 martie – 1 aprilie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 26 martie - 1 aprilie 2018 Energia intermitentă pe care o primești din partea astrelor are tendința să te debusoleze. Incertitudinile de care ai parte în această săptămână accentuează starea de confuzie în care trăiești de ceva timp. Majoritatea oamenilor de care te atașezi, vin și pleacă fără nicio motivație. Te simți descumpănită în fața acestui incontestabil adevăr. Este momentul să înveți să fii mai indiferentă cu privire la acest aspect al propriei vieți.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 26 martie - 1 aprilie 2018 Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune același lucru și pe plan sentimental. Aici ai mereu tendința să îți neglijezi emoțiile și nevoile. Fără să îți dai seama, acesta a devenit modul tău de a te raporta la tot ceea ce ți se întâmplă. Această săptămână este dificilă pentru tine.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 martie - 1 aprilie 2018 Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop. Sunt situații a căror esență ajungi să o înțelegi după mult timp. Odată însă ce acest lucru se întâmplă, îți dai seama că devii tot mai bogată din punct de vedere spiritual și emoțional. Piedicile pe care încearcă unii să ți le pună sunt doar provocări în ceea ce te privește. Nimeni nu poate sta în fața motivațiilor tale pentru a atinge succesul!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 26 martie - 1 aprilie 2018 În zilele următoare ajungi din nou să îți regreți acțiunile. În aceasta nouă săptămână pot avea loc schimbări importante în viața ta. Atât timp cât vei avea răbdare și vei ști când să faci următorul pas, nimic din ceea ce vei trăi nu te va face sa suferi. Este important acest lucru pentru echilibrul tău interior. Zilele se scurg repede. Ai multe taskuri de îndeplinit, idei de pus în practică, iar familia te solicită destul de mult în perioada care urmează.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 26 martie - 1 aprilie 2018 Niciun eveniment nu te ia prin surprindere în perioada care urmează. Totul pare amorțit în jurul tău. O să faci reale progrese profesionale. Te motivezi tot mai mult și reușești să îți atingi unele obiective pentru care ai muncit mult în ultima perioadă. Idealurile pe care le ai par a deveni din ce în ce mai realizabile. Ești mereu înconjurată de persoane care îți oferă oportunități de dezvoltare și acest lucru a făcut mereu diferența în ceea ce te privește.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 martie - 1 aprilie Energia planetelor îți induce o stare de spirit pozitivă pe tot parcursul întregii săptămâni. Reușești să treci cu maturitate peste problemele sentimentale pe care le ai. Noul început de care ai parte este, pentru moment, tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la un echilibru emoțional. Întâmplările care te scot din zona de confort sunt de bun augur pentru tine. Chiar dacă sunt mulți cei care nu te înțeleg, pentru tine nu mai este definitorie confirmarea altora.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 26 martie - 1 aprilie Situațiile dificile din trecutul tău trebuie să te motiveze să fii mai bună în tot ceea ce faci în prezent. Chiar dacă provocările te solicită psihic și emoțional, acestea aduc schimbarea în viața ta. Uneori te simți mult prea constrânsă de anumite persoane pentru a face anumite alegeri. Acest mod de a acționa te dezechilibrează psihic. Recunoști că îți este greu să treci peste eșecurile profesionale de care ai avut parte în ultima perioadă.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 martie - 1 aprilie Emoțiile tulburătoare pe care le resimți au efecte vizibile la nivel somatic. Durerile de cap au revenit. Îți este foarte greu să rămâi pozitivă și echilibrată având în vedere lucrurile care se întâmplă. Te așteaptă o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Cu fiecare zi care trece ești tot mai conștientă de acest lucru. Singurătatea de care ai parte te poate ajuta într-un mod inexplicabil să accesezi în tine valori și energii de care nu ai fost conștientă până în prezent.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 martie - 1 aprilie Îți place să te lași condusă de ceea ce simți. Consideri că acesta este modul tău personal de a acționa, indiferent de situația în care te afli. Dacă tot vine vorba de relații și sentimente, se anunță a fi o săptămână intensă din acest punct de vedere. Normalitatea socială de care ești înconjurată îți provoacă scârbă. Ai senzația că nimeni din anturajul tău nu se ghidează după aceleași valori ca și tine. Totul pare să fie dezolant.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 martie - 1 aprilie Comunicarea are un rol esențial în relația pe care o ai. Îți dai seama de acest lucru cu fiecare situație tensionată prin care treci împreună cu partenerul. Mai ales în acele situații, niciunul dintre voi nu știe să își exprime trăirile. La birou este important să preiei inițiativa în anumite contexte. În această săptămână nu reușești să îți setezi cu adevărat prioritățile. Acțiunile pe care le faci ajung să îi rănească chiar și pe cei din jur.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 martie - 1 aprilie Ai tendința dezastruoasă pentru tine de a analiza foarte mult lucrurile. Din această cauză, sentimentele își pierd din nuanță și din importanță. Viața privată nu este pentru tine un subiect de discuție cu persoanele pe care abia le cunoști. Îți dorești ca cei din jur să îți respecte intimitatea. Energia intensă a planetelor îți răstoarnă viața cu susul în jos în această săptămână. Din păcate, ești singura care deține răspunsurile la întrebările care îți inundă mintea.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 26 martie - 1 aprilie Majoritatea intrigilor de care ai parte la birou ți se par cel puțin puerile. Ai ajuns în momentul în care înțelegerea pe care încerci să le-o oferi celor din jur tinde spre zero. Constați cu stupoare că oricum nimeni nu este interesat să primească suportul tău. Tot ceea ce ți se întâmplă te face să reflectezi mai mult asupra modului în care cei din jur ajung să îți modeleze alegerile. Viața de familie este singura care îți aduce împlinire în zilele care urmează.
Articole astro