Horoscop săptămânal: 26 august – 1 septembrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 26 august – 1 septembrie 2019

În loc să îi pui pe cei din jur în stand-by din cauza nesiguranței tale, încearcă mai degrabă să îți alegi mai precaut angajamentele. Prezența preponderentă a lui Saturn aduce haosul în viața ta. Resimți aceasta stare de sine la o intensitate destul de mare. Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai consumatoare de energie psihică.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 26 august – 1 septembrie 2019

Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ”ajustări” necesare propriei vieți. Această ultimă săptămână a lunii august este definitorie pentru tine din toate punctele de vedere. În ceea ce privește viața profesională, energia creativă pe care o vei resimți în următoarele zile te va ajut să te clasezi pe următoarea treaptă ierarhică.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 august – 1 septembrie 2019

Soarele va face o dubioasă ”ședere” în zodia ta și energia pe care o vei recepționa de la el va fi destul de confuză pentru tine. În mai multe contexte sociale în care te vei afla, vei acționa conform prejudecăților, deși știi că atitudinea adoptată nu te caracterizează. Este ca și cum cauți cu orice preț să te dezamăgești pe sine.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 26 august – 1 septembrie 2019

Deși consideri că nu îi judeci pe mulți din cei care cu care interacționezi, îți dai seama că totuși ești dezgustată de comportamentul unora. Ajungi uneori să fii chiar destul de drastică cu alte persoane tocmai pentru a nu-ți lăsa vulnerabilitățile să iasă la iveală. În perioada aceasta te apropii la un nivel mult mai profund de persoana iubită și asta întărește legătura emoțională dintre voi.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 26 august – 1 septembrie 2019

Starea de anxietate trăită în ultimele luni își pierde din intensitate. Găsirea unui nou sens al propriei vieți îți întreține motivația de a face lucruri care îți aduc împlinire. Faptul că viața te pune față în față cu tot felul de situații sau contexte dificile te face să te simți într-un fel norocoasă - în acest mod ai tot mai multe oportunități de a te descoperi.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 august – 1 septembrie 2019

Încă acționezi destul de ambiguu în raport cu anumite relații din viața ta, iar la momentul actual, nici tu nu mai găsești explicația acestui comportament. Fidelitatea este pentru tine un aspect esențial în toate relațiile pe care le ai și de aceea te și simți foarte ușor rănită. În zilele acestei săptămâni vei avea posibilitatea de a te apropia din nou de o persoană pe care o apreciezi cu adevărat.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 26 august – 1 septembrie 2019

Din păcate, conflictele sunt inevitabile în această perioadă. Deși încerci să nu te lași afectată de ele, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Chiar dacă dezvoltarea personală a devenit pentru tine un scop în sine evident, nu îi lași pe cei din jur să fie prea intrusivi în raport cu provocările pe care alegi să le trăiești.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 august – 1 septembrie 2019

Urgențele care vor apărea în viața ta în zilele următoare vor fi destul de stresante pentru tine și te vor scoate din zona de confort. Cu toate astea, vei reuși să te ”calibrezi” destul de repede la noua realitate. Nu lași niciodată garda joc, chiar dacă ești conștientă că acest comportament nu este întotdeauna atât de riscant precum pare.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 august – 1 septembrie 2019

Pe parcursul zilelor care urmează te decizi să clasifici într-un mod diferit lucrurile astfel încât propriile nevoi să fie prioritare. Facem greșeli la orice pas și ne este greu să acceptăm această caracteristică a naturii umane. Pentru a nu mai resimți atât de intens toate neajunsurile emoționale sau materiale, este important să înveți să apreciezi cu sinceritate tot ceea ce este în jurul tău.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 august – 1 septembrie 2019

Reproșurile și conflictele vor fi la ordinea zilei în perioada următoare. Agitație și haos va fi peste tot unde îți îndrepți privirea. Nimeni nu îți va da niciodată înapoi timpul pe care îl pierzi! Încearcă să te iubești cu adevărat, să te pui pe primul loc și mai mult decât atât, învață odată pentru totdeauna că tu ești cea mai importantă în viața ta.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 august – 1 septembrie 2019

Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Această influență o pot avea însă doar dacă tu le vei permite acest lucru. ”Contrabalansarea” anumitor lucruri îți oferă șansa de a lua decizii înțelepte. Deși totul pare ”amorțit” în jurul tău, este o perioadă potrivită pentru a-ți creiona obiectivele pentru următoarele săptămâni.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 26 august – 1 septembrie 2019

Îți îndrepți atenția spre propria persoană și către familie. Obiectivele pe care le ai în minte pentru perioada următoare necesită concentrare și determinare. Intuiția care te călăuzește în aceste zile îți transmite că trebuie să ”pierzi” controlul asupra unor aspecte pentru a descoperi lucruri noi despre propria persoană.
Articole astro