Horoscop săptămânal: 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 25 noiembrie - 1 decembrie 2019

Săptămâna aceasta te întâmpină cu un sentiment intens de ușurare. Îți dai seama cât de mult te-ai maturizat în ultima perioadă și efectul pe care îl are această schimbare asupra dinamicii vieții tale. Destinațiile "drumurilor" pe care le parcurgi nu se prezintă totdeauna așa cum ți-ai dori, dar asta nu te oprește din a face tot ceea ce este posibil pentru a-ți trăi propriile visuri.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 25 noiembrie - 1 decembrie 2019

Chiar dacă de la începutul săptămânii roiesc în jurul tău tot felul de propuneri profesionale, nu vei acționa concret în nicio direcție. Nu îți place deloc atunci când anumite persoane încearcă să îți inducă alegerile pe care trebuie să le faci. Comunicarea din plan personal se va îmbunătăți. Apropierea emoțională pe care o vei trăi în raport cu partenerul te va ajuta să visezi la un viitor împreună.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 noiembrie - 1 decembrie 2019

Ești mult prea concentrată pe setarea de bariere decât pe esența anumitor relații. Te amăgești singură cu un astfel de comportament deoarece știi despre tine că nu vei putea sta deoparte dacă se vor întâmpla anumite lucruri. Parteneriatele profesionale presupun multă dedicare și prezență de spirit. Din păcate, zilele acestei săptămâni se vor materializa în jurul vieții personale și de aceea vei prioritiza altfel lucrurile.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 25 noiembrie - 1 decembrie 2019

Toamna aceasta este destul de tulburătoare pentru tine. Planurile personale și profesionale se intercalează destul de mult, iar energia negativă care va lua locul bunei dispoziții în cadrul familiei, va duce tot mai des la conflicte. Practica zilnică a unei gândiri pozitive te poate ajuta să elimini o bună parte din premisele acestei situații pe care o trăiești.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 25 noiembrie - 1 decembrie 2019

Prospectarea în plan profesional te poate aduce mai aproape de visurile pe care le ai. Nu rămâne indiferentă în fața posibilității de a face ceva ce iubești cu adevărat! După o perioadă agitată și intensă, următoarele zile îți oferă exact oaza de liniște de care aveai nevoie. Indiferent de starea ta de spirit, știi că persoanele iubite sunt și vor rămâne mereu prioritatea ta.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 noiembrie - 1 decembrie 2019

Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. În acest plan al vieții tale, lucrurile nu decurg niciodată lin. O reconectare mai profundă cu persoana iubită te poate ajuta să consolidați relația, mai ales că ați trecut printr-o perioadă dificilă. Descoperirile de care ai parte în raport cu propria persoană sunt destul de delicate.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 25 noiembrie - 1 decembrie 2019

Visurile tale au uneori un iz de profeție, chiar dacă sună exagerat o astfel de descriere. Indiferent de dinamica relațiilor din viața ta, reușești să vorbești deschis despre propriile sentimente sau emoții care îl vizează și pe celălalt partener deoarece crezi din ce în ce mai mult în autenticitate. Dualitatea lucrurilor de care vei avea parte în zilele următoare te va pune în încurcătură.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 noiembrie - 1 decembrie 2019

Oportunitățile din jurul tău te stimulează din punct de vedere intelectual, dar te și provoacă să ieși din zona de confort. Un pas înainte, doi înapoi. Cam aceasta este pentru tine dinamica acestei săptămâni. Cu toate acestea, Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 noiembrie - 1 decembrie 2019

Trebuie să te adaptezi din mers multor contexte sociale din care faci parte. Viața de familie pare să fie tot mai solicitantă, mai ales spre mijlocul săptămânii când toți o să fiți nevoiți să vă adaptați cât mai repede unor schimbări care vor avea loc. Diada Soare-Lună va influența toată plaja de acțiuni din următoarea perioadă.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 noiembrie - 1 decembrie 2019

Viața ta are nevoie de un plus de valoare și nu vorbim acum de cea financiară. În ultima perioadă ai pierdut din vedere faptul că micile bucurii de care ai parte zi de zi te pot ajuta să atingi tocmai acea fericire la care visezi dintotdeauna. Dacă spre sfârșitul acestei toamne plănuiești să faci o investiție importantă pentru tine, este indicat să primești sfaturi pertinente cu privire la mișcările pe care le ai în minte.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 noiembrie - 1 decembrie 2019

Practica pe care ți-ai impus-o în anumite sectoare ale vieții te-a ajutat să îți structurezi noi tabieturi. Toate demersurile pe care le faci pentru propria stare de bine dau rezultate. În această etapă este foarte important să îți menții intactă motivația și să nu uiți care este de fapt scopul acțiunilor tale. Drama și iubirea pasională te vor "arunca" dintr-o parte într-alta pe parcursul întregii săptămâni.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 25 noiembrie - 1 decembrie 2019

Reușești să investești mai mult timp în tot ceea ce presupune obiectivele personale. Această reușită te "dezmorțește" din punct de vedere emoțional. Caruselul de emoții pe care îl trăiești în ultima perioadă se va intensifica totuși destul de mult. Chiar dacă nu găsești răspunsuri la modul în care anumite persoane se comportă cu tine, devii distantă și indiferentă.
Articole astro