Horoscop săptămânal: 25 februarie – 3 martie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 25 februarie - 3 martie 2019

Având în sfera energetică planetele Venus și Saturn, această săptămână este caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere, chiar dacă o atitudine revoluționară nu este ceva care să ți se potrivească cu adevărat. Intrigile fac parte din tabloul acestei săptămâni atunci când vine vorba de activitatea de la birou.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 25 februarie - 3 martie 2019

Deși pe alocuri unele scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt multe situații în care alegi să faci doar ceea ce simți. Ambientul energetic de care vei fi "înconjurată" în zilele următoare te vor ajuta să ieși din impasul emoțional în care te afli. Alegi să faci unele compromisuri destul de importante pentru relația pe care o ai.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 februarie - 3 martie 2019

După o perioadă lungă în care ai simțit că plutești în derivă, totul începe să se "aranjeze" într-o formă accesibilă și pentru tine din punct de vedere psihic. Stările de neliniște fac loc concentrării și îți dai seama că ești pe punctul de a face schimbări esențiale în viața ta. Indiferent de rezoluțiile profesionale din această săptămână, încerci să faci pași exacți spre atingerea obiectivelor.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 25 februarie - 3 martie 2019

Odată ce confortul din plan personal îți este zdruncinat, îți dai seama că pierzi cea mai importantă ancoră emoțională. Călătoriile în interes de serviciu programate pentru perioada următoare iscă destul de multe conflicte cu partenerul. Cu toate astea, nu ești pregătită să faci niciun compromis în acest sens. Cariera este și va fi mereu prioritatea ta.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 25 februarie - 3 martie 2019

În ultima perioadă ești tot mai puțin interesată de propriul statut social. Maturizarea pe care o trăiești te face să cauți autenticitate și simplitate în tot ceea ce te înconjoară. Atunci când vine vorba de carieră, renunți la orice acțiune care are tendința de a periclita relațiile personale. Ești de părere că sacrificiile pe care le fac cei din jur pentru viața profesională nu sunt sustenabile.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 februarie - 3 martie 2019

Deși starea de spirit din următoarele zile este destul de confuză, reușești totuși să îți menții intactă motivația în plan profesional. Ai parte de multe provocări și proiecte interesante care te scot din zona de confort. Limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane de la birou te ajută să te ții departe de multe conflicte. Acest lucru este în avantajul tău.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 25 februarie - 3 martie 2019

Indiferent de starea de spirit pe care o ai, faci tot ceea ce-ți stă în putință pentru a transforma energiile negative pe care le resimți în unele pozitive. Nu îți dorești să schimbi oamenii, niciodată nu ți-ai dorit asta. Tot ceea ce poți face este să alegi cât de mult te lași influențată de ei. Ședințele de lucru care au loc în această săptămână te ajută să punctezi aspecte importante pentru echipa ta.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 februarie - 3 martie 2019

În perioada care urmează, nu știi de ce, dar îți dorești să păstrezi aparențele în raport cu viața personală. Deși treci prin clipe dificile, consideri că nu ai nevoie de "spectatori" sau de sfaturi primite din partea unora care se prefac empatici în raport cu situațiile dificile pe care le trăiești. Pentru a evita orice fel de interpretare, preferi să rămâi retrasă.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 februarie - 3 martie 2019

Sunt mulți cei din viața ta care au făcut diverse compromisuri pentru ca tu să devii femeia puternică de astăzi. Recunoștința pe care le-o porți este ca un talisman pentru tine. Indiferent că este vorba de carieră sau de viața personală, nu suporți lucrurile relative. Ești o fire consecventă, acționezi punctual și nu te lași derutată de detalii nesemnificative.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 februarie - 3 martie 2019

Inspirația pe care o resimți în zilele care urmează se datorează relațiilor armonioase din viața ta. Chiar dacă dificultățile apar la orice pas, știi că orice drum pe care trebuie să-l parcurgi este mai lin alături de oamenii dragi ție. Crezi în a doua șansă, mai ales atunci când este vorba de persoane față de care simți o reală simpatie. Consideri că nimic din ceea ce trăiești nu este întâmplător.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 februarie - 3 martie 2019

Atunci când vine vorba de carieră, chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta. Simți la nivel tangibil vibrația pe care ți-o transmit astrele pe parcursul acestei săptămâni, iar starea de spirit pozitivă și plină de vitalitate te va ajuta să faci lucruri prețioase pentru propriul confort psihic.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 25 februarie - 3 martie 2019

În mai multe contexte pline de însemnătate în care te vei afla, vei reuși să transpui în cuvinte și acțiuni concrete tot ceea ce simți. Aceste zile sunt importante și pline de semnificație în ceea ce privește echilibrul tău emoțional. Starea de tensiune din familie pare că se spulberă de la o clipă la alta și regăsești în locul său armonia după care tânjeai de ceva timp.
Articole astro