Horoscop săptămânal: 25-31 mai 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 25-31 mai 2020

Astrele "te pregătesc" și în săptămâna care urmează pentru schimbările radicale care vor surveni în viața ta. Indiferent de ce va veni spre tine, vei rămâne concentrată pe propriile obiective. Practica pe care ți-ai impus-o de ceva timp în anumite sectoare ale vieții te-a ajutat să îți structurezi noi tabieturi și să îți recapeți o parte din vitalitatea care te-a caracterizat dintotdeauna.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 25-31 mai 2020

Caruselul de emoții pe care îl trăiești în ultima perioadă se va intensifica în zilele următoare. Pentru tine orice început îți induce o stare emotivă profundă, chiar dacă nimic din ceea ce se întâmplă nu are un impact atât de mare asupra ta. Venus se va afla într-o poziție retrogradă, iar acest lucru te va influența la nivel energetic.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 25-31 mai 2020

Uranus aduce în viața ta multe schimbări radicale. La nivel astral se pare că toate energiile se vor concentra pe împlinirea ta emoțională. Atunci când vine vorba de carieră, odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur. Îți dorești să flirtezi mai mult cu o anumită persoană de la birou, dar parcă nu știi cum să faci asta.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 25-31 mai 2020

"Un nou început"... Acesta este clișeul care se află pe buzele tuturor în perioada care urmează. Chiar dacă îți dai seama cât îți este de dificil ca tu să simți ca ei, ești conștientă că și pentru tine lucrurile se vor schimba radical în perioada care urmează. Tot ceea ce ai trăit vreodată va fi anulat de noile provocări de care vei avea parte.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 25-31 mai 2020

Persoanele rău intenționate cu care ești nevoită să interacționezi își lasă amprenta asupra echilibrului tău interior. Oricât de mult ți-ai dori să reușești acest lucru, nu poți să rămâi indiferentă în fața "viziunii înguste" a celor din jur. Atunci când vine vorba de a face parte dintr-o echipă de profesioniști, valorile pe care le cauți la ceilalți îți sunt foarte clare.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 25-31 mai 2020

Relațiile cu cei din jur vor reprezenta din nou punctul central al vieții tale emoționale. Alegeri neinspirate, mustrări de conștiință, regrete, toate acestea îți vor întări ideea că nu vei reuși niciodată să ai parte de autenticitate în plan personal. Toți cei pe care îi cunoști te-au dezamăgit sau consideri că oricum o vor face, mai devreme sau mai târziu.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 25-31 mai 2020

Dificultățile pe care le întâmpini în această perioadă te epuizează la nivel energetic. Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le "accesezi" acum. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară pe parcursul acestei săptămâni. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 25-31 mai 2020

Lucruri de neconceput pentru tine vor avea loc în perioada următoare. Nesiguranța îți va invada sufletul și rațiunea. Nu reușești să îți dai seama care este sursa acestei anxietăți pe care o resimți. În plan profesional, te simți măgulită de cei care doresc să îți ofere ajutorul, însă nu te simți pregătită să îl accepți. Consideri mereu că te poți descurca singură, chiar dacă sunt situații în care ești în impas.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 25-31 mai 2020

În această perioadă se întâmplă multe lucruri importante pentru echilibrul tău interior. Nimic din ceea ce se întâmplă în viața altora nu va mai avea un impact atât de mare asupra stării tale emoționale. Nu te mai identifici cu propriile gânduri. Până și tu ești surprinsă de cum reușești acum să te detașezi de contextele care au impact negativ asupra ta.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 25-31 mai 2020

Toată "revoluția" pe care o trăiești în plan emoțional are drept scop recâștigarea încrederii în sine, dar și în cei din jur. Atunci când vine vorba de carieră și de propriile valori, îți dai seama că anturajul de care ești înconjurată la birou te face să te "anulezi". Încearcă să ieși puțin din context și să riști mai mult. Nu vei avea decât de câștigat.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 25-31 mai 2020

Firea ta rebelă și nonconformistă va fi în căutare de stabilitate și securitate emoțională. Toate nevoile cu impact emoțional parcă vor încerca să te "subjuge" pentru a nu îți canaliza atenția spre alte lucruri. În perioada următoare vei începe să îți faci planuri mult mai sustenabile în raport cu o serie de obiective care au rămas neîndeplinite în plan profesional.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 25-31 mai 2020

Această săptămână este marcată de un fenomen astrologic intens care își va lăsa amprenta asupra destinului tău. Parcă din nou vine spre tine nevoia de a te reinventa la nivel profesional, dar îți lipsește curajul. Maniera în care alegi să faci lucrurile te poate conduce spre un succes în carieră la care nu ai fi visat vreodată. Ai încredere în propriile visuri!
Articole astro