Horoscop săptămânal: 24-30 septembrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 24-30 septembrie 2018

Ușile către reușită în plan profesional ți se deschid larg în această săptămână. Oportunități de invidiat te pun pe gânduri, mai ales că viața de familie rămâne prioritatea ta principală. Atunci când intri în contact cu ”persoanele potrivite” pentru tine, ai capacitatea de a simți vibrația pozitivă care te înconjoară. În plan personal, lasă-te condusă de ceea ce simți!

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 24-30 septembrie 2018

În următoarele zile trebuie să iei decizii radicale care pun în pericol orice tip de siguranță de care ai parte în prezent. Cu toate astea, te lași ghidată de ceea ce îți spune intuiția. Frica ce te urmărește atunci când planurile alături de partener sunt anulate este de fapt o simulare a faptului că îți este frică de singurătate. Pentru a te simți în armonie, ai nevoie de atenție și afecțiune într-un mod constant.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 24-30 septembrie 2018

Ai devenit o persoană mai matură, mai calculată și mai responsabilă, chiar și în raport cu propriile sentimente. Pentru tine, zilele care urmează sunt definite de reușită și succes. În anumite contexte în care te vei afla, trăiești o stare de claustrofobie socială. Deși adori să comunici cu cei din jur, ai nevoie de timp și pentru propria persoană. Adori să fii doar tu cu tine.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 24-30 septembrie 2018

Din păcate, categoria de oameni cu care ai de-a face la birou nu te ajută să ai parte de un mediu relaxant și armonios. Această săptămână se va derula într-un mod abrupt. Ai senzația că nu vei reuși să faci nimic din ceea ce ți-ai propus. Totul este la limită. Mai mult, nici starea psihică nu pare să te ajute să vezi lucrurile altfel. Poate este indicată vacanța aia pe care o plănuiești de ceva timp.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 24-30 septembrie 2018

Pe parcursul acestei săptămâni o să fii mai expusă din punct de vedere social. Tot ceea ce vei trăi te va obosi foarte mult și te va forța ca spre zilele de joi sau vineri să renunți la unele planuri personale. Deși ai un program destul de încărcat, nu îți neglijezi familia. Cei dragi au nevoie constantă de tine, iar tu știi asta. Pentru tine nu va fi niciodată posibil un compromis în acest sens.

Fecioara

Horoscop săptămânal Feciaoră: 24-30 septembrie 2018

Ești tentată să depășești anumite limite impuse de mediul social din care faci parte. Chiar dacă adrenalina pe care o simți în această situație pare că îți încețoșează rațiunea, nu te vei lăsa condusă de ea. Nu crezi în relații platonice, indiferent că este vorba de planul personal sau profesional. Pentru tine este definitorie implicarea absolută în tot ceea ce faci.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 24-30 septembrie 2018

Mercur ocupă din nou o poziție retrogradă în zodia ta și acest lucru se va resimți mai ales la începutul săptămânii. Atunci când îți dorești să faci tranziția dintr-un context în altul, este esențial modul în care alegi să comunici poziția socială pe care ți-o asumi. În zilele de joi și vineri lucrurile se precipită în cadrul acțiunii de la birou. Din păcate, anumite conflicte nu vor putea fi evitate.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 24-30 septembrie 2018

Ai nevoie de intimitate, iar toți cei din viața ta par că nu înțeleg acest lucru. Această simplă cerință duce la conflicte semnificative între tine și membrii familiei, mai ales spre mijlocul săptămânii. Relația cu partenerul romantic este tot ceea ce ai nevoie pentru a crește ca persoană, ca mamă, ca prietenă. Dacă mingea este la tine în teren în ceea ce privește o anumită persoană, ”șutează” sau renunță definitiv.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 24-30 septembrie 2018

Pe parcursul acestei săptămâni, majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Cariera va avea și ea de suferit de pe urma instabilității emoționale, chiar dacă nu îți dai seama în prezent de acest lucru. Este primordial să găsești un echilibru între ceea ce înseamnă personal și ceea ce înseamnă profesional.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 24-30 septembrie 2018

În zilele care urmează este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional. Pentru tine este esențial ca cei din jur să aibă încredere în reușitele tale.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 24-30 septembrie 2018

Singura modalitate care te face să simți că deții controlul asupra propriei vieți este să te concentrezi asupra jobului și a proiectelor pe care le ai în desfășurare. În această perioadă din viața ta ai nevoie de rezultate în carieră pentru a-ți menține motivația la cote maxime. Pentru tine deadline-urile strânse sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți demonstra abilitățile.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 24-30 septembrie 2018

Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională agitată nu îți permite să faci asta în zilele următoare. Ai senzația că nu îți găsești locul în această lume. Proiectele pe care le ai în desfășurare la birou te ajută să aduci un plus de noutate în cariera ta. Sunt multe probleme pe care trebuie să le rezolvi în timp record și acest lucru te provoacă ca și profesionist.
Articole astro