Horoscop săptămânal: 24 – 30 iunie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 24 - 30 iunie 2019

Ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite. Cu o prezență destul de perceptibilă a lui Venus în casa relațiilor, îți dai seama că tot ceea ce faci în plan personal are menirea să îți aducă împlinirea de care ai nevoie. Evită să iei decizii importante fără a te consulta cu partenerul de viață!

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 24 - 30 iunie 2019

Ai foarte multe întrebări de adresat, dar nimeni nu te poate ajuta în acest sens decât propria persoană. Din nefericire pentru tine, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra personalității tale. Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 - 30 iunie 2019

Cauți cu disperare acceptarea reală a unei persoane anume și din nou intri într-un cerc vicios care va fi dificil de ”zdruncinat”. Din păcate, insiști pe unele chestii care știi că nu vor fi niciodată așa cum îți dorești. A te ”dezlega” de anumite promisiuni te poate ajuta să îți regăsești liniștea interioară. Ai mare nevoie de asta, mai ales în această perioadă tulbure din viața ta.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 24 - 30 iunie 2019

Această săptămână îți oferă destule indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Nimic din ceea ce trăiești nu îți dă senzația de autenticitate. Starea de sănătate îți dă și ea bătăi de cap, mai ales din cauza oboselii acumulate în timp. Deși ești de părere că toate lucrurile se întâmplă la timpul lor, resimți o stare de agitație continuă din cauza neîmplinirii personale.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 24 - 30 iunie 2019

Comunicarea din relație are de suferit din cauza indeciziei tale, iar tu o știi. Perioada următoare este destul de dificilă din punct de vedere emoțional. Au loc multe schimbări de situație, iar energia negativă pe care o resimți îți adâncește starea de apatie. Cu toate astea, nimic nu este mai reconfortant decât faptul că ești conștientă de ceea ce poți trăi dacă ai în jur persoane care te apreciază cu adevărat.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 - 30 iunie 2019

Te gândești tot mai serios să intri într-un an sabatic din punct de vedere emoțional. Influențele negative pe care le au anumite persoane asupra ta te irită tot mai mult, dar nici nu ești capabilă să vorbești deschis despre ceea ce simți. Te ascunzi în spatele aparențelor, crezând că acest tip de comportament te va scuti de dezamăgiri.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 24 - 30 iunie 2019

Ai putea începe această săptămână prin a sparge cu toată inima întregul set de reguli sociale pe care le urmezi. Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, trebuie să acţionezi. Acesta poate fi un punct din care să porneşti. Începuturile de care este posibil să ai parte aduc multă energie și entuziasm în viaţa ta.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 - 30 iunie 2019

Decizia de a lucra puțin la aspectul fizic este una excelentă. Demersurile pe care le vei face în acest sens te vor ajuta să îți recapeți și vitalitatea de altădată. Succesul în plan profesional îţi este garantat de alegerile înţelepte pe care le iei. Sufletul îți este inundat de confuzie și tristețe din cauza unei persoane care te-a scos cu brutalitate din viața sa.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 - 30 iunie 2019

Este important să îți acorzi timp și răbdare pentru a integra cu maturitate o nouă dezamăgire de care ai parte în viața ta de zi cu zi. Această săptămână aduce în prim plan capacitatea ta de adaptare la tot ceea ce este nou. Deși starea ta interioară nu pare să fie una excelentă, reușești să nu te lași acaparată de tristețea care te invadează. Ai nevoie de o nouă motivație pentru a face ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 - 30 iunie 2019

În plan personal recunoști din nou acea stare de agitație și neconcordanță care reapare între tine și partener. În aceste zile nu ești destul de lucidă sau rațională pentru a lua cea mai bună decizie în acest sens. Venus și Saturn te ajută să îți menții încrederea în iubire, chiar dacă este de înțeles că este greu să faci asta. Pentru tine, la birou, sistemul de valori morale după care te ghidezi este foarte important.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 - 30 iunie 2019

Această săptămână este definitorie pentru tine din toate punctele de vedere. Egoismul cu care acționează anumite persoane încă reușește să te surprindă. În aceste zile încerci din greu să îți reconsideri poziția față de o anumită persoană. Deși procesul este destul de anevoios din punct de vedere emoțional, nu vei renunța până nu vei ajunge la echilibrul pe care ți-l dorești.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 24 - 30 iunie 2019

Dualitatea lucrurilor de care ai parte te va pune în încurcătură. Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Faptul că alegi să fii mai puțin tolerantă face parte dintr-un proces de dezvoltare personală intens. Armonia de care ai parte în familie te ajută să te concentrezi pe planurile profesionale.
Articole astro