Horoscop săptămânal: 24-30 decembrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 24-30 decembrie 2018

Având în vedere starea de oboseală psihică pe care ai resimțit-o în ultima perioadă, ai nevoie de mai multe activități care să te relaxeze. Pe parcursul zilelor care urmează te decizi să clasifici într-un mod diferit lucrurile astfel încât propriile nevoi să fie prioritare. La birou, atmosfera va fi una incendiară în cea mai mare parte a timpului, mai ales datorită agitației specifice perioadei din an.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 24-30 decembrie 2018

Reproșurile și conflictele vor fi la ordinea zilei în perioada următoare. Agitație și haos va fi peste tot unde îți îndrepți privirea. Chiar dacă ești de părere că totul poate decurge conform planului stabilit, se întâmplă ca, în multe din contextele în care te vei afla, să nu găsești soluții imediate la problemele cu care te vei confrunta. Această săptămână o rezervi mai mult pentru timp petrecut în familie.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 24-30 decembrie 2018

Nimeni nu îți va da înapoi timpul pe care îl pierzi! Încearcă să te pui pe primul loc și, mai mult decât atât, învață odată pentru totdeauna că tu ești cea mai importantă în viața ta. Vechile iubiri trebuie să fie pentru tine o sursă de inspirație atunci când vine vorba de relația actuală. Cu toate astea, preiei unele modele de comportament și le aduci în mijlocul legăturii din tine și partener. Ai grijă la consecințele acestui lucru!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 24-30 decembrie 2018

Deși experiența de viață a fiecăruia dintre noi este de necontestat, aceasta nu ne ajută întotdeauna să fim mai buni în tot ceea ce facem. Facem greșeli la orice pas și ne este greu să acceptăm această caracteristică a naturii umane. Zilele acestei săptămâni de iarnă te apropie mai mult de cei dragi și te face să fii recunoscătoare pentru tot ceea ce viața ți-a oferit.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 24-30 decembrie 2018

Chiar dacă ai senzația că anumite persoane se dezic de tine cu o nonșalanță surprinzătoare, important este cum reușești să integrezi tu această dezamăgire. Mai mult decât atât, în zilele care urmează este important să te concentrezi pe propriile nevoi și pe acele relații care, într-adevăr, te ajută să te dezvolți din punct de vedere emoțional. Alegi să petreci sărbătorile în familie. Doar alături de cei dragi poți accesa acea stare de calm și armonie de care ai nevoie.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 24-30 decembrie 2018

Zilele care urmează te vor forța să faci lucrurile ca la carte pentru a nu pierde teren în fața celor din jur. Ai parte de multe provocări profesionale. Pentru a reuși să faci față haosului din jur, este nevoie de o minte calculată, organizată și concentrată pe obiective tangibile. Familia este și va fi întotdeauna susținătorul principal pentru tine, chiar dacă uneori ai senzația că nu îți oferă sprijinul de care ai tu nevoie.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 24-30 decembrie 2018

În aceste zile agitate, astrele te ajută să îți menții încrederea în tot ceea ce reprezintă frumos. Pentru tine, sistemul de valori morale după care te ghidezi este foarte important și nu faci concesii în acest sens. Chiar dacă inițial nu ai crezut că este vorba de acest lucru, unele situații de la birou te forțează să îți pătezi integritatea. Această stare de sine devine principala ta motivație în găsirea unui alt loc de muncă, dar este de asemenea și o sursă de anxietate.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 24-30 decembrie 2018

Nevoia de a ieși în evidență te face să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri amoroase. Atunci când vine vorba însă de viața profesională, Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte. Atât tu, cât și toți ceilalți membri, aveți o atitudine deschisă în raport cu problemele pe care le aveți de rezolvat și faceți mereu front comun în acest sens. Într-adevăr, lucrurile merg ca pe roate în acest sector al vieții tale.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 24-30 decembrie 2018

La începutul acestei săptămâni vei simți nevoia să te reinventezi, indiferent de ce sector al vieții tale este vorba. Mai mult decât atât, dificultățile financiare prin care treci te fac să fii mai drastică în raport cu mai multe aspecte. Viziunea ta flexibilă în raport cu multe probleme de la birou ajută echipa din care faci parte să se remarce în fața superiorilor. În zilele de weekend se pare că ai nevoie de romantism și afecțiune din partea persoanei iubite.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 24-30 decembrie 2018

Odată ce reușești să îți clasezi proiectele de care trebuie să te ocupi până la finele anului, nu mai ai timp de pierdut în van. Uranus readuce în viața ta nevoia de a fi rebelă. Persoana iubită nu înțelege această schimbare de comportament și adoptă o atitudine destul de pragmatică cu privire la acest aspect. Este posibil ca nici tu să nu îți dai seama de ce în această perioadă simți nevoia să fii atât de exuberantă și de vocală.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 24-30 decembrie 2018

Negocierile care au loc la birou la începutul acestei săptămâni îți oferă oportunitatea de a pune pe tablă toate cărțile pe care le deții. Nu există o perioadă mai bună a anului în care să îți îndrepți atenția către familie și propriile nevoi emoționale. Deși este posibil ca în anumite contexte în care te vei afla să nu reușești să îți expui ideile, în această săptămână te mulțumești cu șansa de a cunoaște oameni deosebiți din punct de vedere profesional.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 24-30 decembrie 2018

Inconveniențele care apar atunci când avem o atitudine delăsătoare se întorc împotriva noastră, mai devreme sau mai târziu. Pentru fiecare dintre noi, viața este un carusel. Nimic din ceea ce facem nu poate fi întru totul controlat, dar avem puterea să modificăm "șinele" propriului nostru drum. În zilele care urmează alegi să fii recunoscătoare pentru tot ceea ce ai și îți promiți să aduci în viața celor din jur, atât cât poți, o urmă de speranță.
Articole astro