Horoscop săptămânal: 23 – 29 septembrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 23 - 29 septembrie 2019

Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile nocive și repetitive pe care le ai. Deși acestea te îndeamnă de la spate să acționezi într-un anume fel, tu trebuie să te lași ghidată doar de partea emoțională. Spre partea a doua a săptămânii ești mai încărcată decât de obicei cu taskuri profesionale. Acum este contextul potrivit să devii mai organizată.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 23 - 29 septembrie 2019

Chiar și atunci când vei deține răspunsurile de care crezi că ai nevoie, nu vei reuși să iei deciziile care îți pot aduce împlinirea la care visezi. Începutul acesta de săptămână aduce cu sine multe oportunități de dezvoltare, mai ales în plan profesional. Tentațiile erotice de care ai parte în perioada următoare nu vor fi ușor de combătut, dar indiferent de context, te vei lăsa condusă de ceea ce simți.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 23 - 29 septembrie 2019

Indiferent că este vorba de carieră, de viața personală, de relațiile cu cei din jur, vei reuși să îți asculți intuiția și să întreții acea stare de echilibru profund. Starea de anxietate trăită în ultimele luni își pierde din intensitate. Găsirea unui nou sens al propriei vieți îți întreține motivația de a face lucruri care te împlinesc și îți ”hrănește” dorința de a te autodepăși.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 23 - 29 septembrie 2019

În sfârșit, toate simțurile îți sunt stimulate. În această săptămână aflată sub influența energetică a lui Saturn, ai idei noi pentru renovarea casei, vrei să te apuci de câteva cursuri de dezvoltare personală, petreci mult mai mult timp în aer liber și în compania familiei. De fapt, se pare că acest ritm alert de viață ți se potrivește mănușă.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 23 - 29 septembrie 2019

Reușești să te ”eliberezi” de un mare bagaj emoțional și noua identitate pe care o capeți te va ajuta să privești lucrurile din altă perspectivă. Această săptămână de toamnă va fi definitorie pentru tine în ceea ce privește relațiile importante din viața ta. Cauți cu o oarecare disperare resurse emoționale în tot ceea ce te înconjoară, iar asta face din tine o persoană destul de intrusivă.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 23 - 29 septembrie 2019

Agitația care se va instala în perioada următoare la nivel astral te va forța să te lași ”captivată” de tot felul de detalii care îți ”hrănesc” orgoliul. Petreci din ce în ce mai puțin timp cu persoanele dragi, dar apropierea pe care o simți în raport cu ele pare să fie de nezdruncinat. Îți cunoști bine prioritățile și de aceea nu faci compromisuri cu care nu rezonezi.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanța: 23 - 29 septembrie 2019

Marte și Uranus fac o echipă perfectă atunci când vine vorba de romantism. Mai mult ca niciodată, relația personală îți oferă un cadru perfect în care tu poți să te accepți cu calități și cu defecte. Pentru tine această săptămâna va fi prima din an în care vei reuși să pui cap la cap idei și planuri pentru a obține ceea ce îți propui, mai ales în plan profesional.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 23 - 29 septembrie 2019

Chiar dacă majoritatea ideilor pe care le ai te ajută să te remarci în plan profesional, și conduita pe care o adopți este importantă. Pe parcursul acestei săptămâni te vei afla mereu pe muchie de cuțit, indiferent că este vorba de sentimente, emoții, decizii sau provocări. Părerile colegilor de birou contează prea puțin pentru tine deoarece aceștia nu reprezintă un etalon în viața ta.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 23 - 29 septembrie 2019

Chiar dacă orice drum pe care alegi să mergi pare a fi anevoios, niciodată nu ai ajuns să îți desconsideri capacitatea de adaptare. Acesta este principalul tău atu. Un context favorabil pentru relația personală te va ajuta să îți redescoperi partenerul din punct de vedere emoțional. Legătura dintre voi devine cu adevărat autentică, după nenumărate încercări în acest sens.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 23 - 29 septembrie 2019

Parteneriatele de care ai parte în plan profesional îți oferă cadrul perfect pentru a lucra cu propriile idei. Modul în care ți se oferă încredere și suport este esențial pentru ca motivația ta să nu fie fluctuantă. Pe parcursul acestei săptămâni vei fi nevoită să renunți la o parte din promisiunile făcute. Dacă nu vei fi sinceră cu cei din jur, vei risca să rănești persoane importante pentru tine.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 23 - 29 septembrie 2019

Ai fost mereu o persoană proactivă, receptivă şi de aceea ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale. Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare acum şi acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante. Zilele weekend-ului vor fi perfecte pentru relaxarea în familie.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 23 - 29 septembrie 2019

Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. Familia este prima care poate confirma modelul tău de comportament. Zilele acestei săptămâni este posibil să aducă destul de multe tensiuni în raport cu anumiți colegi de la birou, însă tu vei alege să stai deoparte de orice dispută.
Articole astro