Horoscop săptămânal: 23 – 29 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 23 - 29 noiembrie 2020

Ești discretă și această calitate te recomandă mai ales în acele situații când o astfel de atitudine este imperios necesară. De fiecare dată când ai senzația că cei din jur nu îți oferă poate ceea ce ai tu nevoie, trebuie să te întrebi dacă tu le oferi posibilitatea de a te "accesa". În zilele care urmează îți concentrezi destul de mult atenția asupra propriului spirit.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 23 - 29 noiembrie 2020

Pe parcursul acestei săptămâni vei adopta o atitudine încăpățânată în raport cu mai multe aspecte ale propriei vieți. Poziția retrogradă a mai multor planete te va agita destul de mult în apropierea weekend-ului și de aceea vei anula toate planurile pe care le aveai stabilite. Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe și din păcate, vei avea de pierdut din cauza acestei atitudini.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 23 - 29 noiembrie 2020

Fără să îți dorești în mod clar acest lucru, în zilele următoare te vei surprinde vorbind destul de des despre propriile sentimente. Această săptămână va pune la încercare relația pe care o ai. Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrolul reacțiilor în momentele tensionate. De asemenea, trebuie să nu te mai lași condusă de aparențele din jur.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 23 - 29 noiembrie 2020

Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. Chiar dacă îți dorești autenticitate, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Te lași condusă în orice moment de amalgamul de emoții care te încearcă. Parcă dintr-un moment în altul credințele tale se schimbă și totul ia o "formă alunecoasă."

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 23 - 29 noiembrie 2020

Atunci când simți că pierzi orice contact emoțional cu cei din jur, preiei inițiativa. Nu îți place să lași lucrurile să decurgă de la sine deoarece îți este frică de riscurile pe care ți le asumi. Ai parte de odihnă și de relaxare și astfel reușești să intri în profunzime în procesul de înțelegere a propriului organism. Chiar dacă unele inițiative nu duc spre ceea ce îți dorești, rămâi la fel de motivată.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 23 - 29 noiembrie 2020

Ideile tale pot fi puse în aplicare atunci când crezi cu adevărat în ele. Modul în care reușești să te raportezi profesional la colegii de la birou te poate ajuta să dezvolți relații autentice și de susținere reciprocă. Tot ceea ce trăiești în plan personal te distanțează de persoana iubită, dar știți amândoi că este doar o perioadă de tranziție.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 23 - 29 noiembrie 2020

Independența pe care ai tendința să ți-o proclami în orice context social nu denotă încredere în sine. Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Este important să ai încredere în propriile abilități pentru a reuși să faci față provocărilor de care ai parte zi de zi.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 23 - 29 noiembrie 2020

Atunci când vine vorba de familie, ajungi să recunoști că nu te mai dedici ca altădată planurilor pe care le ai stabilite împreună cu cei dragi. Poate sună copilăresc, însă tot ceea ce trebuie să faci în această perioadă este să îți dai voie să simți. Chiar dacă ești de părere că ți se fac anumite nedreptăți, totuși este important să acționezi cu maturitate și asumare.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 23 - 29 noiembrie 2020

Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta, iar tu o știi. Ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la jumătatea ta. Pentru a evita disputele, apelează la o atitudine diplomată. Coordonarea colegilor este esențială la locul de muncă.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 23 - 29 noiembrie 2020

Fără să îți dai voie să accepți acest lucru, ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană. Această condiționare este periculoasă pe termen lung. În weekend este de preferat să te odihnești, renunțând la planurile stabilite.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 23 - 29 noiembrie 2020

Pe parcursul acestei săptămâni vei încerca să aprofundezi cât poți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața ta. În tot acest proces, Saturn poate fi denumit ca fiind păzitorul tău ancestral. Ușile către reușită în plan profesional ți se deschid larg în perioada următoare. Ești tentată să depășești anumite limite impuse de mediul social din care faci parte.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 23 - 29 noiembrie 2020

În zilele care urmează, totul este la limită pentru tine. Mai mult, nici starea psihică nu pare să te ajute să vezi lucrurile altfel. Poate este indicată vacanța aia pe care o plănuiești de ceva timp. Relația cu partenerul romantic este tot ceea ce ai nevoie pentru a crește ca persoană, ca mamă, ca prietenă. Concentrează-te doar pe ceea ce îți aduce împlinire!
Articole astro