Horoscop săptămânal: 23 -29 iulie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 23 -29 iulie 2018:

Nu ai atât de multă încredere în propria persoană pentru a putea să mizezi pe acest lucru indiferent de contextul în care te afli. Te lași foarte ușor influențată de opiniile celor din jur. Ajungi întotdeauna să faci compromisuri în defavoarea ta. Chiar dacă știi că în familie ești acceptată cu toate defectele și calitățile pe care le deții, frica de neapartenență socială ajunge uneori să îți blocheze rațiunea.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 23 -29 iulie 2018:

Ești mult prea încăpățânată atunci când vine vorba de statutul social. Acțiunile tale au drept scop doar atragerea de partea ta a acelor persoane pe care le consideri esențiale pentru dezvoltarea ta profesională. Se pare că nimic din ceea ce faci în prezent nu îți este caracteristic. Este posibil ca evenimentele din ultima perioadă să te fi condus spre astfel de alegeri regretabile.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 23 -29 iulie 2018:

Managementul financiar este ceva la care nu ai excelat niciodată. Mai mult decât atât, nu este întâmplător faptul că pe zi ce trece ai senzația că nu te mai descurci deloc cu responsabilitățile pe care le ai în acest sens. Deși sunt multe evenimente la care ai obligații profesionale să fii prezentă, nu îți dorești să dai curs invitațiilor. Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 23 -29 iulie 2018:

Reproșurile vin din mai multe părți pe parcursul acestei săptămâni. Poate este indicat să cauți să echilibrezi balanța atunci când vine vorba de familie și carieră. Chiar dacă vei avea întotdeauna sprijinul celor dragi, se impune ca în anumite contexte să îi alegi în pofida vieții profesionale. De asemenea, ai nevoie de mai mult timp pentru propriile hobby-uri. Încearcă să nu te mai neglijezi! Alegerile pe care le iei au efecte pe termen lung.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 23 -29 iulie 2018:

Compromisurile pe care ești nevoită să le faci în anumite contexte nu te ajută să ai parte de succesul pe care ți-l dorești. Deși alegi să îți asculți intuiția, se pare că acest mod de a acționa nu se potrivește întotdeauna situațiilor pe care le întâmpini. Totul se rezumă la propria viziune. Atunci când consideri că tot ceea ce faci zi de zi nu îți aduce împlinirea de care ai nevoie, ar trebui să te întrebi dacă nu este momentul potrivit pentru o schimbare.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 23 -29 iulie 2018:

Nevoia de intimitate devine tot mai acută pe parcursul acestei săptămâni. Resimți la nivel somatic chiar toată intruziunea celor din jur. Atât în familia extinsă, cât și la birou, ai parte de persoane curioase, extrem de exuberante și care uneori au tendința de a ”călca” barierele pe care tu le impui. În ceea ce privește imaginea socială pe care ți-ai construit-o în timp, încearcă să îți dai seama dacă ceea ce transmiți te și reprezintă.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 23 -29 iulie 2018:

Succesiunea lucrurilor care au loc te miră, dar te și încântă. Totul în jurul tău pare să fie în concordanță cu ceea ce simți. Perioada următoare este potrivită pentru anticipări în plan profesional. Reușești să te faci auzită de oameni importanți în anturajul profesional din care faci parte. Saturn în opoziție cu Marte creează un ”amestec de energii” pe care îl vei resimți în toate sectoarele vieții tale. Atunci când vine vorba de relația personală, rămâi la fel de dependentă emoțional de cel de lângă tine.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 23 -29 iulie 2018:

Pe parcursul acestei săptămâni întâlnești oameni care îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi noi obiective. Susținerea necondiționată pe care o primești din partea familiei nu este suficientă pentru propria motivație. Te raportezi foarte mult la tot ceea ce înseamnă ”social”. Vacanța de vară programată se apropie. Ai nevoie de relaxare și de liniște.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 23 -29 iulie 2018:

Prioritățile tale se modifică radical pe parcursul acestei săptămâni. Îți îndrepți atenția spre propria persoană și îți dai seama că ai făcut-o destul de târziu. Propriile nevoi au fost dintotdeauna neglijate, dar explicații în acest sens cu siguranță există. Excesele, de orice fel, au efect imediat asupra propriului echilibru. Pentru a reuși să îți impui câteva tabieturi zilnice sănătoase, este nevoie de constanță și multă determinare.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 23 -29 iulie 2018:

Atunci când mizezi pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Chiar și în viața profesională se văd schimbările care au apărut în viața ta odată ce ți-ai modificat perspectiva asupra lucrurilor. Colegii se simt ușor indignați de maniera în care reușești să întorci toate evenimentele în favoarea ta. Chiar dacă aparența în care te învălui ia ochii celor din jur, tu știi cel mai bine cât de mult ai avut de îndurat până ai ajuns în acest moment complet echilibrat al propriei vieți.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 23 -29 iulie 2018:

Un Marte destul de agitat va transforma viața ta într-un adevărat haos pe parcursul acestei săptămâni. La birou, atunci când ai parte de mult umor de calitate, îți dai seama că tot ceea ce întreprinzi își atinge scopul. Pentru tine atmosfera de lucru este esențială în ceea ce privește succesul. Aventura de care ai parte în plan personal te ajută să lași în trecut toate deciziile greșite. Ai nevoie de un nou început și faci totul pentru ca acest lucru să se întâmple așa cum ai visat dintotdeauna.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 23 -29 iulie 2018:

În ceea ce privește cariera, încă aștepți momentul potrivit pentru a-ți evidența abilitățile. Această pierdere de timp te poate face să pierzi oportunități importante de dezvoltare. Această săptămână este destul de dificilă în plan emoțional. Evenimentele de care ai parte nu sunt sub controlul tău și mai mult decât atât, acestea ajung să îți dezechilibreze întreaga armonie. Încearcă să ai răbdare cu tine, dar și cu cei din jur.
Articole astro