Horoscop săptămânal: 23 – 29 decembrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 23 - 29 decembrie 2019

Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Magia acestei perioade a sărbătorilor pare că te îndeamnă să pui mai mult preț pe lucrurile simbolice care aparent nu sunt “învăluite” cu semnificații deosebite. Atunci când vine vorba de alegeri iraționale, ești prima care le face.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 23 - 29 decembrie 2019

În fața ta se așterne o lume întreagă ce se lasă explorată. Zilele acestei săptămâni se află sub influența lui Venus care va intensifica dorința ta de a călători. Visezi cu ochii deschiși la mii de destinații. Chiar dacă dificultățile financiare din prezent nu te lasă să visezi prea mult, nu renunți atât de ușor. Ești conștientă de propriul potențial și asta este tot ce contează.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 23 - 29 decembrie 2019

Lasă loc de răbdare și de compasiune! Mai ales prin prisma situațiilor critice prin care treci în această perioadă, este nevoie să fii mai indulgentă cu tine. Viața profesională este într-o continuă ascensiune. Toate meritele sunt ale tale. Ai fost mereu pe poziție și ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ți-au ieșit în cale.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 23 - 29 decembrie 2019

Luna plină din această perioadă poate aduce destul de multă tensiune în viața ta. Atunci când ești pusă în postura de a-ți negocia poziția într-un anumite context social, ai senzația că nu știi ce argumente să aduci. Sunt multe persoane sau situații care te scot din zona de confort și te inhibă. Deși nu îți dorești o relație romantică, simți o nevoie de necontrolat de a fi admirată de cei din jur.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 23 - 29 decembrie 2019

Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă pe care o resimți pe parcursul întregii săptămâni te ajută foarte mult în tot ceea ce întreprinzi. Agitația de care ai parte la birou nu îți este neapărat pe plac, dar reușești să faci față presiunilor.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 23 - 29 decembrie 2019

Indiferent de situația în care te afli, încerci să vezi lucrurile dincolo de aparențe. În plan profesional te lași ghidată de motivația pe care o resimți pentru a îndeplini cât mai bine toate taskurile de care ești responsabilă. Pe parcursul zilelor următoare nu este indicată confruntarea directă. Relațiile profunde pe care consideri că le ai cu anumiți oameni din viața ta fac diferența atunci când te afli în perioade tensionate.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 23 - 29 decembrie 2019

Toți cei din jur te simt destul de tensionată pe parcursul următoarelor zile. Indiferent de provocările pe care le aduce cu sine activitatea de la birou, este important să adresezi întrebări atunci când simți că ceva este în neregulă. În viața personală o să ai nevoie ca partenerul să fie mult mai prezent în tot ceea ce faci. Te simți nesigură și vulnerabilă.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 23 - 29 decembrie 2019

Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate. Nu scapi niciodată de responsabilitate în astfel de situaţii. Ai nevoie de intimitate, iar toți cei din viața ta par că nu înțeleg acest lucru. Această simplă cerință duce la conflicte nesemnificative, mai ales spre mijlocul săptămânii, dar vei reuși totuși să îți temperezi iritarea.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 23 - 29 decembrie 2019

Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Dacă mingea este la tine în teren în ceea ce privește o anumite persoană, ”șutează” sau renunță definitiv. Este important și esențial pentru starea ta de echilibru să alegi cu multă atenție ”luptele” pe care vrei să le duci în raport cu cei din jur.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 23 - 29 decembrie 2019

În această săptămână o să ai posibilitatea de a evalua calitatea relațiilor de care ai parte, indiferent că este vorba de cele profesionale sau de cele personale. Din fericire, simți și știi că ai în jurul tău doar oameni fideli și devotați și pe care te poți baza în orice context. Deși te simți presată de anumite condiții externe, în plan profesional reușești totuși să îți focalizezi atenția asupra acelor detalii care fac întotdeauna diferența.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 23 - 29 decembrie 2019

În zilele următoare forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Deși sunt multe contexte în care ai nevoie de confirmare socială, rămâi o fire independentă și individualistă. Indiferent de ceea ce simți, evită să respingi persoanele care nu-ți îndeplinesc așteptările

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 23 - 29 decembrie 2019

Deși majoritatea deciziilor pe care le iei te scot din zona de confort, îți asumi acest lucru. Ai rămas aceiași fire naivă dintotdeauna. Un asemenea comportament poate fi periculos, mai ales atunci când la mijloc se află tot felul de mize. Neînțelegerile care au loc în familie nu mai reprezintă centrul vieții tale. Acum știi să te pui pe primul loc.
Articole astro