Horoscop săptămânal: 22-28 octombrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 22-28 octombrie 2018

De o perioadă încoace, în fiecare dimineață alegi să te încarci cu energie pozitivă printr-un program intens de sport. Acum ești convinsă că de asta aveai nevoie pentru a-ți recâștiga vitalitatea. Chiar dacă programul de pe parcursul săptămânii este destul de încărcat, nu eziți să te implici și în dezvoltarea personală. Evenimentele din familie te afectează destul de serios. Pentru tine este importantă armonia în relațiile cu cei din jur.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 22-28 octombrie 2018

Adevărul poate fi mult prea dureros uneori. Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. Dezvoltarea profesională trebuie să devină o prioritate pentru tine pe parcursul acestei săptămâni. Chiar dacă nu te simți a fi pregătită pentru succes în acest sector al vieții, trebui să îți pui în valoare abilitățile.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 22-28 octombrie 2018

În zilele următoare ești invitată la un eveniment de networking la care îți dorești mult să participi. Vei reuși să intri în contact cu persoane importante din domeniul în care profesezi. Punctul de vedere al celor din jur te va ajuta să îți formezi o strategice concretă în ceea ce privește propria carieră. În această perioadă vei fi mai mult focusată pe viața profesională.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 22-28 octombrie 2018

În zilele care urmează este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Fără să percepi exact ce se întâmplă, energia lui Saturn te va agita destul de mult. O persoană cu un statut social de respectat te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional. Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi. Organismul îți dă destul de multe semnale în acest sens.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 22-28 octombrie 2018

Deadline-ul unui proiect important pentru tine, dar și pentru companie, este aproape şi ai senzaţia că până în prezent nu ai reuşit să inserezi în munca ta cele mai bune idei de care eşti capabilă. Este posibil să treci printr-o perioadă destul de avidă din acest punct de vedere. Suportul necondiționat pe care îl primești din partea colegilor este vital pentru tine. Ai parte de o echipă extraordinară.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 22-28 octombrie 2018

Chiar dacă cei din jur se așteaptă să le citești gândurile, sunt totuși conștienți că nimeni dintre noi nu are această abilitate. Anturajul de prieteni are un efect negativ asupra motivației tale profesionale. Eșecurile celorlalți au rezonat dintotdeauna în acțiunile tale și astfel ajungi să te complaci. Cu toate astea, sunt și persoane care te susțin necondiționat și de fapt acest lucru este cel mai important.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 22-28 octombrie 2018

Această săptămână îți oferă noi oportunități de dezvoltare profesională pe care este indicat să le fructifici, indiferent de nesiguranța pe care o resimți. Majoritatea deciziilor pe care le vei lua în plan personal vor atrage după ele o serie de explicații pe care nu ești pregătită să le oferi. Nu consideri că așteptarea celor din jur de a te explica este un lucru la care trebuie să dai curs. Fiecare dintre noi își alege modul în care dorește să își trăiască viața.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 22-28 octombrie 2018

Deși evenimentele care au loc nu reușesc să îți ofere o ancoră pentru propriul echilibru emoțional, nu te lași condusă de starea de confuzie pe care este posibil să o simți. Consideri că emoțiile negative ajung să fie toxice doar în momentul în care alegem să le interiorizăm și să le integrăm în viața ta de zi cu zi. Această săptămână de toamnă îți încântă simțurile. Adori acest anotimp.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 22-28 octombrie 2018

Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care le-o oferi este temelia legăturii pe care o ai cu ei. În plan emoțional, spre sfârșitul săptămânii, o să trăiești dezamăgiri care te vor răni destul de mult. Într-adevăr, ai nevoie de un nou sens dat relației personale. Dinamica actuală a legăturii dintre tine și partener nu îți mai oferă motive pentru a deveni o persoană mai bună cu fiecare zi care trece. Acest lucru îți dă de gândit.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 22-28 octombrie 2018

Trăiești o perioadă dificilă, tensionată. Ai nevoie de multă organizare și determinare pentru a schimba anumite lucruri. Ești conștientă că implementarea unor tabieturi te poate ajuta să îți recapeți vitalitatea, dar ești destul de delăsătoare. Deși vezi direct efectele anumitor intenții pe care le ai, nu reușești să îți creionezi o traiectorie pe care să o respecți în mod fidel. Încearcă să găsești sprijin la persoanele de încredere.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 22-28 octombrie 2018

În această săptămână ai senzația tot mai acut că legătura dintre tine și partener se năruie. Planurile pe care le aveați împreună au fost anulate din motive puerile, din punctul tău de vedere. Nu găsești explicații plauzibile la ceea ce se întâmplă între voi. În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție. Aceasta este prima verigă prin care filtrezi întotdeauna informațiile.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 22-28 octombrie 2018

Schimbarea este un lucru benefic pentru tine. Chiar dacă uneori îți este dificil să faci asta, reușești mereu să te adaptezi contextelor în care te afli. Pe parcursul acestei săptămâni vei avea posibilitatea de a alege să mergi către noi începuturi în mai multe sectoare ale vieții tale. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii sigură pe tine și să ai încredere în reușită.
Articole astro