Horoscop săptămânal: 22 – 28 iulie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 22 - 28 iulie 2019

Relația personală este prima ta prioritate din perioada care urmează. Tot ceea ce vei face te va ajuta să îți resetezi și evaluezi o serie din valorile morale, dar și să descoperi lucruri noi despre propria persoană. Mulți sunt cei care se bazează pe tine la birou. Deși acest aspect te încântă, în același timp te și epuizează psihic.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 22 - 28 iulie 2019

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îți aducă fericire sau împlinire, trebuie să acționezi, chiar dacă a acționa presupune a renunța la atitudini sau persoane care te rănesc. Viața ta are nevoie de mai multă claritate. Capacitatea ta de auto-vindecare pare să fie ca un mister pentru cei din jur, dar tu știi că rădăcinile sale sunt foarte clare.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 22 - 28 iulie 2019

Entuziasmul cu care îmbrățișezi transformările care au loc în viața ta te face să îți dai seama cât de mult îți doreai anumite lucruri. Ai negat mulți ani o parte importantă a propriului sine, dar acum ești capabilă să vezi dincolo de toate măștile pe care ți le-ai construit. Și acest lucru este unul absolut minunat!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 22 - 28 iulie 2019

Suportul necondiționat și autentic pe care ai capacitatea să îl oferi celor din jur face din tine o persoană cu un echilibru psihic de invidiat. Deși știi că ceea ce ești astăzi este rezultatul unui proces îndelungat, toate compromisurile pe care le-ai făcut în timp își reîntregesc acum valoarea. Ceea ce trăiești acum și oamenii din viața ta îți confirmă asta constant.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 22 - 28 iulie 2019

Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană importantă din viața ta. Spre partea a doua a săptămânii ești mai încărcată cu sarcini profesionale, iar proiectele la care lucrezi te țin peste program la birou. Într-adevăr trebuie să înveți să îți organizezi mai bine activitatea.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 22 - 28 iulie 2019

Cauți la orice pas confirmarea celor din jur. Chiar dacă acțiunile tale exprimă foarte clar acest lucru, dificultatea cu care te raportezi la această parte a realității tale nu poate să fie contestată. Încearcă să fii mai indulgentă cu tine. Fiecare dintre noi are nevoie de timp, spațiu și un cadru potrivit pentru a se "reconstrui".

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 22 - 28 iulie 2019

Alegerile în materie de viață personală sunt de obicei greșite în ceea ce te privește. Acestea te duc mereu spre apogeul stărilor de vinovăție și te dezechilibrează, mai ales din punct de vedere psihic. Așteptările pe care le ai ajung să fie ireale pe alocuri, mai ales spre mijlocul săptămânii când are loc un eveniment important pentru tine și tot ceea ce îți dorești este reușita.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 22 - 28 iulie 2019

Tot ceea ce resimți tu este nevoia de a te face remarcată la birou, cu orice preț. Zilele acestei săptămâni se vor scurge într-un mod haotic și pe alocuri vei simți că pierzi controlul. Nici măcar nu știi care este sursa agitației care te înconjoară. Cu toate astea, o să reușești să duci la îndeplinire toate planurile pe care le ai stabilite.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 22 - 28 iulie 2019

Încrederea în sine de altădată pare să se fi estompat și tot ceea ce te doare cel mai tare acum este că nu știi cum o vei recupera. Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității. Chiar dacă sunt situații pe care accepți că nu le poți controla, niciodată nu îți pierzi inspirația. Aceasta pare să fie ca un ghid pentru tine.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 22 - 28 iulie 2019

Știi să folosești cu măiestrie cuvintele astfel încât cei care te ascultă să "îți pătrundă esența". Odată ce cunoști oameni noi este important să nu te grăbești în a-ți modela o părere despre ei, indiferent dacă este una pozitivă sau una negativă. Sfârșitul săptămânii va fi unul obositor pentru tine din cauza planurilor pe care le ai stabilite, dar îți place să fii mereu în mișcare.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 22 - 28 iulie 2019

Pe parcursul zilelor următoare vor fi situații în care vei fi de la început dezamăgită de caracterele celor cu care vei interacționa. Prima impresie nu pare să fie un etalon potrivit atunci când vine vorba de inițierea unor relații. Profunzimea legăturilor emoționale poate fi privită ca rezultatul unui proces de implicare și dedicare constante și consecvente.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 22 - 28 iulie 2019

Tranziția de care ai parte în plan personal te ajută să privești lucrurile din altă perspectivă. Aveai nevoie de un nou început, mai ales în raport cu anumite persoane. Analiticul Mercur îți va menține creativitatea la cote maxime, mai ales spre zilele de weekend. Te pregătești cu mare emoție pentru o perioadă deosebită din viața ta și vrei să fii prezentă și autentică în tot ceea ce vei trăi.
Articole astro