Horoscop săptămânal: 22 – 28 aprilie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 22 - 28 aprilie 2019

În acest început de săptămână este posibil să te simți tot mai provocată să îți depășești limitele. Indiferent că va fi vorba de planul personal sau de cel profesional, vei încerca să scoți la iveală acele părți din tine pe care încerci să le autolimitezi. Viața de familie armonioasă este singura constantă din viața ta și singura care contează cu adevărat.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 22 - 28 aprilie 2019

Ai nevoie de mai mult spațiu social pentru a te exprima. Atunci când vine vorba de conflictele pe care le ai cu cei dragi, ai tendința să cedezi pentru a le face pe plac. Acest comportament ajunge să reprime părți importante ale personalității tale, iar starea de irascibilitate nu va întârzia să apară. Compromisurile de acest gen sunt dificil de manageriat pe termen lung.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 22 - 28 aprilie 2019

Având în vedere starea de conflict interior pe care o resimți în aceste zile, ai nevoie de noi ancore emoționale pentru a putea să te liniștești. În viața ta ai destul de multe persoane care te solicită emoțional și te vei simți răvășită din acest punct de vedere. Pur și simplu nu mai ai suficientă energie pentru a le oferi celor din jur umărul tău pe care să plângă.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 22 - 28 aprilie 2019

Ești o persoană magnetică în plan social. Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Gelozia pe care o stârnești în colegi nu poate fi însă de bun augur. Aceștia au tendința de a te exclude din discuții sau să profite de punctele tale sensibile. Indiferent de acest lucru, pentru tine este important să lupți onest pentru propriile visuri și nu faci compromisuri în acest sens.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 22 - 28 aprilie 2019

Răbdarea este cheia succesului pentru tine. Din păcate, ești o fire agitată și explozivă, iar aceste caracteristici ale personalității tale te dezavantajează în plan profesional. Niciodată lucrurile nu au fost mai simple în plan personal. Totul decurge armonios, relația dintre tine și persoana iubita se sudează cu fiecare zi care trece, iar tu nu poți decât să profiți la maxim de aceasta perioadă.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 22 - 28 aprilie 2019

Chiar dacă devii nerăbdătoare în raport cu îndeplinirea anumitor visuri, nu trebuie să acționezi imprudent. Tot ceea ce ai construit în decursul mai multor ani se poate ruina în urma unui comportament imatur. Ai nevoie de mai mult spațiu pentru propria persoană. Visurile pe care le ai pot fi ușor îndeplinite atât timp cât tu vei rămâne focusată pe pașii pe care trebuie să îi urmezi.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 22 - 28 aprilie 2019

Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi cu desăvârșire pe parcursul acestei săptămâni. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii foarte irascibilă. Nu vei reuși să te focusezi asupra lucrurilor cu adevărat importante. Partenerul va modifica fără să te anunțe planurile pe care le aveați stabilite pentru vacanța de vară, iar asta fără să te întrebe dacă ești de acord cu noile modificări.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 22 - 28 aprilie 2019

Fiind determinată să nu lași lucrurile să decurgă de la sine, vei face tot ce ține de tine pentru ca viața ta să prindă culoare. Nu vei reuși întotdeauna să adopți tactica care să se potrivească cel mai bine cu așteptările pe care le au cei din jur de la tine, dar nici nu vei dezamăgi. În una din zilele acestei săptămâni reușești să finalizezi un proiect personal important pentru tine.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 22 - 28 aprilie 2019

Dacă faci alegerile potrivite, cu siguranță vei reuși să îți ușurezi viața. În această perioadă din viața ta nu ai nevoie de niciun fel de complicații care să îți distragă atenția de la obiectivele pe care le ai stabilite. Chiar și starea de conflict interior pe care o resimțeai pare să se aplaneze. Acum vezi lucrurile cu mai multă claritate și maturitate.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 22 - 28 aprilie 2019

Responsabilitatea pe care de multe ori o aruncai asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental. Problemele cu care ai fost nevoită să te confrunți în ultima perioadă te-au ajutat să te maturizezi destul de mult. Atitudinea familiei față de reușitele tale profesionale îți oferă motivația necesară pentru a-ți urma visurile.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 22 - 28 aprilie 2019

Fără să înțelegi de ce se întâmplă acest lucru, persoanele din jur sunt din ce în ce mai critice la adresa ta. Este posibil ca firea ta defensivă să atragă o astfel de atitudine din partea celor din jur. În plan personal învață să te apreciezi mai mult. Ești mult prea exigentă cu propria persoană și așteptările pe care la ai de la tine te vor îndepărta de adevăratele obiective.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 22 - 28 aprilie 2019

Această săptămână te va găsi din nou într-o dispoziție psihică duală. Îți este greu să faci alegeri pe care ulterior să nu le regreți. Majoritatea evenimentelor care au loc în viața ta te vor face să acționezi defensiv, chiar dacă un astfel de comportament nu este unul constructiv. Spre sfârșitul săptămânii au loc câteva schimbări radicale în viața ta, dar tu le vei resimți ca fiind pozitive și provocatoare.
Articole astro