Horoscop săptămânal: 21-27 septembrie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 21-27 septembrie 2020

Atât timp cât ai stabilitate şi securitate afectivă, te simţi fericită. Partea financiară este posibil să îţi influenţeze destul de mult deciziile pe care le iei în plan personal în perioada care urmează. Eşti conştientă că modul în care cei din jur îți influențează alegerile este definitoriu pentru parcursul tău. Chiar dacă ești o fire destul de indulgentă, nu renunți la valorile tale.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 21-27 septembrie 2020

Viaţa profesională este într-o continuă ascensiune pe parcursul acestei săptămâni. Chiar dacă nu ai destul de multă încredere în tine, îţi dai seama că toate meritele sunt ale tale. Ai fost mereu pe poziţie şi ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale. Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare. Acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 21-27 septembrie 2020

Începutul săptămânii aduce în prim plan viata emoţională. Lucrurile decurg surprinzător de bine şi iţi dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. Oricum ar fi, perioada care urmează se anunţă a fi fabuloasă în plan sentimental. Astrele te ajută foarte mult în cadrul dezvoltării personale şi profesionale. Orice ar fi, trebuie să preiei iniţiativa ori de câte ori este nevoie.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 21-27 septembrie 2020

Schimbarea este un lucru benefic pentru tine şi reuşesti mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezenţa lui Marte în zodia ta are o influenţă evidentă deoarece eşti foarte ambiţioasă şi te laşi condusă de ceea ce simţi indiferent de riscurile pe care este posibil să ţi le asumi. A te reapropia de cei dragi devine prioritatea ta în această săptămână.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 21-27 septembrie 2020

Faci alegeri doar în funcţie de ceea ce simţi şi de cele mai multe ori te laşi condusă de intuiţie. Emoţiile puternice pe care le ai ies la suprafaţă în contexte în care nu te aştepţi. Intensitatea lor ajunge să îţi dicteze viaţa. Îţi place foarte să fii provocată, dar şi să provoci. Cauţi mereu acele situații sau persoane care să te ajute să obţii ceea ce îţi doreşti.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 21-27 septembrie 2020

Pe parcursul acestei săptămâni vrei să vezi unde te afli din punct de vedere emoţional. Fie că eşti singură sau într-o relaţie, cauţi să găseşti răspunsuri. Disonanţa astrală actuală indică totuşi insatisfacţie, diferenţe de opinie şi destul de multe conflicte în plan personal. Este de la sine înţeles că în perioada următoare viaţa profesională nu va fi prioritară pentru tine.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 21-27 septembrie 2020

Nu are niciun rost să începi săptămâna cu o dispoziţie negativă, mai ales dacă acest lucru se datorează unor persoane care ţi-au demonstrat în timp că nu te apreciază. La birou ai parte de zile destul de tensionate. Deadline-ul unui proiect important este foarte aproape şi ai senzaţia că până în prezent nu ai reuşit să inserezi în munca ta cele mai bune idei de care eşti capabilă.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 21-27 septembrie 2020

Ambiția și dorința de succes sunt mai puternice decât nevoia de armonie emoțională sau cea de liniște în sânul familiei. Drumul către succes nu este ușor, fapt care se observă, mai ales la nivel de energie. Stările de anxietate continuă să te dezechilibreze la nivel emoţional. Familia poate deveni oricând catalizatorul tău pentru armonie.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 21-27 septembrie 2020

Chiar dacă în mintea ta lucrurile sunt foarte bine aranjate, totuși o să ai senzaţia că trăieşti viaţa unei alte persoane. Nu te regăseşti în nimic din ceea ce ţi se întâmplă. Din păcate, nimeni nu te poate ajuta cu nimic în acest sens. Cariera actuală este ceea ce îţi doreşti în plan professional, dar chiar şi aşa este loc de multe îmbunătăţiri pe care ar trebui să le iei în considerare.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 21-27 septembrie 2020

Atunci când determinarea nu este suficientă pentru a reuși să îți atingi obiectivele, este nevoie și de o revizuire a pașilor trasați. Orice îmbunătățire poate aduce un aport important. Starea de neliniște pe care o vei resimți în următoarele zile se poate explica prin prisma evenimentelor pe care le trăiești.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 21-27 septembrie 2020

Natura ta seducătoare poate genera dispute în jurul tău. Din păcate, partenerul consideră că ai ajuns să cochetezi mai mult decât este cazul. Comportamentul tău foarte încrezător îl face să fie confuz și neîncrezător în viitorul vostru împreună. Provocările de care ai parte în plan profesional în această săptămână te ajută să ieși din starea de rutină în care te aflai.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 21-27 septembrie 2020

Ești indecisă, nesigură și acest lucru atrage toata energia negativă de la persoanele cu care intri in contact. Nu reușești să-ți menții punctul de vedere. Treci mai mereu de la o idee la alta astfel încât mesajul pe care îl transmiți este complet incert. Viața de familie nu mai reprezintă pentru tine o prioritate. Cei dragi te-au dezamăgit și acum ai nevoie să petreci mai mult timp cu tine.
Articole astro