Horoscop săptămânal: 21-27 octombrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 21-27 octombrie 2019

Chiar de la începutul săptămânii vei simți o nevoie neînțeleasă de a te retrage din mijlocul oricărei conexiuni emoționale, din mijlocul acțiunii care are loc la birou, din mijlocul a tot ceea ce înseamnă social. Indiferent de această escapadă pe care o ai în minte, îți dai seama totuși că ai nevoie de ceea ce este în jurul tău.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 21-27 octombrie 2019

În relația personală, vei avea parte de mult romantism și tandrețe, mai ales că știi că legătura dintre tine și partener a trecut la alt nivel. Modul perfect în care ai ajuns să comunici cu cel de lângă tine este de necontestat. O relație de prietenie are nevoie de un imbold pentru a reuși ca tu și persoana în cauza să vă simțiți la fel de apropiate ca altădată.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 21-27 octombrie 2019

Fără să insiști asupra acestei percepții, oamenii din jurul tău îți par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Poate fi vorba de acea stare de repaus pe care o trăim cu toții odată cu încheierea unui capitol din viața noastră sau poate fi vorba doar despre modul în care tu te proiectezi. Schimbările în mare viteză vor fi parte activă din activitatea ta zilnică.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 21-27 octombrie 2019

Ai senzația că cei din jur nu înțeleg, în niciun context, mesajul pe care încerci să îl transmiți. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, continui să rămâi o fire asertivă și dedicată. Modul în care reușești să te împarți între personal și profesional te ține mereu în priză. Ai multe obiective de îndeplinit și parcă timpul nu îți este suficient.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 21-27 octombrie 2019

Tot ceea ce alcătuiește viața ta actuală reprezintă catalizatorul pentru propria fericire, chiar dacă uneori îți este dificil să accepți unele lucruri. Delăsarea de care constați că ești capabilă în contextul profesional este de fapt lipsa unei motivații pentru a fi mai bună în ceea ce faci. Mai mult decât atât, nu îți dorești să mai faci parte din colectivul actual.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 21-27 octombrie 2019

Îți dorești lucruri noi pentru tine și pentru cei dragi, dar asta nu depinde de tine. Acțiunile tale rămân de multe ori fără ecou. Te întristează și frustrează acest fapt. În plan profesional îți dorești să fii remarcată și apreciată, acest lucru este evident. Cu toate astea, încearcă să nu devii exagerată sau obositoare pentru cei din jur.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 21-27 octombrie 2019

Trecutul romantic încă își menține ancorele în prezentul tău. Ai nevoie de o ruptură dură şi decisivă! Încearcă să nu te mai minți atunci când vine vorba de sentimentele tale. A privi cu claritate şi responsabilitate în propriul suflet este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a-ți da voie să trăiești la un alt nivel, mai profund, propria realitate emoțională.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 21-27 octombrie 2019

Poate sună copilăresc, încă tot ceea ce trebuie să faci este să îți dai voie să simți. Ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Chiar dacă în trecut ai făcut destul de multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categorică în raport cu alegerile pe care le faci.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 21-27 octombrie 2019

Se pare că rolul persoanei oricând disponibile din punct de vedere emoțional pentru cei din jur, este saturat. Nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. Te concentrezi pe propria ”vindecare” și încerci să fii mai creativă în ceea ce privește acest proces. Ai nevoie de reușită în acest sens pentru a nu te pierde în amalgamul emoțional pe care îl trăiești în prezent.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 21-27 octombrie 2019

Insiști asupra unor subiecte despre care nu știi mai nimic tocmai pentru că ai senzația că nu deții controlul. Comportamentul acesta poate fi catalogat ca fiind intrusiv. Majoritatea partenerilor de afaceri se încred în capacitatea ta de a lua decizii rapide în situațiile limită. Ești deosebit de ocupată pe parcursul acestei săptămâni și lași pe plan secund tot ceea ce ține de personal.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 21-27 octombrie 2019

La o mai atentă introspecție, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra echilibrului tău interior. Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Mercur se află într-o perioadă de ascensiune energetică și totul se va resimți în plan emoțional.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 21-27 octombrie 2019

Ești mult prea sensibilă pentru societatea în care trăim și în fiecare zi care trece duci bătălii dure cu propriile sentimente și emoții. Ești reticentă în fața unui ”nou început”, mai ales atunci când în joc se află lucruri în care crezi cu adevărat și îți este frică să se ”strice”. Indiferent de ceea ce se întâmplă între voi, partenerul de viață va rămâne persoana cheie din viața ta.
Articole astro