Horoscop săptămânal: 20 – 26 mai 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 20 - 26 mai 2019

Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii săptămâni. Vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Respectă-te și răsfață-te! Intențiile pe care le aveai cândva în raport cu o anumită persoană încep să își piardă din sens. Acum privești mai mult spre propria persoană și reușești să te detașezi emoțional de tot ceea ce ea a reprezentat pentru tine.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 20 - 26 mai 2019

Schimbarea priorităților îți va oferi în perioada următoare motivația necesară pentru a face lucruri pe care le-ai tot amânat de ceva timp. Chiar dacă sprijinul celor dragi este sporadic, tu oricum te bazezi pe propria capacitate de a rezolva lucruri și de a trece peste situații. Ești o fire independentă și această nevoie de independență se accentuează atunci când viața te face să treci prin mijlocul unor provocări.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 20 - 26 mai 2019

Alegerile și acțiunile pe care urmează să le faci te vor ajuta să găsești un nou sens al propriei vieți. Indiferența față de anumite lucruri sau persoane îți rezervă o parte din energie pentru propriile obiective, iar această focalizare este binevenită în această perioadă de transformare emoțională definitorie a propriei vieți.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 20 - 26 mai 2019

Dorința ta de a trăi într-un mod exploziv tot ceea ce presupune interacțiunile cu cei din jur te face să fii mult prea exuberantă. Modul în care vor reacționa ceilalți la comportamentul tău te va influența decisiv din punct de vedere emoțional. Trăiești destul de mult prin prisma calității relațiilor pe care le ai. Această lipsă de identitate personală de multe ori te face să te simți nesigură pe tine.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 20 - 26 mai 2019

Rutina în care trăiești zi de zi te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere. În aceiași măsură, îți oferă și o listă interminabilă de frustrări. Nu ai crezut niciodată în ideea de schimbare absolută, însă acum iei în considerare e o astfel de posibilitate. În aceste zile viața profesională nu se află pe o pantă ascendentă, din contră.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 20 - 26 mai 2019

Comportamentul tău pare să fie din ce în ce mai acid în raport cu anumite persoane. Deși vocal susții anumite sentimente și trăiri, acțiunile tale nu demonstrează nimic. Ești categorică, tranșantă și detașată, iar această stare de spirit îi face pe cei din jur să se îndepărteze de tine. Indiferent de cât de mult încerci să susții anumite lucruri, comportamentul vorbește de la sine.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 20 - 26 mai 2019

Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat mult să fii mai determinată în ceea ce privește unele schimbări fundamentale din viața ta. Deși știi că nimic nu se întâmplă fără un motiv anume, sunt contexte în care parcă nu mai ai răbdare să descoperi esența pe care o ascund. Zilele acestei săptămâni trec fulgerător deoarece ești tot mai concentrată pe obiectivele profesionale.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 20 - 26 mai 2019

Această săptămână este definitorie pentru tine din toate punctele de vedere. Egoismul cu care acționează anumite persoane încă reușește să te surprindă. În aceste zile încerci din greu să îți reconsideri poziția față de o anumită persoană. Deși procesul este destul de anevoios din punct de vedere emoțional, nu vei renunța până nu vei ajunge la echilibrul pe care ți-l dorești.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 20 - 26 mai 2019

În această săptămână este posibil să fii pusă în postura să insiști foarte mult atunci când este vorba de noile contracte pe care le vei încheia la birou. Cu toate astea, rezultatul este satisfăcător pentru tine. Acest proces nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios din punct de vedere profesional. În familie petreci întotdeauna momente pline de însemnătate.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 20 - 26 mai 2019

Norocul se va ține departe de tine în această săptămână. Eșecurile pe care le vei trăi te vor motiva să persiști în a visa la propriile obiective, iar tot ceea ce vei face va fi calculat și focusat. Intențiile pe care le ai în raport cu anumite persoane sunt destul de confuze, iar comportamentul care rezultă pare să fie la fel. Te angajezi într-o serie de activități sociale deoarece îți dorești să cunoști oameni noi.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 20 - 26 mai 2019

În carieră vei avea parte de multe oportunități, dar acest lucru te va pune în dificultate. Ai mari probleme în ceea ce privește luarea deciziilor. Îți este foarte greu să echilibrezi balanța avantajelor și dezavantajelor. Un sfat potrivit primit de la o persoană de încredere îți poate oferi motivația necesară pentru a acționa, indiferent de riscuri.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 20 - 26 mai 2019

Flirturile pe care le plasezi în raport cu cei din jur îți dau o aură de cuceritoare. Deși nu ești interesată de nicio relație în plan personal, simți nevoia de a ți se confirma sexualitatea. Intri în contact cu propriile emoții și trăiri și asta te ajută să găsești răspunsuri pertinente la multe din dilemele emoționale pe care le-ai trăit de-a lungul timpului. În weekend te pregătești pentru timp de calitate alături de prieteni dragi.
Articole astro