Horoscop săptămânal: 20-26 iulie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 20-26 iulie 2020

Deși atitudinea persoanei iubite poate fi îndoielnică, și tu ești mult prea exigentă cu cei din jur. Zilele acestei săptămâni te scot din zona de confort. Astrele te îndeamnă să acționezi. "Îmbrățișezi" cu entuziasm orice statut social care ți se alocă deoarece știi că schimbarea se află în tine. Nu mai lua vina asupra ta atunci când vine vorba de eșecurile celor din jur.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 20-26 iulie 2020

Găsirea unui nou sens al propriei vieți îți întreține motivația de a face lucruri care te împlinesc și îți "hrănesc" dorința de a te autodepăși. Ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite. A fi înconjurată de prieteni și familie este pentru tine un dar de neprețuit.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 20-26 iulie 2020

Lucrurile încep să prindă contur în plan profesional. Te simți sprijinită cu adevărat de persoanele care contează pentru tine, iar asta este esențial. Ești dependentă de adrenalină. Tot ceea ce faci are ca factor decisiv ponderea de senzații intense pe care le resimți. Niciodată lucrurile nu au fost mai clare pentru tine în ceea ce privește dinamica din cuplu.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 20-26 iulie 2020

A te "dezlega" de anumite promisiuni te poate ajuta să îți regăsești liniștea interioară. Nimic din ceea ce faci sau simți nu este în van. Trebuie să te încrezi mai mult în propria intuiție. În plan profesional cu siguranță ești capabilă de reușite extraordinare. Chiar dacă sprijinul persoanei iubite este important pentru tine, lipsa lui nu te va opri din a-ți urma visurile.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 20-26 iulie 2020

Deși consideri că îți cunoști limitele, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. De asemenea, sunt persoane în raport cu care ți-ai dori un astfel de context, tocmai pentru a spune tot ceea ce simți. Această săptămână va fi greu de suportat pentru tine din cauza schimbărilor climatice agresive care vor avea loc.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 20-26 iulie 2020

Ești pasiv-agresivă. Nimic din ceea ce spui nu poate anula această senzație pe care o resimt cei din jur în raport cu tine. Majoritatea intrigilor care au loc pe parcursul acestei săptămâni îți oferă o nouă perspectivă asupra vieții. A face compromisuri în raport cu anumite persoane a devenit pentru tine un stil de viață.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 20-26 iulie 2020

Pentru tine totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea obiectivului. Această săptămână de iulie aduce cu sine zile cu evenimente intense din punct de vedere emoțional. Tot ceea ce vei trăi te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 20-26 iulie 2020

Pentru starea ta de bine, devine imperioasă ideea de a petrece cât mai mult timp singură. Ai nevoie de asta. Este de preferat să nu te avânți la achiziționarea unor lucruri care chiar nu îți sunt necesare. Este important să fii mai chibzuită în ceea ce privește finanțele. Chiar dacă pe moment te simți îndreptățită să susții anumite lucruri, un timp de gândire ar anula multe conflicte.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 20-26 iulie 2020

Sunt sectoare în viața ta în care achizițiile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Uranus aduce în viața ta multe schimbări radicale. Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur. Atunci când deciziile pe care le iei au un impact social evident, este indicat să ceri și opinia celorlalți.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 20-26 iulie 2020

Ești într-o continuă căutare de indicii care să îți sugereze drumul pe care trebuie să pășești. Vezi totul în perspectivă și ești conștientă mereu de implicațiile deciziilor pe care le iei. Atunci când vine vorba de familie, ești sufocantă. Toata atenția trebuie să se îndrepte către tine. Te simți foarte ușor rănită și nu eziți să plasezi șantaje emoționale care nu își au rostul.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 20-26 iulie 2020

În plan profesional ai nevoie de mai multă validare. Dintotdeauna ai simțit că nu ești apreciată la adevărata valoare, iar acest fapt te scoate din zona de confort. Majoritatea prieteniilor din viața ta sunt bazate pe încredere totală. Chiar și atunci când viața îți demonstrează contrariul, tu crezi orbește în cei din jur.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 20-26 iulie 2020

A te lăsa ghidată de ceea ce simți poate deveni destul de confuz având în vedere perioada plină de dificultăți prin care treci. Maniera în care vei alege să faci lucrurile este cea care îți va aduce armonie. Ai încredere în tine! Chiar dacă simți că trebuie să le dai dreptate, nu te mai lăsa influențată de opinia celor dragi.
Articole astro