Horoscop săptămânal: 20-26 aprilie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 20-26 aprilie 2020

Te afli mereu într-o postură duală, iar luarea de decizii este un proces de care te ferești cât poți de mult. Legătura Soare-Lună poate "amesteca" energiile în viața ta. Te vei trezi făcând lucruri pe care le-ai negat sau dezaprobat dintotdeauna. Indiferent că zilele ți se par lungi sau scurte, obositoare sau mai calme, tu reușești să îți atingi întotdeauna obiectivele.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 20-26 aprilie 2020

Ai o abilitate extraordinară de a-i mobiliza pe cei din jur și de a-i motiva să își urmeze visurile. În plan personal, deși stai la distanță de anumite persoane, ancora emoțională construită în timp este greu de eliminat. Tu te desprinzi foarte greu de cineva care a însemnat ceva pentru tine. Pur și simplu nu știi cum să "scurtezi" acest proces de detașare.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 20-26 aprilie 2020

Îți oferi ajutorul nestingherit, dar uneori parcă îți este teamă de această deschidere pe care o afișezi. Riscul de a fi din nou rănită crește proporțional cu cât alegi să oferi. Tot ceea ce se întâmplă în plan profesional te provoacă să iei decizii spontane. Accepți despre tine că ești o fire visătoare, dar asta nu înseamnă că toate așteptările pe care le ai de la propria viață sunt pure fantasme.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 20-26 aprilie 2020

Pe parcursul zilelor următoare te concentrezi destul de mult asupra unui proiect profesional important pentru tine, chiar dacă lipsa de energie care rezultă este definitorie. Reușești destul de bine să îți organizezi activitatea profesională, dar și obiectivele personale astfel încât balanța celor două sectoare se află mereu în echilibru.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 20-26 aprilie 2020

Micile conflicte pe care le trăiești în mai multe contexte te vor face să fii foarte irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi. Trebuie să accepți diversitatea în cei din jur și să nu mai iei lucrurile în mod personal. În weekend îți concentrezi atenția pe acele obiective personale care îți dau cea mai mare satisfacție.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 20-26 aprilie 2020

Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung acestea merită orice dedicare din partea ta. Timpul ți-o va confirma! Încearcă să-i faci pe cei din jurul tău să înțeleagă ceea ce este important pentru tine, dar fă acest lucru fără a avea așteptări nerealiste. În plan profesional, te simți din ce în ce mai dornică de a te face remarcată de anumite persoane.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 20-26 aprilie 2020

Insiști asupra unor subiecte despre care nu știi mai nimic tocmai pentru că ai senzația că nu deții controlul. Comportamentul acesta poate fi catalogat ca fiind unul intrusiv. La o mai atentă introspecție, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra echilibrului tău interior.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 20-26 aprilie 2020

Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Mercur se află într-o perioadă de ascensiune energetică și totul se va resimți în plan emoțional. Indiferent că va fi vorba de planul personal sau de cel profesional, vei încerca să scoți la iveală acele părți din tine pe care ai încercat mai mereu să le "autolimitezi".

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 20-26 aprilie 2020

Ai nevoie de mai mult spațiu social pentru a te exprima. Atunci când vine vorba de conflictele pe care le ai cu cei dragi, ai tendința să cedezi pentru a le face pe plac. Chiar dacă devii nerăbdătoare în raport cu îndeplinirea anumitor visuri, nu trebuie să acționezi imprudent. Tot ceea ce ai construit în decursul mai multor ani se poate ruina în urma unui comportament imatur.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 20-26 aprilie 2020

Ai nevoie de mai mult spațiu pentru propria persoană. Visurile pe care le ai pot fi ușor îndeplinite atât timp cât tu vei rămâne concentrată pe pașii pe care trebuie să îi urmezi. Fiind determinată să nu lași lucrurile să decurgă de la sine, vei face tot ce ține de tine pentru ca viața ta să prindă culoare. Dacă faci alegerile potrivite, cu siguranță vei reuși să îți ușurezi viața.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 20-26 aprilie 2020

Adevărul poate fi mult prea dureros uneori. Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. Chiar dacă cei din jur se așteaptă să le citești gândurile, sunt totuși conștienți că nimeni dintre noi nu are această abilitate. Anturajul de prieteni are un efect negativ asupra motivației tale profesionale.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 20-26 aprilie 2020

Majoritatea deciziilor pe care le vei lua în plan personal vor atrage după ele o serie de explicații pe care nu ești pregătită să le oferi. Dinamica actuală a legăturii dintre tine și partener nu îți mai oferă motive pentru a deveni o persoană mai bună cu fiecare zi care trece. Acest lucru îți dă de gândit. Deși îți dorești claritate și transparență, ai parte doar de confuzie și neînțelegeri.
Articole astro