Horoscop săptămânal: 2-9 septembrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 2-9 septembrie 2019

Pentru tine totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea obiectivului. Tot ceea ce vei trăi în perioada următoare te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere. Lumea din jur pare să fie o audiență potrivită pentru toate mesajele pe care trebuie să le transmiți.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 2-9 septembrie 2019

Deși de multe ori nu vei fi înțeleasă sau acceptată, faptul că te faci auzită este suficient pentru tine. Sunt sectoare în viața ta în care acțiunile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Uranus este catalizatorul multor schimbări radicale care vor surveni în viața ta în perioada următoare.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 2-9 septembrie 2019

Având în sfera energetică planetele Jupiter și Marte, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Deși pe alocuri unele scenarii doar te fac să îți înfrânezi acțiunile, îți place totuși să ieși din anonimat. Intrigile fac parte din tabloul acestei săptămâni atunci când vine vorba de activitatea de la birou.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 2-9 septembrie 2019

Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Nici starea ta interioară nu te ajută prea mult atunci când vine vorba de deciziile pe care trebuie să le iei. Fără să îți dai seama de acest lucru, te lași cucerită de vorbe goale, chiar dacă știi că promisiunile care ți se fac nu vor ajunge niciodată să se transforme în realitate.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 2-9 septembrie 2019

Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Odată ce îți vei da seama care este adevăratul curs al lucrurilor, știi că ești capabilă să aduci schimbări importante în tot ceea ce este în jurul tău.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 2-9 septembrie 2019

Poate în spatele anumitor judecăți sau prejudecăți se află un blocaj psihic care te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești. Lipsa de control asupra anumitor aspecte îți poate induce o stare de anxietate. Planurile de vacanță sunt foarte bine conturate în mintea ta, chiar dacă partenerul de viață nu este sigur de ceea ce vrea sa facă.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 2-9 septembrie 2019

Atitudinea drastică din plan profesional te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țin în loc din punct de vedere energetic. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă uneori poate fi un comportament riscant. În fața ta se așterne o lume întreagă ce se lasă explorată. Zilele acestei săptămâni se află sub influența lui Marte care va intensifica dorința ta de a călători.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 2-9 septembrie 2019

Relația cu partenerul este tot ceea ce ai nevoie pentru a crește ca persoană, ca mamă, ca prietenă. Dacă "mingea" este la tine în teren în ceea ce privește o anumită persoană dragă, șutează sau renunță definitiv. Maniera calmă și caldă în care interacționezi cu cei din jur dezvăluie o parte esențială a personalității tale.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 2-9 septembrie 2019

Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte personale își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta. Atunci când trebuie să faci compromisuri în raport cu propria stare de bine îți dai seama că toate realizările tale până la momentul respectiv parcă se anulează. Nu mai permite celor din jur să îți zdruncine echilibrul psihic!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 2-9 septembrie 2019

Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 2-9 septembrie 2019

Astrele sunt destul de agitate pe parcursul acestei săptămâni, iar tu vei resimți din plin această tensiune. Atunci când ești dezamăgită într-o anumită relație, nu te mai agăța de ideea preconcepută că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții. Odată ce persoanele în cauză nu îți oferă afecțiune, susținere sau înțelegere, nu ai de ce să le permiți să rămână în viața ta.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 2-9 septembrie 2019

Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii foarte irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi. Întotdeauna te lași influențată de punctul de vedere al celor din jur și de aceea ajungi să pui la îndoială propriile sentimente. În următoarea perioadă te simți inspirată și dornică de a te face remarcată de anumite persoane.
Articole astro