Horoscop săptămânal: 2-8 octombrie 2023

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 2-8 octombrie 2023

Deși de multe ori nu vei fi înțeleasă sau acceptată, faptul că te faci auzită este suficient pentru tine. Sunt sectoare în viața ta în care acțiunile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Uranus este catalizatorul multor schimbări radicale care vor surveni în viața ta în perioada următoare.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 2-8 octombrie 2023

Asumarea de riscuri nu este despre a demonstra celor din jur diverse lucruri sau despre a fi mai presus… Acest aspect ține doar de propria persoană și de modul în care alegi să îți trăiești viața. Maniera degajată în care se desfășoară activitatea de la birou te ajută să îți exprimi opiniile. Acest mod de colaborare este unul perfect pentru tine.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 2-8 octombrie 2023

Îți dorești să faci lucruri pentru sine, dar este tot mai dificil să te organizezi. Timpul nu îți este aliat. Ai nevoie de o nouă modalitate de a face lucrurile pentru că altfel vei ajunge să te epuizezi din nou. Poate este nevoie să spui stop dorinței de a face atât de multe lucruri. Oare, dacă te vei opri, ce se va întâmpla?

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 2-8 octombrie 2023

Modul aproape perfect în care ai ajuns să comunici cu cel de lângă tine este de necontestat. O relație de prietenie are nevoie de un imbold pentru a reuși ca tu și persoana în cauză să vă simțiți la fel de apropiate ca altădată. La birou se anunță o perioadă propice pentru dezvoltare, chiar dacă apar multe piedici în acest sens.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 2-8 octombrie 2023

Parteneriatele profesionale te ajută să faci cu un pas în față în cariera ta. Chiar dacă de multe ori te sustragi din fața compromisurilor, acestea te pot ajuta să treci de anumite limite. Dar poate tu de fapt nici măcar nu îți dorești asta. Poate totul este doar la nivel de "așa ar trebui să fie". Fii atentă la propriile nevoi!

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 2-8 octombrie 2023

La începutul acestei săptămâni au loc multe schimbări bruște de situație. Energia negativă pe care o resimți îți adâncește starea de apatie. Lucrurile se derulează în jurul tău într-un ritm amețitor. Te lași "înșelată" de aparențe. Universul tău interior și propriile emoții sunt duale și nu te mai poți încredere nici măcar în propria persoană.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 2-8 octombrie 2023

Astrele nu te vor acompania la nivel energetic în perioada următoare. Va fi nevoie să ieși mai mult din zona de confort pentru a obține ceea ce îți dorești. Intriga din cadrul relațiilor profesionale te tentează să treci de o parte în alta, să jonglezi printre echipe și un astfel de comportament nu îți este tocmai caracteristic.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 2-8 octombrie 2023

Zilele următoare sunt potrivite pentru a aduce relația personală pe linia de plutire. Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener v-au adus într-un punct critic. Deși este posibil să afli multe răspunsuri la întrebările pe care le ai, ceea ce descoperi nu te mulțumește. Este nevoie să te reconectezi cu propria persoană.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 2-8 octombrie 2023

Reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești. Pe parcursul următoarelor zile îți va fi mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat știu acest lucru despre tine.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 2-8 octombrie 2023

Este mai mult decât evident faptul că lucrurile capătă un nou sens pentru tine datorită reușitelor de care ai parte. Te simți revigorată din punct de vedere psihic. Încrederea în sine pare să fie la cote maxime în această perioadă. Este momentul potrivit să te încrezi în propria intuiție și să faci acele demersuri care îți vor garanta reușita.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 2-8 octombrie 2023

Deși majoritatea deciziilor pe care le iei te scot totuși din zona de confort, îți asumi acest lucru. Sentimentele pe care le ai în raport cu o anumită persoană te "forțează" să redescoperi esența legăturii dintre voi. Este posibil să nu mai crezi în ceea ce vă unea odată. Indiferent de ceea ce trăiești în această săptămână, tu vei rămâne în centrul acțiunilor tale.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 2-8 octombrie 2023

Ai tot mai multe obiective de îndeplinit și parcă timpul nu îți mai este suficient. Din păcate, de multe ori ești reticentă în fața unui "nou început". Mai ales atunci când în joc se află lucruri în care crezi cu adevărat și îți este frică să nu se "risipească", acționezi precaut sau lași deoparte orice inițiativă.
Articole astro