Horoscop săptămânal: 2 – 8 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 2 - 8 noiembrie 2020

Ambiția și dorința asiduă de a atinge succesul sunt mai puternice pe parcursul acestei săptămâni. Drumul către orice tip de reușită nu este unul ușor, fapt care se observă, mai ales la nivel de energie. Stările de neliniște continuă să te dezechilibreze la nivel emoțional. Din păcate, parcă te simți mai singură ca oricând, iar acest sentiment nu este spre binele tău.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 2 - 8 noiembrie 2020

În zilele care urmează te vei simți inspirată să schimbi anumite lucruri din viața ta. În multe din situațiile în care te vei afla, îți dai seama că nu mai ai nevoie de confirmarea celor din jur. Modul în care faci alegeri s-a modificat radical în ultimele luni. Acum poți vorbi cu mâna pe inimă de cât de intens a fost procesul transformațional pe care l-ai trecut cu brio.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 2 - 8 noiembrie 2020

Onorezi cu maturitate toate perioada de introspecție pe care o vei traversa. Atât timp cât ai stabilitate şi securitate afectivă, te simţi fericită. Partea financiară este posibil să influenţeze destul de mult deciziile pe care le iei în plan personal. Indiferent de acest lucru, acum știi că împlinirea ta nu depinde de cât de mult îți poți permite din punct de vedere financiar. Pentru tine, totul are acum un alt sens.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 2 - 8 noiembrie 2020

Oportunitățile din jurul tău te stimulează din punct de vedere intelectual, dar te și provoacă să ieși din zona de confort. Un pas înainte, doi înapoi. Cam aceasta este pentru tine dinamica acestei săptămâni. Cu toate acestea, Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 2 - 8 noiembrie 2020

Practica pe care ți-ai impus-o în anumite sectoare ale vieții te-a ajutat să îți structurezi noi tabieturi. Toate demersurile pe care le faci, pentru propria stare de bine, dau rezultate. În această etapă este foarte important să îți menții intactă motivația și să nu uiți care este de fapt scopul acțiunilor tale. Drama și iubirea pasională te vor "arunca" dintr-o parte într-alta pe parcursul întregii săptămâni.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 2 - 8 noiembrie 2020

Săptămâna aceasta te întâmpină cu un sentiment intens de ușurare. Îți dai seama cât de mult te-ai maturizat în ultima perioadă și efectul pe care îl are această schimbare asupra dinamicii vieții tale. Destinațiile "drumurilor" pe care le parcurgi nu se prezintă totdeauna așa cum ți-ai dori, dar asta nu te oprește din a face tot ceea ce este posibil pentru a-ți trăi propriile visuri.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 2 - 8 noiembrie 2020

Avantaje și dezavantaje există la tot pasul. Această săptămână va fi dificilă din punct de vedere profesional. Ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești inițiativelor pe care le ai. Indiferent de context, pentru tine este important să acționezi. Pui în balanță într-un mod foarte eficient lucrurile astfel încât întotdeauna să obții ceea ce îți dorești.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 2 - 8 noiembrie 2020

Chiar dacă uneori ești mai sensibilă raportat la anumite aspecte, nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. Îți displace foarte mult atunci când ajungi să te plângi de tot ceea ce este în jurul tău, negându-ți cu încăpățânare orice deschidere spre fericire. Ai persoane care te înțeleg și te susțin, dar schimbarea trebuie să pornească întotdeauna de la fiecare dintre noi.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 2 - 8 noiembrie 2020

La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei săptămâni. Rămâi la fel de conectată emoțional la cei dragi, te ocupi de toate proiectele pe care le ai în derulare și reușești chiar și să te răsfeți în tot felul de moduri. Relația pe care ai construit-o în timp alături de cel ales va fi pusă din nou la încercare. Ai grijă cum acționezi de această dată!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 2 - 8 noiembrie 2020

În jurul tău sunt foarte multe oportunități, însă tu te simți restricționată în acțiuni deoarece îți lipsește timpul. Poate în spatele acestei judecăți se află totuși un blocaj care te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești. Atunci când este necesar, adresează întrebările pe care le ai în minte pentru a fi sigură de realitatea de care te înconjori.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 2 - 8 noiembrie 2020

A vorbi despre așteptările pe care le ai a devenit un clișeu pentru tine. Ți-ar plăcea enorm să reușești să faci doar acele lucruri care îți aduc un real confort emoțional. Din păcate, lucrurile nu sunt atât de simple precum ne dorim. Pentru a ne "șlefui", zi de zi este nevoie să ne asumăm riscuri. Și să facem compromisuri. Nu ești singura care face asta.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 2 - 8 noiembrie 2020

"Amestecul" de senzații și emoții pe care îl vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te va influența în luarea unor decizii. A lăsa deoparte orgoliul este un bun sfat pe care îl poți lua mereu în considerare. Vremea capricioasă a acestei săptămâni te va influența la nivel energetic. Înainte de a vorbi despre propriile emoții, ai grijă cui te adresezi.
Articole astro