Horoscop săptămânal: 2-8 martie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 2-8 martie 2020

În ultima perioadă ai evitat să emiți judecăți de valoare în raport cu anumite aspecte, iar această decizie ți-a adus stabilitate psihică și emoțională. Cei din jur nu au întotdeauna cele mai rele intenții, după cum greșit presupui. Întreaga săptămână se va afla sub influența preponderentă a lui Saturn, iar la nivel energetic, lucrurile vor fi cât se poate de clare.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 2-8 martie 2020

Indiferent de soluțiile care îți sunt prezentate de cei din jur, tu ești conștientă că modul în care gândești este cel mai elocvent. Din păcate, ai o atitudine de superioritate. Acum știi care sunt lucrurile care te împlinesc cu adevărat, dar pe alocuri vei fi din nou tentată să faci compromisuri în defavoarea ta. Fii mai blândă cu tine!

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 2-8 martie 2020

La birou nu se întâmplă nimic notabil în zilele care urmează, iar asta îți oferă spațiu pentru programarea activităților din weekendul următor. În perioada următoare, din cauza mai multor situații tensionate acumulate, ajungi să acționezi complet irațional. De asemenea, modul în care te consumi psihic, pentru lucruri sau persoane care nu au nicio legătură directă cu tine, este epuizant.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 2-8 martie 2020

Momentele și emoțiile spontane ne pot ajuta să descoperim lucruri interesante despre propriile limite. Relațiile pe care le ai cu cei din jur au fost mereu pentru tine surse inestimabile de stres. Ai foarte multe așteptări, iar tot ceea ce faci este să proiectezi propriile frustrări asupra altora. Acesta nu este un mecanism sănătos.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 2-8 martie 2020

Tot ceea ce vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te va determina să renunți la o parte din oamenii în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere. Pentru starea ta de bine, devine imperioasă ideea de a petrece cât mai mult timp singură. Schimbarea priorităților îți va oferi în perioada următoare motivația necesară pentru a face lucruri pe care le-ai tot amânat de ceva timp.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 2-8 martie 2020

Chiar dacă sprijinul celor dragi este sporadic, tu oricum te bazezi pe propria capacitate de a rezolva lucruri și de a trece peste situații. În carieră vei avea parte de multe oportunități, dar acest lucru te va pune în dificultate. Ai mari probleme în ceea ce privește luarea deciziilor. Îți este foarte greu să echilibrezi balanța avantajelor și dezavantajelor.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 2-8 martie 2020

Flirturile pe care le plasezi în raport cu cei din jur îți dau o aură de cuceritoare. Deși nu ești interesată de nicio relație în plan personal, simți nevoia de a ți se confirma sexualitatea. Alegeri neinspirate, mustrări de conștiință, regrete, toate astea îți vor întări ideea că nu vei reuși niciodată să ai parte de autenticitate în plan personal.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 2-8 martie 2020

Toți cei pe care îi cunoști te-au dezamăgit sau consideri că oricum o vor face, mai devreme sau mai târziu. Noul timp și schimbările bruște de temperatură creează haos la nivelul sistemului tău imunitar și te vei simți mai tot timpul vlăguită. Cu toate astea, adori primăvara și de aceea în perioada următoare vei alege să faci cât mai multe activități în aer liber.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 2-8 martie 2020

Nimic nu poate fi mai autentic decât propriile sentimente. Gândurile constructive te ajută să îți modelezi cariera după propriul plac. În plan personal, chiar dacă simți că te afli într-un impas mult prea profund pentru a putea ieși prea devreme din el sau măcar cu fruntea sus, cu siguranță în jurul tău sunt persoane de care te poți "agăța".

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricon: 2-8 martie 2020

Deși încă nu știi spre ce direcție se îndreaptă toată jovialitatea de care ești înconjurată, te lași purtată de ea. Marte este destul de "structurată" din punct de vedere energetic. Zilele acestei săptămâni de primăvară te provoacă, mai ales la nivel profesional. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te ajută să îți "eșalonezi" energia psihică de care dispui.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 2-8 martie 2020

Relația personală îți oferă cadrul de care ai nevoie pentru a face lucruri deosebite pentru propria persoană. Pentru tine o astfel de dinamică poate descrie "fericirea în doi". Pentru a te asigura că ceea ce gândești este real, este indicat să vorbești deschis despre ceea ce simți. Nu te lăsa condusă de prejudecăți!

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 2-8 martie 2020

Pentru a menține un echilibru între profesional și personal este nevoie de multe resurse. Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic, ci doar te minți singură. Anxietatea colectivă pe care o recunoști în dinamica propriei familii are drept sursă experiența de viață a fiecărui membru în parte.
Articole astro