Horoscop săptămânal: 18 – 24 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 18 – 24 noiembrie 2019

În săptămâna care urmează primeşti multe complimente legate de personalitatea ta. Într-adevăr eşti o persoană plăcută şi uşor de iubit. Deşi frustrările pe care le ai în plan personal nu te lasă să simţi asta, meriţi şansa de a fi fericită. Perioada aceasta agitată din viața ta te va ajuta sa îți testezi limite, iar modul în care te vei ”reconstrui” nu va mai putea fi atât de ușor de zdruncinat. Ai încredere în tine!

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 noiembrie 2019

Simți că ești destul de tensionată din punct de vedere psihic și vei încerca să cauți ajutor la cei dragi. Unele persoane vor veni înainte ta și te vor ajuta să te regăsești, iar altele îți vor face mult mai mult rău. Atunci când alegi să vorbești despre ceea ce simți, asumă-ți că emoțiile sunt doar ale tale și nimeni nu le va înțelege în adevăratul sens al cuvântului.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 – 24 noiembrie 2019

Indiferent de ceea ce urmează să se întâmple în plan profesional, simți că nu nici măcar încrederea persoanei iubite. Nimic din ceea ce este în jur nu pare să fie autentic. Relațiile, oamenii, momentele de fericire sau armonie, toate au un ”iz înșelător”. Totul se întâmplă ca și cum se derulează un film cu o acțiune haotică. Percepția ta asupra ideii de fericire este din nou ”amenințată”.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 noiembrie 2019

Îți place să iei lucrurile cu calm. La birou încerci să nu pierzi din vedere niciun detaliu important. Din mai multe considerente care îi vizează pe colegi, începi să îți simți amenințată poziția în echipă. Sunt persoane care au căutat mereu să te denigreze. Pe la mijlocul săptămânii au loc în viața câteva schimbări delicate și surprinzătoare, dar pozitive. Reușești să le integrezi cu maturitate.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 noiembrie 2019

Zilele acestei săptămâni sunt incerte pentru tine din mai multe puncte de vedere. La birou reușești totuși să finalizezi un proiect ce îți va aduce recunoaștere profesională internațională. Ai știut dintotdeauna că te-ai născut sub o stea norocoasă. Ideea aceasta îți călăuzește mereu pașii și te îndreaptă cu siguranță și determinare către obiectivele pe care le ai proiectate.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 noiembrie 2019

Te consumi mult din punct de vedere emoțional, și mai ales pentru cei din jur. Problemele personale ajung de multe ori pe locul secund. Stima și încrederea în sine suferă mult de pe urma acestei prioritizări eronate pe care o faci zi de zi. Poate este momentul să lași lucrurile să decurgă de la sine. Ai nevoie să readuci în viața ta acele momente de fericire autentică.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 noiembrie 2019

Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, sunt multe situații în care îți dai singură seama că te înșeli. Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii foarte irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi. În zilele următoare este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic, chiar dacă nu vei reuși să îți dai seama care este sursa acestei dinamici.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 noiembrie 2019

Ai parte de multe provocări și proiecte interesante care te scot din zona de confort. Limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane de la birou te ajută să te ții departe de multe conflicte. Cu fiecare zi care trece, descoperi lucruri noi la tine și la tine în raport cu cei din jur. Toate informațiile fac parte dintr-un puzzle uriaș care te va ajuta să găsești răspunsuri importante odată cu finalizarea lui.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 noiembrie 2019

Exuberanța de care dai dovadă poate fi destul de obositoare pentru cei din jur. În anumite zile, viața ta personală este foarte intensă și plină de momente unice. Atunci când te afli doar în compania propriei persoane, reușești să îți analizezi gândurile și sentimentele într-o manieră profundă. În weekend ai parte de un timp de calitate petrecut alături de cei dragi.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 noiembrie 2019

Tonusul tău psihic are de suferit pe parcursul întregii săptămâni. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai, iau amploare. Aspirațiile profesionale pe care le ai îți surescită perspicacitatea. În zilele care urmează vei fi mereu în mijlocul acțiunii, indiferent de dispoziția emoțională pe care o vei avea.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 noiembrie 2019

Obsesia pe care o trăiești în raport cu viața profesională ajunge să îți creeze dificultăți în viața personală. Echilibrul dintre aceste două sectoare ale vieții tale este de mult timp zdruncinat. A adopta un comportament profesionist și a fi loial face parte din orice strategie care urmărește succesul. Intuiția pare că ”lucrează” la cote maxime în aceste zile.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 noiembrie 2019

Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou, dar asta nu este suficient pentru tine. Atunci când vine vorba de sectorul personal, în această săptămână ți se oferă destule indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Nimic din ceea ce trăiești nu îți dă senzația de autenticitate. Întâmplările care au loc ți se par fără sens.
Articole astro