Horoscop săptămânal: 18 – 24 martie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 18 - 24 martie 2019

Unele situații de la birou te forțează să îți "pătezi" integritatea. Această stare de sine devine principala ta motivație în găsirea unui alt loc de muncă. Deși săptămâna este destul de liniștită din punct de vedere emoțional, nu reușești să îți explici starea de agitație care îți cuprinde simțurile. Totul pare să fie învăluit într-o aură întunecată.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 18 - 24 martie 2019

Această săptămână începe cu o serie de surprize pentru tine. Uranus, planeta care susține transformările, te va provoca să iei decizii nesăbuite. În plan profesional ai nevoie de mai multă motivație pentru a face tot ceea ce îți propui. Din păcate, te lași foarte ușor descurajată. Vei avea parte de energia unei luni plini pentru o lungă perioadă de acum înainte, iar acest lucru va trebui să îți garanteze succesul.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 - 24 martie 2019

Indiferent de obiectivele pe care le ai, știi care este drumul pe care trebuie să mergi. Observând modul în care lucrurile din jurul tău se modelează în funcție de acțiunile tale, devii încrezătoare că până la urmă totul se va armoniza. Anxietatea este cea care deține controlul asupra multor aspecte ale vieții tale. Trebuie să reușești să ieși cumva din acest cerc vicios în care te afli.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 18 - 24 martie 2019

Distanța emoțională care simți că te desparte de partener ajunge să declanșeze în tine o stare de spirit agresivă și respingătoare. Persoanele cu care interacționezi în perioada următoare vor avea tendința să te evite. Nu ai crezut niciodată că poți inspira asemenea emoții negative celor din jur. În ceea ce privește cariera, aceasta pare să fie singura care îți oferă satisfacții.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 18 - 24 martie 2019

De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Ești ambiguă în tot ceea ce faci. Sensibilitatea care îți caracterizează personalitatea iese la suprafață în mai multe contexte în această săptămână. Atunci când simți că lucrurile se îndreaptă spre făgașul greșit, rutina este cea care "susține" armonia din viața personală.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 - 24 martie 2019

Toate relațiile din viața ta par să se afle sub o analiză microscopică pe parcursul întregii săptămâni. Din păcate, nici măcar tu nu știi ce vrei să obții prin acest proces. Te simți vulnerabilă, expusă din punct de vedere emoțional și ai nevoie de noi ancore în acest sens. Nu știi exact ce anume îți declanșează această stare de spirit, dar speri ca tot ceea ce simți să fie trecător.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 18 - 24 martie 2019

Faci pași importanți spre regăsirea echilibrului interior. Acțiunile pe care le întreprinzi sunt dictate de ceea ce simți. Venus și Jupiter te ajută să îți menții încrederea în iubire, chiar dacă este de înțeles că este greu să faci asta având în vedere situațiile dificile prin care ai trecut. Această săptămână este destul de "încărcată" din punct de vedere energetic.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 - 24 martie 2019

Adevărul poate fi mult prea dureros uneori, atât pentru tine, cât și pentru cei care te pun față în față cu el. Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. Dezvoltarea profesională trebuie să devină o prioritate pentru tine pe parcursul acestei săptămâni. Din cauza unor probleme personale, ai lăsat deoparte cariera pentru o perioadă prea lungă de timp.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 - 24 martie 2019

Chiar dacă nu te simți a fi pregătită pentru succes în plan profesional, nu trebui să eviți să îți pui în valoare abilitățile. În zilele care urmează este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Fără să percepi exact ce se întâmplă, energia lui Jupiter te va agita destul de mult. Ai grijă și la excesele alimentare! Acestea este posibil să aibă și implicații emoționale.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 - 24 martie 2019

Această săptămână pare să îți dea semne clare că "ești în viață". Starea amorțită în care te afli de ceva timp începe să se disperseze, iar tu recâștigi controlul asupra propriilor gânduri. Reușitele de care ai parte în plan profesional îți oferă ocazia să te afirmi. Ai nevoie de o astfel de recunoaștere socială pentru a te concentra și pe alte obiective.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 - 24 martie 2019

Eșecurile celorlalți au rezonat dintotdeauna în acțiunile tale și astfel ajungi să te complaci. Cu toate astea, sunt și persoane care te susțin necondiționat și de fapt acest lucru este cel mai important. În ciuda bunei tale intenții, lucrurile sunt foarte ușor de interpretat într-un sens negativ. Deși îți dorești claritate și transparență, ai parte doar de confuzie și neînțelegeri.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 18 - 24 martie 2019

Micile pauze pe care le iei pe parcursul zilelor petrecute la birou îți oferă posibilitatea să te reculegi și să te încarci energetic. Persoanele de care ne înconjurăm vorbesc de la sine despre noi. Relațiile de calitate din viața ta au la bază încredere și devotament, indiferent de context. Pe parcursul următoarelor zile vei încerca să faci prea multe lucruri deodată și te vei "pierde" printre zecile de obiective.
Articole astro