Horoscop săptămânal: 17-23 septembrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 17-23 septembrie 2018

Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat mult să fii mai determinată în ceea ce privește schimbările din viața ta. Deși știi că nimic nu se întâmplă fără un motiv anume, sunt contexte în care parcă nu mai ai răbdare să descoperi esența pe care o ascund. Această săptămână de toamnă mohorâtă îți va induce o stare de spirit apatică. Nu vei reuși să te ții de planurile stabilite.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 17-23 septembrie 2018

Echilibrul interior este ceva ce doar tu vei reuși să ”reconstruiești”. Acordă-ți timp și răbdare pentru ca acest proces laborios. Toate etapele prezintă importanță. În această săptămână este posibil să fii pusă în postura să insiști foarte mult atunci când este vorba de noile contracte pe care le vei încheia la birou. Îți displace neseriozitatea și superficialitatea persoanelor cu care ești nevoită să lucrezi zi de zi.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 17-23 septembrie 2018

Ai multe planuri pentru zilele care urmează, dar nu știi dacă vei reuși să le și onorezi. Viața ta este un hoas total. În nicio zi a săptămânii nu reușești să faci lucrurile în maniera pe care ți-o dorești. Imprevizibilul face mereu parte din viața ta. Deși activitatea de la birou te ajută să îți dezvolți noi abilități, ești tentată să îți încerci norocul în alt domeniu de activitate. Lasă-te condusă de intuiție!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 17-23 septembrie 2018

Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine și o să faci tot ceea ce este nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple. Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și firesc. În anumite contexte, trebuie să realizezi faptul că ceri lucruri despre care consideri că pur și simplu ți se cuvin. Această atitudine iscă reacții de repulsie din partea celor din jur, mai ales în cazul colegilor de birou.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 17-23 septembrie 2018

Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi cu desăvârșire pe parcursul acestei săptămâni. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii foarte irascibilă. Nu vei reuși să te focusezi asupra lucrurilor cu adevărat importante. În viața ta sunt destul de multe persoane care au influență negativă asupra motivației tale. Te lași mult prea mult influențată de toate opiniile pe care cei din jur și le exprimă.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 17-23 septembrie 2018

Starea de conflict interior pare să se aplaneze. Acum reușești să vezi lucrurile cu mai multă claritate și maturitate. Responsabilitatea pe care o aruncai asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental. Ai integrat cu succes ideea conform căreia ești unica responsabilă de tot ceea ce trăiești. Această săptămână îți va oferi multe momente de bucurie autentică.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 17-23 septembrie 2018

Atractivitatea celor din jur nu rămâne neobservată de tine. Apreciezi tot ceea ce are stil și rafinament. Duplicitatea cu care acționezi uneori face din tine o persoană ambiguă. Intențiile pe care le ai sunt foarte greu de descifrat, ceea ce te face un adversar de temut. Majoritatea relațiilor din viața ta îți ”acoperă” nevoia de afecțiune și siguranță emoțională de care ai nevoie.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 17-23 septembrie 2018

Din cauza mai multor obstacole de care vei avea parte, motivația ta pentru atitngerea succesului în carieră suferă modificări. Ai senzația că nu te mai regăsești în nimic din ceea ce faci. Chiar și cei apropiați sunt surprinși de această schimbare de stare având în vedere pasiunea cu care îți urmezi visurile. Este posibil să fie vorba doar de o perioadă dificilă la nivel energetic. Ai încredere în tine!

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 17-23 septembrie 2018

Ești o persoană talentată, dar nu dai curs abilităților pe care le ai. Te lași acaparată de prea multe prejudecăți. Atunci când trebuie să faci alegeri, o faci în defavoarea ta. Planetele au tendința să te agite destul de mult pe parcursul întregii săptămâni. Marte ajunge într-o poziție retrogradă și acest lucru va fi resimțit în plan profesional. Agitație, decizii eronate, taskuri dificile, toate acestea îți vor subestima capacitatea de a face față stresului.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 17-23 septembrie 2018

Toată energia îți este focalizată pe îndeplinirea anumitor obiective profesionale. Modul în care îți dorești tu ca lucrurile să se desfășoare presupune determinare și vigilență din partea ta. În această săptămână îți va dificil să faci orice tip de compromis. Preferi să îți dai timp pentru a lua decizia care te avantajează cel mai mult. Emoțiile tale sunt destul de dezorganizate, dar reușești să nu te lași condusă de ele.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 17-23 septembrie 2018

Având în vedere pulsațiile pe care le vei primi din partea lui Marte, așteaptă-te la o săptămână antrenantă, din toate punctele de vedere. Nu accepți niciodată să te situezi pe locul secund, iar acest lucru face din tine o persoană sigură pe propriile acțiuni. În nicio situație în care te vei afla, nu te vei lăsa distrasă de imaginea de ansamblu. Ai nevoie de informații amănunțite pentru a putea lua decizii.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 17-23 septembrie 2018

În zilele următoare ai o stare de spirit caracterizată de serenitate. Nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu te determină să ”renunți” la propriul echilibru. Gândurile pozitive pe care le ai te ajută să îți pui în aplicare ideile. Nu te gândești la eșec. Lectura redevine hobby-ul tău preferat. Îți cumperi o serie de cărți despre dezvoltare personală și vei petrecei mult timp răsfoindu-le.
Articole astro