Horoscop săptămânal: 17 – 23 iunie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 17 - 23 iunie 2019

Te-ai plictisit să mai fii tristă și abătută și dorești să profiți de tot ceea ce viața îți oferă. Ești foarte entuziasmată de progresul pe care l-ai făcut in cariera ta, iar acum poți creiona noi obiective. Spre mijlocul săptămânii ai parte de evenimente neașteptate, dar plăcute și de o mare importanță pentru tine ca femeie. Profită din plin!

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 17 - 23 iunie 2019

Se pare că orice nou gând pe care îl ai se materializează într-o manieră perfectă într-o părticică a vieții tale! Fiind înconjurată mai mereu de persoane cu experiență de viață, înveți constant cum să privești totul cu mai multă maturitate, indiferent de provocări. Viața ți-a scos întotdeauna în cale oameni de calitate și acest lucru este de neprețuit.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 17 - 23 iunie 2019

Anumite lucruri de care ai parte ți se par ireale, dar cu toate astea fac parte din realitate ta. De cele mai multe ori ai nevoie de câteva momente de introspecție pentru a reuși să îți dai seama care sunt resursele interioare de care dispui în momentul prezent pentru a trece peste provocări. Indiferent de ceea ce "găsești" în sufletul tău, îți rămân speranța și încrederea.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 17 - 23 iunie 2019

Nu este vorba că ai făcut tu ceva în mod deosebit, dar te "scalzi" într-o atmosferă destul de tensionată, mai ales la începutul săptămânii. Așteaptă-te ca din aceasta cauză interacțiunile cu ceilalți să fie și ele la fel de tensionate. Miercuri si joi le vei petrece în apropierea unei persoane care te înțelege așa cum ai tu nevoie să o facă de parcă ar face-o intuitiv. Weekend-ul este programat pentru cei din familie.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 17 - 23 iunie 2019

Relațiile familiale încep să se detensioneze. Chiar și în acest sector destul de sensibil al vieții tale, accepți cu maturitate schimbările care au loc. Persoanele nemulțumite de comportamentul tău vor încerca să te "atace" pe la spate. Indiferent de reacția ta, unele dintre ele nu se vor opri decât atunci când vor afla că au reușit să te "rănească".

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 17 - 23 iunie 2019

Probleme financiare par destul de incerte la începutul săptămânii. Ai multe planuri pe care ai vrea să le onorezi, dar din păcate multe dintre ele vor fi anulate. Flexibilitatea de care dai dovadă în plan profesional te ajută să faci lucrurile într-o manieră degajată, mai ales atunci când timpul este dușmanul tău. A fi generos cu cei din jur este o caracteristică definitorie a personalității tale.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 17 - 23 iunie 2019

Ai un respect și o stimă de sine destul de ridicate, iar acestea îți permit ca, într-o situație socială tensionată, să reușești să îți expui punctul de vedere, independent de tot ceea ce presupun cei din jur. Cu toate acestea, de cele mai multe ori această atitudine pare a fi de fapt aroganță, mai ales pentru cei mai "slabi" din punct de vedere emoțional. Nu te lăsa afectată de acest lucru!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 17 - 23 iunie 2019

"Duritatea" de care te lovești în mai multe momente ale săptămânii care urmează te face să te întrebi dacă se întâmplă ceva ciudat cu tine. Ceea ce este de fapt inacceptabil pentru tine este faptul că poate veni și din partea prietenilor apropiați. Este posibil ca lumea din jur să își dorească să transmită un mesaj important, dar tu nu ești pregătită să îl "recepționezi".

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 17 - 23 iunie 2019

Atunci când ești pusă în postura de a face alegeri în detrimentul propriei persoane, o faci cu ușurință. Propriul confort nu a fost niciodată o prioritate pentru tine. Manifestarea destul de vocală a sentimentelor celor din jur nu îți place deoarece te face să te simți inconfortabil din mai multe puncte de vedere. Zilele care urmează sunt potrivite pentru demersurile din plan profesional.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 17 - 23 iunie 2019

Răbdarea este o calitate foarte frumoasă și necesară pentru ca viața noastră să fie una armonioasă. Miercuri și joi va trebui să iei decizii, dar nu o face din punct de vedere financiar deoarece nu este o perioadă propice pentru cheltuieli. Frânturi din mintea ta sunt foarte creative în această săptămână și ai putea profita de această dispoziție pentru a schimba ceva din punct de vedere profesional.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 17 - 23 iunie 2019

Lumea ta este plină de oameni de care simți că te leagă ceva foarte puternic și profund. Mai mult decât atât, totul pare a fi nebunesc de amuzant atunci când conexiunile de care ai parte îți oferă un cadru liniștit și propice dezvoltării personale. Spre finele săptămânii nevoia de a-i ajuta pe cei din jur să facă față stresului este un mod abil de a te lupta cu propria stare de anxietate.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 17 - 23 iunie 2019

Viața ta familială pare a fi un vulcan în zilele de luni și marți, iar "erupția" este una destul de iminentă. Având în vedere că nu ești dispusă să te dai la o parte din fața situației, vei dori să negociezi. Compromisul pare dintr-odată o soluție foarte bună, atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Zilele de weekend le vei rezerva pentru proiectele personale.
Articole astro