Horoscop săptămânal: 17-23 decembrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 17-23 decembrie 2018

Chiar dacă cei din jur se așteaptă să le citești gândurile, sunt totuși conștienți că nimeni dintre noi nu are această abilitate. Anturajul de prieteni în care te afli în prezent are un efect negativ asupra motivației tale profesionale. Eșecurile celorlalți au rezonat dintotdeauna în propriile acțiuni și astfel ajungi să te complaci. Această săptămână îți oferă însă noi oportunități pe care este indicat să le fructifici.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 17-23 decembrie 2018

Zilele acestei săptămâni din decembrie se află sub influența intensă a lui Saturn. Ai nevoie de intimitate și de timp petrecut cu tine, iar retragerea din ambientul social te ajută să îți recapeți vitalitatea. În ceea ce privește activitatea de la birou, nu ai de ce să te pregătești de ceva extraordinar pentru zilele următoare. Totul decurge conform planului și nu apar situații care să te scoată din zona de confort.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 17-23 decembrie 2018

Îți dorești ca cei din jur să nu își mai proiecteze asupra ta propriile frustrări sau neajunsuri. Această simplă cerință duce de multe ori la conflicte, mai ales spre mijlocul săptămânii, dar vei reuși totuși să îți temperezi iritarea. Influența pe care o primești din partea astrelor te provoacă să alegi între totul sau nimic, indiferent de situația în care te afli.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 17-23 decembrie 2018

În perioada aceasta a sărbătorilor vei petrece destul de mult timp meditând asupra deciziilor luate de-a lungul anului. Este posibil ca răspunsurile pe care le afli să nu fie compatibile cu ceea ce îți doreai să ajungi să trăiești. Nevoia de a pleca într-o mică vacanță pare să fie din ce în ce mai mare, mai ales având în vedere situațiile dramatice prin care treci. Cu toate astea, dificultățile financiare nu îți permit să faci asta în momentul de față.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 17-23 decembrie 2018

În fiecare dimineață a acestei noi săptămâni alegi în mod conștient să te încarci cu energie pozitivă printr-un program intens de sport pe care te gândești să îl introduci în tabieturile zilnice. Chiar dacă programul din zilele următoare este destul de încărcat, nu eziți să te implici și în dezvoltarea personală. Evenimentele din familie te afectează destul de serios. Pentru tine este importantă armonia în relațiile cu cei din jur.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 17-23 decembrie 2018

Deși rațional vorbind știi că există persoane care nu îți fac bine din punct de vedere emoțional, te lași condusă de o stare emotivă profundă atunci când alegi pentru a nu știu câta oară să rămâi în viața lor. În plan familial, trăiești o perioadă dificilă, tensionată. Ai nevoie de multă organizare și determinare pentru a schimba unele lucruri la propria persoană și a fi mai împăcată cu propriul univers interior.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 17-23 decembrie 2018

Această nouă săptămână aduce schimbări semnificative femeii născute în zodia Balanță. Reușești să finalizezi un proiect de suflet, te apuci din nou de alergat pentru un plus de vitalitate, renunți la o parte din lucrurile care te încărcau negativ. Pentru tine, tot ceea ce trăiești este descris de o intensitate aparte. Chiar și atunci când armonia se întoarce în viața ta, tu ești mereu gata de acțiune.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 17-23 decembrie 2018

Energia lui Saturn pare că îți aduce destul de multă dezorganizare în viața ta, situație cu care nu ești prea obișnuită. Este posibil să ai nevoie de noi repere emoționale pentru a te redresa. Atunci când vorbim de carieră însă, deții întru totul controlul. Având în vedere că ești foarte sigură pe tot ceea ce reprezinți ca profesionist, nu ai cum să dai greș cu inițiativele pe care le ai.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 17-23 decembrie 2018

Tonusul tău psihic are de suferit pe parcursul întregii săptămâni. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai în raport cu anumite decizii luate recent iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele care urmează. Ai multe lucruri de spus, dar te oprești și te inhibi pentru a evita să faci vreun rău celor din jur.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 17-23 decembrie 2018

Este posibil ca în zilele următoare să fii percepută ca fiind obositoare pentru partener. Ești într-o alergare continuă, nu duci lucrurile la final și te simți presată de unele aspecte fără noimă. În această săptămână ai senzația tot mai acut că legătura dintre voi se năruie. În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție, mai ales în acele contexte care necesită viteză de reacție.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 17-23 decembrie 2018

Pe parcursul acestei săptămâni, în anumite zile mai încărcate din punct de vedere emoţional, îţi îndrepți destul de mult atenția către trecut. La o mai atentă introspecție, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra echilibrului tău interior. Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 17-23 decembrie 2018

În toate sectoarele vieții tale, acțiunile pe care le întreprinzi sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești propunerilor pe care le ai. Indiferent de vremea de afară, alegi să petreci mult timp în aer liber. Natura este un energizant pentru tine și te ajută să îți menții vitalitatea la cote maxime.
Articole astro