Horoscop săptămânal: 17-23 august 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 17-23 august 2020

Ești mai determinată ca niciodată să atingi apogeul propriei cariere. Vorbești deschis despre modul în care urmează să acționezi și faci cercetări amănunțite în acest sens. Este evident pentru tine faptul că romantismul și confortul psihic din relația personală te ajută mult să faci față provocărilor de care ai parte zi de zi.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 17-23 august 2020

Deși consideri că îți cunoști limitele, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. Te lași foarte ușor afectată de părerile sau acțiunile celor din jur. Asta face din tine o persoană vulnerabilă. Atunci când vine vorba de comunicare, ești mult prea categorică sau inflexibilă, mai ales în context personal.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 17-23 august 2020

Viața personală îți aduce multe satisfacții. Pui capăt unei relații romantice toxice, reușești să ieși din negura în care te aflai, te gândești să te muți într-o locuință nouă și ai câteva proiecte personale cărora te dedici întru totul. Ești departe de o persoană de suflet, dar cu toate astea știi că distanța nu are nicio influență negativă asupra relației dintre voi.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 17-23 august 2020

Pe parcursul acestei săptămâni totul ți se va părea dificil, mai ales cu cât la nivel energetic vei resimți din nou haosul din viața ta. De cele mai multe ori vei avea tendința de a privi totul cu pesimism. Această viziune se va proiecta și asupra acțiunilor tale. Atunci când vine vorba de frustrările pe care le acumulezi în plan profesional, timpul pare că trece în defavoarea ta.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 17-23 august 2020

Mesajele pe care le recepționezi de la cei din jur nu ți se prezintă întotdeauna într-o formă accesibilă. Pentru a susține că empatizezi cu adevărat în raport cu ceea ce trăiesc anumite persoane este nevoie de dedicare și cunoaștere de sine. Este foarte ușor pentru fiecare dintre noi să "alunecăm" spre zone periculoase, oricât de multe principii morale am avea.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 17-23 august 2020

Emoțiile tale sunt complet dezorganizate, prin urmare și viața ta este la fel. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale emoționale. Este primordial să găsești un echilibru între ceea ce înseamnă personal și ceea ce înseamnă profesional. Aceste doua sectoare interferează constant. Indiferent de ceea ce susțin unii, este antrenant să menții balanța în echilibru.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 17-23 august 2020

În această săptămână există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este esențial ca tu să preiei inițiativa și să te lași "condusă" de abilitățile care îți definesc personalitatea. Per ansamblu, zilele care urmează îți oferă doar motive de bucurie și o stare de spirit pozitivă.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 17-23 august 2020

Relațiile cu cei din jur vor reprezenta punctul central al vieții tale în perioada următoare. Alegeri neinspirate, mustrări de conștiință, regrete, toate astea îți vor întări ideea că nu vei reuși niciodată să ai parte de autenticitate în plan personal. Atunci când nimic din ceea ce faci nu pare să îți aducă împlinirea pe care tu o vizualizezi, trebuie să acționezi, indiferent de consecințe.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 17-23 august 2020

Pentru zodia ta, Saturn reprezintă planeta structurii și a responsabilității. Având în vedere acest aspect, vei reuși să aduci în viața ta acea doză de organizare de care aveai nevoie pentru a nu mai simți că pierzi controlul. În mai multe situații în care te vei afla, vei fi radical de onestă cu cei din jur, iar această deschidere pare că îi sperie pe mulți dintre interlocutorii tăi.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 17-23 august 2020

Dinamica anumitor relații importante pentru tine pare să se regleze de la sine. Nu mai ești dispusă să îți întorci privirea spre toți cei care îți cer ajutorul deoarece ai nevoie de resurse și pentru tine. Te afli într-o tranziție importantă din punct de vedere emoțional. În plan profesional ai senzația că tot ceea ce faci își atinge scopul definit.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 17-23 august 2020

Simți pe propria piele vibrația pe care ți-o transmit anumite persoane ori de câte ori lucrurile care se întâmplă ajung să ia o formă mai mult sau mai puțin asemănătoare cu ceea ce îți dorești. Niciodată nu ai fost mai confuză decât acum. Deși primești multe sfaturi de la persoane apropiate, ești conștientă că tu ești singura responsabilă de schimbările pe care le dorești în viața ta.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 17-23 august 2020

Ești o fire puternică, concentrată pe acțiune și pe rezultate. Nimic nu te va face să îți întorci privirea din fața drumului pe care ai pășit. Cu siguranță reușești să te faci văzută într-o mulțime de oameni deoarece comportamentul tău este unul exuberant. Atitudinea aceasta explozivă poartă însă cu sine și o serie de frustrări personale pe care încerci să le neutralizezi.
Articole astro