Horoscop săptămânal: 16 – 22 septembrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 16 - 22 septembrie 2019

Ai o personalitate destul de "alunecoasă", mai ales atunci când vine vorba de propria persoană. În orice context în care te-ai afla, te plângi de neajunsurile din viața ta, chiar dacă ești conștientă că acest gest poate deveni deranjant pentru cei din jur. Astrele te susțin necondiționat, dar niciodată nu vei reuși să îți îndeplinești visurile dacă nu vei acționa în acest sens.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 16 - 22 septembrie 2019

Această săptămână îți oferă oportunitatea de a petrece timp alături de cei dragi și o să profiți la maxim de compania lor. Evenimentele personale din ultima perioadă ți-au acaparat concentrarea și acest lucru s-a resimțit la nivelul relațiilor cu cei din jur. Cariera nu îți oferă satisfacția pe care tu ți-o dorești, dar asta nu înseamnă că îți vei pierde motivația de a face totul cât mai aproape de perfecțiune.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 16 - 22 septembrie 2019

Te adaptezi atât de repede contextelor în care te afli încât cei din jur sunt uimiți de siguranța de sine pe care o emani. Ești o personalitate puternică și tot ceea ce ți se întâmplă are un efect pozitiv asupra motivației tale. Dintotdeauna ai căutat să îți depășești limitele și îți reușește acest lucru. A vorbi deschis despre ceea ce simți este esențial pentru armonia relației personale.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 16 - 22 septembrie 2019

Nu întotdeauna mersul lucrurilor îți poate fi atribuit. Știi că porți o mare parte din responsabilitate, dar asta nu înseamnă că trebuie să te învinovățești pentru orice eșec care are loc. Săptămâna aceasta aduce în prim plan viața ta profesională deoarece ai de făcut unele alegeri care nu mai suportă nicio amânare. Dacă te vei simți prea obosită, în weekend vei anula planurile stabilite.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 16 - 22 septembrie 2019

Jupiter te va "urmări" îndeaproape la nivel energetic pe tot parcursul săptămânii. Deși nu recunoști acest lucru, de cele mai multe ori ești intrigată de reușitele celor din jur. Toată această interiorizare pe care o trăiești se datorează în mare parte faptului că nu ești deloc mulțumită de propriul parcurs profesional. Indiferent de maniera în care alegi să comunici cu cei din jur, te vei simți respinsă.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 16 - 22 septembrie 2019

Zilele noii săptămâni își reintră în drepturi și astfel vei resimți din plin efectul haosului din jurul tău. Capacitatea de a folosi sarcasmul pentru a ascunde tot felul de frustrări sau neajunsuri pare ca se întoarce împotriva ta. Începi să fii tot mai dezamăgită de lucrurile care se întâmplă în jurul tău. Alegi din nou să te îndepărtezi de persoanele care nu îți satisfac așteptările.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 16 - 22 septembrie 2019

Te simți iubită, apreciată și capabilă de a oferi afecțiune celor din jur. Viața personală îți oferă acum toate premisele pentru a putea visa cu ochii deschiși la un viitor în doi. Spre partea a doua a săptămânii ești mai încărcată cu sarcini profesionale. Proiectele la care lucrezi te țin peste program la birou. Într-adevăr trebuie să înveți să îți organizezi mai bine activitatea pentru a evita astfel de impasuri.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 16 - 22 septembrie 2019

Pentru tine zilele care urmează sunt definite de reușită și succes. Contrar așteptărilor, această săptămână de toamnă parcă te readuce la viața. Ai multe planuri stabilite și multe visuri de îndeplinit și nu îți permiți să te complaci. Energia pe care o resimți este una puternică și definitorie atunci când este vorba de activitatea intensă de care ai parte zilnic. Practic aceasta te ghidează.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 16 - 22 septembrie 2019

Indiferent de tot ceea ce ți se întâmplă, reușești să îți menții vitalitatea pentru mult timp. În această săptămână reușești să finalizezi toate sarcinile profesionale de care ai fost responsabilă în mod direct. Având parte de această reușită, începi să ai mai multă încredere în sine și ceea ce se întâmplă în jur nu îți mai induce sentimente de inferioritate.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 16 - 22 septembrie 2019

În ceea ce te privește, alegerile în materie de viață personală sunt de obicei greșite. De cele mai multe ori lași prejudecățile să vorbească de la sine, fără însă să îți dai seama cât de mult rău poți face cu o astfel de atitudine. Postura de victimă a fost dintotdeauna cel mai ușor de accesat pentru tine și de aceea ai devenit o "profesionistă" în acest sens.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 16 - 22 septembrie 2019

Deși spui mereu că îți place să lași lucrurile să decurgă de la sine, de cele mai mult ori nu te simți pregătită pentru ceea ce vine. Această stare de spirit îți induce un sentiment de respingere față de tot ceea ce este nou. Totul în viață este trecător, chiar și dezamăgirile de care ai parte în raport cu anumite persoane. Tot ceea ce trebuie să faci este să rămâi consecventă cu privire la ceea ce alegi să demonstrezi.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 16 - 22 septembrie 2019

Având în vedere că nu te simți bine din punct de vedere psihic, în zilele următoare o să ai tendința să te "ascunzi" de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Indiferent de momentul zilei, profiți de timpul petrecut cu sine. Ai nevoie de o reîncărcare energetică și acest lucru nu se va întâmpla decât atunci când vei anula orice tendință de a mai suferi pentru ceilalți.
Articole astro