Horoscop săptămânal: 16 – 22 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 16 - 22 noiembrie 2020

Îți este mult mai dificil să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat, știu acest lucru despre tine. Mai mult decât atât, nu înțelegi rostul unei analize îndelungate a unei acțiuni pe care vrei să o faci. Avantaje și dezavantaje există la tot pasul. Această săptămână va fi dificilă din punct de vedere profesional.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 16 - 22 noiembrie 2020

Atunci când vine vorba de starea de sănătate, în zilele următoare vei descoperi afecțiuni la care nu te-ai fi gândit niciodată că le ai. Teama pe care o vei resimți nu va putea fi anulată sau ignorată. În aceeași ordine de idei, este important să îți dai seama că tot ceea ce trăiești este de fapt și o reacție somatică a dezechilibrului interior pe care îl trăiești.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 16 - 22 noiembrie 2020

Expansiunea orizonturilor profesionale te ajută să faci lucruri pe care ți le-ai dorit dintotdeauna, chiar dacă provocările de care vei avea parte sunt dintre cele mai neconvenționale. Ești o fire puternică, concentrată pe acțiune și pe rezultate și nimic nu te va face să îți întorci privirea din fața drumului pe care ai pășit. Indiferent de ceea ce simți pentru anumite persoane, propriul echilibru emoțional este primordial.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 16 - 22 noiembrie 2020

Uneori alegi să fii destul de drastică cu alte persoane tocmai pentru a nu-ți lăsa vulnerabilitățile să iasă la iveală. Acest mecanism de apărare te-a ajutat de multe ori să faci față dezamăgirilor. Cu toate astea, îți dai seama că a-ți expune vulnerabilitățile presupune asumare și maturitate emoțională. La birou zilele se scurg rapid având în vedere provocările de care ai parte.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 16 - 22 noiembrie 2020

Majoritatea partenerilor de afaceri se încred în capacitatea ta de a lua decizii rapide în situațiile limită. Ești deosebit de ocupată pe parcursul acestei săptămâni și lași pe plan secund tot ceea ce ține de sectorul personal. Ești mult prea sensibilă pentru societatea în care trăim și în fiecare zi care trece duci bătălii dure cu propriile sentimente și emoții.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 16 - 22 noiembrie 2020

Ești reticentă în fața unui "nou început", mai ales atunci când în joc se află lucruri în care crezi cu adevărat și îți este frică să se "strice". Indiferent de ceea ce se întâmplă între voi, partenerul de viață va rămâne persoana cheie din viața ta. Unele persoane aleg să se îndepărteze de tine tocmai din cauza duplicității comportamentale care îți este caracteristică.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 16 - 22 noiembrie 2020

Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, continui să rămâi o fire asertivă și dedicată. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Deși pe alocuri unele scenarii doar te fac să îți înfrânezi acțiunile, îți place totuși să ieși din anonimat. Intrigile fac parte din tabloul acestei săptămâni atunci când vine vorba de activitatea de la birou.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 16 - 22 noiembrie 2020

Starea ta interioară nu te ajută prea mult atunci când vine vorba de deciziile pe care trebuie să le iei. De cele mai multe ori te lași condusă de ceea ce simți tocmai pentru că este cea mai la îndemână modalitate de a face lucrurile. Intrigile care au loc la birou nu te mai afectează ca altădată. Acum știi foarte bine care îți este locul în cadrul echipei din care faci parte.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 16 - 22 noiembrie 2020

Poate în spatele anumitor judecăți sau prejudecăți se află un blocaj psihic care te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești. Lipsa de control asupra anumitor aspecte îți poate induce o stare de anxietate. Atitudinea drastică din plan profesional te ajută să elimini din lucruri sau persoane care te țin în loc din punct de vedere energetic.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 16 - 22 noiembrie 2020

În plan personal, pui pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă uneori poate fi un comportament riscant. Încă de la începutul săptămânii la birou ai de luat decizii importante. Este posibil ca acestea să îți afecteze viitorul profesional. Este important să privești lucrurile în perspectivă și să nu te lași "cucerită" de promisiunile pe care le pot presupune anumite direcții de acțiune.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 16 - 22 noiembrie 2020

Atunci când ceea ce faci se opune adevăratelor sentimente, trebuie să fii precaută cu privire la alegerile pe care urmează să le iei. Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană. Această condiționare este periculoasă pe termen lung. Weekend-ul acesta este rezervat pentru familie. Cei dragi reprezintă totul pentru tine.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 16 - 22 noiembrie 2020

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Mercur poate fi denumit ca fiind păzitorul tău ancestral. Pe parcursul acestei săptămâni vei încerca să aprofundezi cât poți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața ta. Îți place să acționezi la nivel oficial și nu te ascunzi niciodată în spatele aparențelor, indiferent cât de confortabilă poate fi o astfel de eschivare.
Articole astro