Horoscop săptămânal: 16-22 martie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 16-22 martie 2020

Deși te afli într-o perioadă de stagnare din mai multe puncte de vedere, nu este cazul să te grăbești să ieși din zona de confort. Ai nevoie de aceste "zile moarte" pentru a te reface din punct de vedere energetic. Uranus va "mixa" toate energiile din jurul său și tu vei fi tot mai debusolată spre partea a doua a săptămânii.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 16-22 martie 2020

Având în vedere faptul că ești înconjurată de persoane joviale și pline de viață, vei reuși să preiei puțin din starea lor de spirit. Evenimentele care te apropie de cei dragi te fac să îți setezi și noi priorități. Ideile tale neconvenționale sunt puse în practică în plan profesional și social de persoane în care ai încredere deplină.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 16-22 martie 2020

Te ții departe de orice fel de intrigi. Înainte de a face schimbări semnificative în ceea ce privește dinamica propriei vieți, trebuie să analizezi implicațiile pe care acestea le presupun. Noile începuturi sunt interesante, dar sunt și generatoare de anxietate. În această perioadă "alunecoasă" din viața ta nu îți permiți să faci niciun compromis în acest sens.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 16-22 martie 2020

Este posibil ca pe alocuri să fii înțeleasă greșit de anumite persoane, dar nu alegi să te explici. Crezi foarte mult în propriile capacități. Nimeni nu reușește să te "debusoleze" sau să te facă să te îndoiești de deciziile pe care le iei. Faptul că alegi să taci denotă o maturitate emoțională cu care puțini oameni se pot lăuda.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 16-22 martie 2020

Autonomia și independența pe care le ai în plan profesional îți oferă șansa de a face lucrurile în propriul ritm. Ai mari obiective de atins în zilele care urmează. A plănui în detaliu orice vacanță alături de cei dragi este pentru tine o sursă incontestabilă de încântare. Nimeni nu poate fi mai organizat sau mai chibzuit decât tine.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 16-22 martie 2020

Încerci să umpli niște goluri emoționale cu tot felul de acțiuni care nu au niciun sens. Persoanele care te cunosc cu adevărat îți oferă prilejul de a te "oglindi". Este alegerea ta dacă o vei face sau nu. De obicei alegi să fugi de propriile temeri. Această săptămână este definitorie pentru tine din punct de vedere emoțional.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 16-22 martie 2020

Chiar dacă atmosfera din jurul tău este mult prea încordată față de ceea ce ai avea tu nevoie, reușești să te "sustragi" în propria lume pentru a te concentra pe ceea ce ai de făcut. Chiar dacă mândria ta este unul dintre aspectele pe care le susții cu cea mai mare încăpățânare, trebuie să fii conștientă că ajutorul venit din partea celor din jur poate fi unul benefic pentru tine.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 16-22 martie 2020

Ai nevoie de iertare și îți dorești să ierți. Chiar dacă nu știi cum poți afla într-un mod palpabil că acest lucru se și întâmplă, o să încerci să fii mai flexibilă și mai umană cu cei din jur. A accepta propria vulnerabilitate este un proces intens și dureros. Cu toate astea, "lumina" pe care o aduce în viața ta nu va putea fi dezmințită.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 16-22 martie 2020

Ideea de "echilibru interior" a ajuns să fie o utopie pentru tine. În carieră, deși nu faci mai nimic în acest sens, se întâmplă lucruri notabile în această săptămână. Chiar dacă pe moment unele persoane îți inspiră încredere, încearcă să fii rezervată. Aparențele pot înșela destul de mult. În acest moment al vieții tale nu ai energie decât pentru lucrurile absolut necesare.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 16-22 martie 2020

Ai grijă la modul în care alegi să îți expui punctul de vedere la birou. Există posibilitatea să fii interpretată greșit. Circumstanțele în care te afli sunt tensionate de cele mai multe ori. Te ascunzi după deget atunci când vorbești despre degajare emoțională. Din punct de vedere psihic, nu ești "construită" astfel încât să nu te lași afectată de tot felul de lucruri banale.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 16-22 martie 2020

Ai senzația că totul se dezmorțește în jurul tău, iar tu nu ai nimic de-a face cu acest proces. Totul este tranziție. Îți place să crezi despre tine că ai un impact evident asupra celor din jur, dar nici măcar nu știi dacă asta este important pentru tine. Cu siguranță totul are legătură doar cu propriul ego. Ai grijă la intențiile celor din jur!

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 16-22 martie 2020

Orice comportament poate lua o formă duplicitară, conștient sau inconștient. Capacitatea de a ne înțelege cu adevărat nevoile ne este pusă la încercare zi de zi. Pe tine aceste zile de primăvară te găsesc dornică de a te lăsa dusă de val, de a face doar lucrurile care îți readuc zâmbetele de altădată și de a te înconjura doar de vibrații pozitive.
Articole astro