Horoscop săptămânal: 16 -22 iulie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 16 -22 iulie 2018:

Sănătatea și grija de sine devin principalele tale priorități în perioada care urmează. Ciclurile pe care le realizează Venus îți induc o stare de agitație care te ajută să îți îndeplinești cu succes toate obiectivele. De asemenea, în plan personal totul pare să se închege într-o manieră care te ajută să atingi împlinirea de care aveai nevoie.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 16 -22 iulie 2018:

Începând cu această săptămână toată atenția va fi focalizată asupra propriei persoane. Demersurile pe care le faci în acest sens au scopul de a te ajuta să îți recapeți vitalitatea și tonusul psihic. Evenimentele care au loc în plan profesional te ajută să îți creionezi noi obiective. Ești mai determinată ca niciodată să atingi apogeul propriei cariere.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 16 -22 iulie 2018:

Romantismul și confortul din relația personală te ajută mult să faci față provocărilor de care ai parte zi de zi. Tot ceea ce ține de propriul cămin este pentru tine o sursă de energie pozitivă. Te gândești să redecorezi, să mai plantezi câteva flori, să reamenajezi interiorul și faci toate astea pentru că sentimentul de acasă este împlinirea ta absolută în această perioadă.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 16 -22 iulie 2018:

Procesul de tranziție în care te afli în această perioadă îți oferă oportunitatea de a te maturiza din mai multe puncte de vedere. Jupiter este destul de energic astfel încât tot ceea ce vei trăi te va ajuta să descoperi lucruri noi despre tine ca persoană și ca femeie. De cele mai multe ori, obiectivele tale sunt destul de dificil de atins. Este important să îţi menții motivația la cote maxime.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 16 -22 iulie 2018:

Te lași condusă de emoții. Îți este frică de ideea de un ”nou început”. Firea sceptică te ține mereu în-afara evenimentelor care au loc în viața ta. Poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca și experiență. Această săptămână este destul de solicitantă în ceea ce privește activitatea de la birou. Toți colegii sunt extrem de agitați și obosiți astfel încât o să fie prezente situațiile conflictuale.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 16 -22 iulie 2018:

Te intrigă foarte mult unele dintre discuțiile pe care le ai la birou. Îți dai seama că mulți dintre cei cu care lucrezi zi de zi nu te ajută să crești din punct de vedere profesional. Oportunismul și înșelătoria sunt două dintre aspectele cu care tu nu rezonezi sub nicio formă. Indiferent unde te vei afla, în perioada asta vei căuta să petreci mai mult timp singură. Este tot ceea ce ai nevoie pentru a te detașa de ceea ce se întâmplă în jur.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 16 -22 iulie 2018:

Tu și partenerul de viață sunteți mai mult sau mai puțin pe aceeași lungime de undă în zilele care urmează. Amândoi veți comunica cu ușurință ceea ce simțiți sau ceea ce vă nemulțumește, iar această deschidere vă ajută să vă reconectați. Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele din această săptămână îți demonstrează contrariul.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 16 -22 iulie 2018:

Majoritatea deciziilor pe care le iei în această perioadă vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale emoționale. Faci alegeri iraționale și fără sens și consecințele nu vor întârzia să apară. Venus va fi destul de agitat în zilele următoare și va reuși să te scoată din zona de confort. Poate ai nevoie de o mică vacanță.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 16 -22 iulie 2018:

Este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic, iar energia dezorganizată a lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional. Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi. Faci multe excese, de toate felurile. Este indicat să faci și mai multă mișcare în aer liber.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 16 -22 iulie 2018:

Simți pe propria piele vibrația pe care ți-o transmit anumite persoane ori de câte ori lucrurile care se întâmplă ajung să ia o formă mai mult sau mai puțin asemănătoare cu ceea ce îți doreai cu adevărat să se întâmple. Niciodată nu ai fost mai confuză decât acum. Ai parte de multe evenimente ”pline” din punct de vedere emoțional. Instabilitatea psihică a persoanei iubite te influențează în tot ceea ce faci în aceste zile.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 16 -22 iulie 2018:

Chiar dacă firea ta emoțională pare puțin rigidă în această săptămână, tot vei fi capabilă să înțelegi prin ce trec persoanele care-ți sunt apropiate. Oferă-le susținerea și sprijinul de care au nevoie! A te pune pe locul al doilea te ajută de multe ori să descoperi lucruri despre propria persoană. Barierele emoționale pe care le impui în raport cu anumite persoane te ”apără” de dezamăgiri, mai ales atunci când acestea sunt imprevizibile.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 16 -22 iulie 2018:

Dacă ești singură, în această săptămână vei fi într-o continuă dispoziție de flirt. Deși așteptările pe care le ai de la un posibil partener sunt destul de exagerate, reușești totuși să te lași impresionată de anumite persoane. Ai nevoie de stabilitate emoțională. La birou nu se întâmplă lucruri pentru care merită să te consumi. Ești mai relaxată din acest punct de vedere, mai ales că urmează să pleci în concediu.
Articole astro