Horoscop săptămânal: 16 – 22 decembrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 16 – 22 decembrie 2019

Stări de anxietate, nesiguranță, confuzie... Această paletă de trăiri te va urma pe parcursul întregii săptămâni. Indiferent de sfaturile pe care cei din jur ți le oferă, alegi în mod deliberat să te lași condusă de ceea ce simți. Îți place să riști. În plan personal, reușești în sfârșit să te detașezi emoțional de o persoană importantă pentru tine. Această alegere făcută la nivel inconștient te va ajuta să îți redefinești valorile sociale.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 16 – 22 decembrie 2019

Relațiile cu cei din jur vor reprezenta punctul central al vieții tale în perioada următoare. Alegeri neinspirate, mustrări de conștiință, regrete, toate astea îți vor întări ideea că nu vei reuși niciodată să ai parte de autenticitate în plan personal. Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îți aducă împlinirea pe care tu o vizualizezi, trebuie să acționezi, indiferent de consecințe.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 16 – 22 decembrie 2019

Din cauza tumultului pe care îl trăiești în plan profesional, pur și simplu nu mai ai încredere în propria intuiție. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pentru câteva clipe. Pentru moment tot ceea ce poți face este să rămâi la fel de consecventă ca până acum. Șansele sunt de partea ta. Ai încredere în tine!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 16 – 22 decembrie 2019

Planurile pe care le ai stabilite alături de prieteni și familie vor fi esențiale pentru menținerea echilibrului între personal și profesional. Pentru a putea profita la maxim de perioada sărbătorilor și magia pe care o aduce în viața ta, încearcă să renunți la acele persoane sau lucruri care îți creează disconfort și nesiguranță. În relația personală trebuie să lucrezi la comunicare.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 16 – 22 decembrie 2019

Pentru zodia ta, Saturn reprezintă planeta structurii și a responsabilității. Având în vedere acest aspect, vei reuși să aduci în viața ta acea doză de organizare de care aveai nevoie pentru a nu mai simți că pierzi controlul. În mai multe situații în care te vei afla, vei fi radical de onestă cu cei din jur, iar această deschidere pare că îi sperie pe mulți dintre interlocutorii tăi.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 16 – 22 decembrie 2019

Chiar dacă mândria ta este unul dintre aspectele pe care le susții cu cea mai mare încăpățânare, trebuie să fii conștientă că ajutorul venit din partea celor din jur poate fi unul benefic pentru tine. Anumite piese din puzzle-lul propriei vieți par să se suprapună, iar acest fapt este sursa neliniștii pe care o trăiești în această perioadă.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 16 – 22 decembrie 2019

Schimbările bruște de temperatură creează haos la nivelul sistemului tău imunitar și te vei simți mai tot timpul vlăguită și deprimată. Atunci când vine vorba de interacțiunile cu cei din jur, chiar dacă intențiile tale sunt mereu dintre cele mai onorabile, nu reușești să le transpui în plan social. Expune-ți intenţiile într-un mod clar şi concis!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 16 – 22 decembrie 2019

Sensibilitatea ta se află la cote maxime pe parcursul acestei săptămâni. Venirea sărbătorilor de iarnă și emoția pe care o emană această perioadă a anului nu par să te ajute în regăsirea echilibrului interior, din contră. Energiile planetelor conlucrează intens în favoarea ta. Leagă-te de această realitate pentru a trece cu fruntea sus peste obstacole!

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 16 – 22 decembrie 2019

Practica zilnică a unei gândiri pozitive te poate ajută să elimini o bună parte din premisele acelor situații care te descumpănesc. Prospectarea în plan profesional te poate aduce mai aproape de visurile pe care le ai. Nu rămâne indiferentă în fața posibilității de a face ceva ce iubești cu adevărat! Una sau două din ideile creative pe care le ai pot să își urmeze cursul, dar totul ține de tine.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 16 – 22 decembrie 2019

Firea ta ”alunecoasă” îi face pe cei din jur să nu îți acorde încrederea de care ai nevoie pentru a fi mai îndrăzneață în raport cu propriile visuri. Te complaci într-o stare de spirit apatică și neîncrederea în sine se adâncește cu fiecare zi care trece. Indiferent de dinamica relațiilor din viața ta, reușești să vorbești deschis despre propriile sentimente sau emoții. Crezi din ce în ce mai mult în autenticitate.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 16 – 22 decembrie 2019

Pe parcursul acestei săptămâni totul ți se va părea dificil, mai ales cu cât la nivel energetic vei resimți din nou haosul din viața ta. De cele mai multe ori vei avea tendința de a privi totul cu pesimism. Această viziune se va proiecta și asupra acțiunilor tale. Atunci când vine vorba de frustrările pe care le acumulezi în plan profesional, timpul pare că trece în defavoarea ta.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 16 – 22 decembrie 2019

Această perioadă a sărbătorilor de iarnă domolește puțin agitația din viața ta, iar sfârșitul anului te va calibra emoțional într-un mod cu totul diferit. Nimic nu va mai părea de neacceptat având în vedere schimbările pe care le vei trăi. Oportunitățile din jurul tău te stimulează din punct de vedere intelectual, dar te și provoacă să ieși din zona de confort.
Articole astro