Horoscop săptămânal: 16-22 aprilie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 16-22 aprilie 2018:

Atunci când te afli doar în compania propriei persoane, reușești să îți analizezi gândurile și sentimentele într-o manieră profundă. Ajungi să fii mult mai sigură de ceea ce îți dorești și acesta este și motivul pentru care devii atât de reticentă la tot ceea ce îți spun cei din jur. Zilele de week-end vor fi pline de evenimente intense. Indiferent de ceea ce se întâmplă acasă, în familie, încearcă să nu vorbești cu oricine despre acele lucruri.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 16-22 aprilie 2018:

Gândești totul într-o mare viteză. Mereu iei decizii spontane, mai ales în ceea ce privește viața personală. Consideri că nu ai timp de pierdut și de aceea nu te pierzi în detalii, indiferent de problema cu care te confrunți. Lucrurile simple te bucură și te încântă, indiferent de dispoziția pe care o ai. Această săptămână se află sub influența drastică a lui Saturn. Este posibil să simți că te afli într-o stare de confuzie profundă.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 16-22 aprilie 2018:

Sentimentele pe care le ai sunt pe alocuri ușor explozive. Sunt situații în care nu reușești să le ții în frâu. Exuberanța de care dai dovadă în această săptămână poate fi destul de obositoare pentru cei din jur. De asemenea, este posibil ca acțiunile tale să fie înțelese greșit, din mai multe considerente. Deși energia pe care o primești din partea Lunii te ajută să găsești răspunsuri la multe dintre întrebările pe care le ai, tot nu ai o viziune clară asupra anumitor aspecte.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 16-22 aprilie 2018:

Persoana iubită pare să fie tot mai prezentă în relația dintre voi. Această schimbare de stare te bucură și te încântă. Dispoziția ta este una energică și pozitivă pe întreg parcursul săptămânii. La birou reușești să îți atingi obiectivele săptămânale. Ești deschisă către cei din jur și comunici cu ușurință, indiferent de caracterul persoanei cu care interacționezi. Această dispoziție socială este în avantajul tău.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 16-22 aprilie 2018:

Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic, ci doar te minți singură. În familie au loc conflicte pe care nu reușești să le înțelegi. Sursa lor este una profund înrădăcinată în experiența fiecărei membru care o alcătuiește. Totul din jurul tău pare că se năruie, iar tu nu ai nicio explicație pentru nimic.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 16-22 aprilie 2018:

În această săptămână, astrele îți indică să te lași cucerită de emoțiile care îți traversează corpul. Ai nevoie de momente intense pentru a privi viața cu alți ochi. Diada Venus-Marte te inspiră la candoare. Chiar dacă unele lucruri ți se par dificil de realizat, reușești totuși să găsești o structurare care să îți ușureze demersurile. Cauți compania celor din jur într-un mod destul de agresiv. Singurătatea îți induce o stare profundă de anxietate.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 16-22 aprilie 2018:

Venus pulsează destul de mult pe un tip de comportament erotic. Toate acțiunile pe care le întreprinzi au ca și țintă persoana iubită. Intimitatea de care ai parte alături de ea te ajută să te simți confortabil din punct de vedere afectiv. Deși nu faci acest lucru destul de des, a fi vulnerabilă în raport cu cei din jur te poate induce într-o stare de analiză a propriilor emoții. Prieteniile și relațiile familiale sunt protejate de Marte pe întreg parcursul săptămânii.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 16-22 aprilie 2018:

Lucruri extraordinare ți se întâmplă în perioada următoare. Magia sub care plutește viața ta îți conferă o stare de spirit pe care nu ai mai trăit-o până în prezent. Este ca și cum capacitatea ta de a te bucura de tot ceea ce este în jur a explodat la propriu. Îngrijorarea față de orice, lucru specific ție, nu își mai are loc. Iei lucrurile ca atare. Pasiunea cu care iubești, cu care te încrezi în oameni, cu care lucrezi, este molipsitoare pentru toți cei cu care vei intra în contact.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 16-22 aprilie 2018:

Pe parcursul acestei săptămâni vei avea mai multe responsabilități decât de obicei. Pe alocuri simți că lucrurile o iau razna. Totul îți scapă de sub control. Ai nevoie de organizare și de mai multă tactică. Pentru a reuși să finalizezi toate taskurile la timp este important să îți temperezi starea de agitație. Alegerile pe care le faci pentru familie te ajută să induci un echilibru între membrii acesteia. Chiar dacă sunt aspecte care nu îți sunt nici ție pe plac, încerci să le evaluezi la adevărata valoare.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 16-22 aprilie 2018:

Auspiciile pentru săptămâna aceasta sunt destul de rezervate. Deși se întâmplă destul de multe lucruri, nimic nu pare să fie notabil. La birou ai parte doar de evenimente care te contrariază. Sunt situații în care alegi să fii diplomată și să nu îți expui punctul de vedere. Această poziție socială te ajută să stai departe de conflicte. Cu toate astea, lumea este destul de suspicioasă în raport cu persoana ta.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 16-22 aprilie 2018:

Este important să acorzi prioritate acelor persoane din viața ta care ți-au demonstrat întotdeauna loialitate. Deși îți este dificil uneori să vezi dincolo de aparențe, nu trebuie să te lași acaparată de ideea de rău în tot ceea ce se întâmplă. Încearcă să nu te mai supui compromisurilor inutile. Indiferent de ceea ce decizi să faci, acele persoane în raport cu care îți dorești să fii observată, pot alege să îți ignore intențiile. Nu are rost să perseverezi într-o situația care doar te erodează emoțional.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 16-22 aprilie 2018:

Îți dai seama că îți lipsește foarte mult viața intensă de altădată. În aceste zile alegi să ieși mai des cu prietenii, la teatru, la film, la plimbări deoarece simți nevoia de contact social. Ai nevoie să cunoști oameni noi și să legi noi prietenii. Poate fi vorba și de o nevoie de confirmare socială. Venus și Marte rămân canalizate pe viața ta romantică. Dacă ești într-o relație, evită să iei decizii spontane. Pentru echilibrul legăturii dintre tine și partener, este nevoie de chibzuință.
Articole astro