Horoscop săptămânal: 15-21 iunie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 15-21 iunie 2020

Anumite alegeri pe care le vei face îți vor da curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni. Sunt persoane care, prin simpla lor prezență, îți induc o stare de confort, iar altele par să facă orice pentru a te dezechilibra din punct de vedere emoțional. Totul ține de capacitatea ta de a integra energiile pe care le "recepționezi" de la cei din jur.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 15-21 iunie 2020

Încearcă să privești lucrurile în perspectivă și nu te lăsa "cucerită" de promisiunile exagerate ale persoanelor care au anumite interese! Saturn poate fi denumit ca fiind păzitorul tău ancestral. Pe parcursul acestei săptămâni vei încerca să aprofundezi cât poți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața ta.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 15-21 iunie 2020

Ești entuziasmată de ideea unui nou început, dar parcă nu ai idee cum să acționezi. Te lași purtată de gânduri și de dorințe, dar după toate astea intervine blocajul. Indiferent de magnitudinea deciziilor pe care trebuie să le iei, este important să îți acorzi timp. Ai nevoie de timp pentru a analiza avantajele, dezavantajele și tot ceea ce presupune ideea pe care o ai în minte.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 15-21 iunie 2020

Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de colegi. Nu reușești să preiei inițiativa. Mereu sunt alții care ți-o iau înainte. Evită să fii mereu extrem de calculată în acțiuni. Riști să îți petreci viața într-o monotonie continuă care cu siguranță îți va induce, la un moment dat, stări de frustrare.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 15-21 iunie 2020

Pe parcursul acestor zile, îți îndrepți atenția către familie şi către prietenii apropiați. În urma unor evenimente revelatoare, ți-ai dat seama că sunt cele mai valoroase "părți" ale vieții tale. Acum simți nevoia să le arăți gratitudinea cu privire la acest aspect. La birou se anunță o săptămână destul de liniștită având în vedere faptul că majoritatea proiectelor s-au finalizat.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 15-21 iunie 2020

O oportunitate extraordinară de implicare într-un proiect sau numirea pe o nouă funcție pot aduce schimbări semnificative în viața ta. Dacă te gândești la o strategie anume pentru îndeplinirea unor obiective, este timpul să mizezi pe tot ceea ce ai. Atunci când vine vorba de propunerile celor din jur, încearcă să le iei în considerare și să vezi și părțile bune pe care le conțin.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 15-21 iunie 2020

Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și în mod firesc. În anumite contexte, trebuie să realizezi faptul că ceri lucruri despre care consideri că pur și simplu ți se cuvin. Această atitudine iscă reacții de repulsie. Nimeni nu este obligat să agreeze atitudinea ta de superioritate. La birou te simți motivată să îți depășești limitele.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 15-21 iunie 2020

"Recalibrarea" imediată în raport cu anumite sectoare ale vieții va aduce destul de mult echilibru emoțional. Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de statutul social pe care îl ai, crezi în autenticitate. În săptămâna care urmează ai tendința să setezi în jurul tău mai multe bariere.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 15-21 iunie 2020

Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă mintea. Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! Nu te lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut. Acestea nu pot avea decât o influență negativă asupra acțiunilor tale prezente. Dacă totuși te simți nesigură cu privire la modul în care trebuie să acționezi, cel mai probabil ai nevoie de o pauză de la toată agitația din jur.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 15-21 iunie 2020

Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de zona de interes în care activezi, ai nevoie să faci pași calculați pentru a obține obiectivele creionate. Diversitatea de care ai parte în orice sector al vieții te ajută să fii o "persoană complexă".

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 15-21 iunie 2020

Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este unul autentic. Alegi să te minți. În familie au loc conflicte pe care nu reușești să le mai înțelegi sau să le mai agreezi. Sursa lor este una profund înrădăcinată în experiența fiecărei membru care o alcătuiește.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 15-21 iunie 2020

Problemele legale și financiare sunt două dintre subiectele care îți creează o stare de disconfort. Dacă ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care le presupune. Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită în aceste zile. Prieteniile care au la bază sentimente de încredere și autenticitate se "întăresc" cu fiecare interacțiune sau timp petrecut împreună.
Articole astro