Horoscop săptămânal: 15 – 21 iulie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 15 - 21 iulie 2019

Pentru tine totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea obiectivului. Tot ceea ce vei trăi în perioada următoare te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere. Pentru starea ta de bine, devine necesară ideea de a petrece cât mai mult timp singură.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 15 - 21 iulie 2019

Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul suferă modificări substanțiale. Având în vedere atracția energetică dintre planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. Viața îți va oferi multe motive pentru a trece dincolo de bariere, iar tu te vei lăsa ghidată de ceea ce simți.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 15 - 21 iulie 2019

În plan personal dinamica anumitor relații importante pentru tine pare să se regleze de la sine. Nu mai ești dispusă să îți întorci privirea spre toți cei care îți cer ajutorul deoarece ai nevoie de resurse și pentru tine. Te afli într-o tranziție importantă din punct de vedere emoțional. În plan profesional ai senzația că tot ceea ce faci își atinge scopul predefinit.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 15 - 21 iulie 2019

Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Mai mult decât atât, capacitatea ta de a te adapta imprevizibilului le conferă celor din jur posibilitatea de a crea în raport cu tine relații autentice și prospere.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 15 - 21 iulie 2019

Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care o expui le oferă un punct de sprijin. În zilele care urmează, pentru tine revine în prim plan nevoia de a te detașa de prietenii toxici. Deși din punct de vedere rațional știi că nu îți fac bine, te lași condusă de o stare emotivă profundă atunci când alegi în mod repetat să rămâi în viața lor.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 15 - 21 iulie 2019

Deși unele relații sunt mai mult decât îndoielnice din punct de vedere emoțional, pentru tine contează să faci tot ceea ce poți pentru a nu te îndepărta de persoanele în cauză. Ești pregătită în orice moment pentru orice compromis este nevoie, dar sunt situații în care trebuie să fii conștientă că nu poți să faci mai mult decât atât. În plan profesional ai parte de surprize plăcute care pun o piatră importantă la temelia motivației.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 15 - 21 iulie 2019

Deși evenimentele care au loc în zilele acestei săptămâni nu îți oferă o ancoră pentru echilibru, nu te lași condusă de starea de confuzie pe care este posibil să o simți. Ai nevoie de multă organizare și determinare pentru a schimba anumite lucruri din viața ta. În primul rând este important să îți creionezi nevoile și prioritățile, de orice natură.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 15 - 21 iulie 2019

Nu ești suficient de deschisă sau de confortabilă cu ideea de colaborare mutuală, mai ales atunci când simți că anumite situații sau relații nu îți oferă ceea ce ai nevoie. Lucrurile, de cele mai multe ori, trebuie să ia forma pe care ți-o dorești. În această săptămână vei întâmpina destul de multe dificultăți în ceea ce privește activitatea de la birou, dar nu te plângi de acest aspect. Îți place mult ceea ce faci.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 15 - 21 iulie 2019

Neîncrederea în sine încă reușește să îți "încețoșeze" alegerile, atât în plan profesional, cât și personal. Cu toate astea, lucrurile superficiale sunt cele care îți atrag întotdeauna atenția. Nu lași loc de compromis atunci când vine vorba de propriul ego. În câteva contexte în care te vei afla la birou presupunerile pe care le vei face în raport cu anumite aspecte se dovedesc a fi greșite.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 15 - 21 iulie 2019

Deși consideri că îți cunoști limitele, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. Te lași foarte ușor afectată de părerile sau acțiunile celor din jur și asta face din tine o persoană vulnerabilă. Atunci când vine vorba de comunicare, ești mult prea categorică sau inflexibilă, mai ales în context personal.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 15 - 21 iulie 2019

Avansarea într-o nouă funcție te scoate din rutina cu care erai obișnuită și va trebui să te adaptezi repede schimbării. Având în vedere că ai tot sprijinul persoanei iubite, cu siguranță finele săptămânii va fi destul de concludent cu privire la modul în care vei reuși să faci față noilor provocări. Atunci când vine vorba de prietenii pierdute, suferi prea mult și persiști într-un sentiment de vinovăție.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 15 - 21 iulie 2019

Oamenii nu au de ce să încerce să te menajeze, atât timp cât comportamentul tău oricum este unul defensiv. Chiar dacă de multe ori nu îți dai seama de această dinamică, simți nevoia să deții controlul în cadrul relației personale. Acest aspect ți se reproșează mereu. Demersurile în raport cu anumite visuri personale te ajută să fii încrezătoare cu privire la reușită.
Articole astro