Horoscop săptămânal: 15 – 21 aprilie

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 15 - 21 aprilie 2019

Compasiunea pe care o vei resimți în perioada următoare te va ajuta să înțelegi anumite limite ale celor din jur. Atunci când vine vorba de recunoașterea propriilor sentimente, îți este dificil să identifici cu exactitate emoțiile pe care le trăiești în anumite contexte. Interacțiunile pe care le ai cu cei din jur te pot ajuta în acest sens.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 15 - 21 aprilie 2019

Participarea activă la planurile sociale în care ești implicată te ajută să întâlnești oameni noi. Schimbarea perspectivei din care analizezi anumite contexte profesionale în care te vei afla, te va ajuta să îți setezi noi obiective. Chiar dacă timpul de calitate petrecut alături de familie este tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți iubită, în această săptămână te vei afla destul de rar în mijlocul familiei.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 15 - 21 aprilie 2019

Oportunități interesante pot apărea în viața ta pe parcursul acestei săptămâni, chiar dacă nu vei fi conștientă de acest lucru. Atunci când îți dorești să afli ceea ce te interesează, știi să adresezi întrebările corecte. Zilele de weekend vor fi destul de încărcate din punct de vedere emoțional deoarece vei afla vești care te vor tulbura.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 15 - 21 aprilie 2019

Dacă ești suficient de norocoasă încât să ai posibilitatea să îți faci singură programul de lucru, atunci nu uita că organizarea este esențială. De multe ori te concentrezi pe imaginea de ansamblu a lucrurilor de care ai parte și uiți de detalii esențiale. Tot ceea ce faci pentru a-ți schimba modul în care te alimentezi te va ajuta să îți recapeți vitalitatea și energia.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 15 - 21 aprilie 2019

În zilele următoare ai parte de schimbări pozitive în plan profesional, persoana iubită te încântă cu dedicarea și implicarea în relația pe care o aveți, iar prietenii sunt acolo pentru tine, indiferent de ceea ce trăiești. Mai mult decât atât, reușești să refaci legătura emoțională cu o persoană specială pentru tine și asta înseamnă mult pentru tine.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 15 - 21 aprilie 2019

Precizia și scepticismul cu care acționezi nu sunt întotdeauna cheia reușitei. Mai ales atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, trebuie să renunți să mai faci presupuneri sau să proiectezi așteptări. Ești o persoană exigentă atât cu tine, cât și cu cei din jur. A trăi în prezent poate fi cea mai înțeleaptă decizie pe care o vei lua în perioada următoare.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 15 - 21 aprilie 2019

Zilele săptămânii vor fi organizate în funcție de prioritățile pe care le ai pentru a nu pierde din vedere nimic ce poate avea însemnătate pentru tine. Întâmpini destul de multe dificultăți în schimbarea modului în care te alimentezi, dar ești motivată cu adevărat să o faci și vei acționa cu perseverență. Activitatea fizică regulată te va ajuta mult în acest demers. Trebuie doar să ai încredere în propriul organism.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 15 - 21 aprilie 2019

Lucrurile bune se întâmplă celor care au răbdare și rămân încrezători. Încearcă să eviți competițiile de orice fel. Firea ta sensibilă este posibil să nu te ajute pentru a ieși câștigătoare. În această perioadă ai nevoie doar de armonie și de odihnă pentru a reuși să îți concentrezi atenția spre lucrurile importante pentru tine. Nu trebuie să te forțezi în niciun fel.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 15 - 21 aprilie 2019

Conflictele de interes care apar între tine și partenerii de afaceri induc o atmosferă de lucru stresantă. În ceea ce privește propriile tabieturi, este important să îți setezi o serie de reguli de care să nu te dezici niciodată. În tot acest proces sunt foarte importante motivația și perseverența. Rezultatele nu vor apărea cu ușurință, dar vor fi de durată odată ce va fi instalată schimbarea.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 15 - 21 aprilie 2019

Întâlnirile pe care le ai planificate pentru această săptămână te vor ajuta să cunoști lucruri noi despre propriile limite. Ești destul de reticentă la tot ceea ce este nou și de multe ori te blochezi în fața necunoscutului. Indiferent de acest lucru, tot ceea ce contează este să îți acorzi suficient timp de gândire și analiză înainte de a face alegeri.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 15 - 21 aprilie 2019

Sunt multe oportunități care îți vor capta atenția pe parcursul acestei săptămâni, dar nimic nu va fi suficient de "consistent" pentru tine pentru a te face să acționezi. Ești atrasă de tot ceea ce este complex și dificil de îndeplinit și ajungi repede la senzația de rutină. Oamenii nu aleg să te menajeze atunci când se simt neîndreptățiți. Comunicarea deschisă și sinceră poate ajuta în acest sens.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 15 - 21 aprilie 2019

Dacă îți dorești foarte mult să reușești într-un anumit sens, pentru a nu îți pierde din motivație, concentrează-te pe ceea ce vei simți atunci când visul tău va deveni realitate. O astfel de transpunere te poate ajuta să fii sigură pe pașii pe care îi faci. Ai început să nu mai crezi în a doua șansă atunci când vine vorba de anumite relații. Poate pur și simplu nu îți mai dorești să rămâi prezentă în ele.
Articole astro