Horoscop săptămânal: 14-20 septembrie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 14-20 septembrie 2020

Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de ideea de visuri mărețe. Accepți despre tine că ești o fire visătoare, dar asta nu înseamnă că toate așteptările pe care le ai de la propria viață sunt pure fantasme. La birou toți te știu ca fiind un adevărat profesionist, iar corectitudinea cu care faci lucrurile este de fapt cartea ta de vizită.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 14-20 septembrie 2020

Reușești destul de bine să îți organizezi activitatea profesională, dar și obiectivele personale, astfel încât balanța celor două sectoare se află mereu în echilibru. Marte îți stimulează creativitatea pe parcursul întregii săptămâni. Fără să îți dai seama exact de implicațiile pe care le are asupra echilibrului tău interior, ești pusă față în față cu unele reușite profesionale pe care ți le doreai foarte mult.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 14-20 septembrie 2020

Pari calmă la exterior, dar de fapt sufletul tău trece printr-o perioadă solicitantă din punct de vedere emoțional. Cu fiecare zi care trece, relațiile din viața ta se maturizează. Tot acest proces este anevoios, încântător, dar și generator de gânduri nepotrivite, anxioase. Nimic nu este însă fără sens. Trebuie să ai încredere în tine și în cei din jur.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 14-20 septembrie 2020

Eșecurile celorlalți au rezonat dintotdeauna în acțiunile tale și astfel ajungi să te complaci. Nereușitele celorlalți nu ar trebui să te demotiveze, din contră. A da sens anumitor relații din viața ta a devenit un obiectiv clar. Partea profesională a fost mereu prioritatea ta. Este momentul potrivit să îți îndrepți atenția către cei dragi.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 14-20 septembrie 2020

Această săptămână începe cu o serie de surprize pentru tine. Uranus, planeta care susține transformările, te va provoca să iei decizii nesăbuite. În plan profesional ai nevoie de mai multă motivație pentru a face tot ceea ce îți propui. Din păcate, te lași foarte ușor descurajată. Vei avea parte de energia unei luni pline pentru o lungă perioadă de acum înainte, iar acest lucru va trebui să îți garanteze succesul.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 14-20 septembrie 2020

Micile pauze pe care le iei pe parcursul zilelor petrecute la birou îți oferă posibilitatea să te reculegi și să te încarci energetic. Persoanele de care ne înconjurăm vorbesc de la sine despre noi. Relațiile de calitate din viața ta au la bază încredere și devotament, indiferent de context. Pe parcursul următoarelor zile vei încerca să faci prea multe lucruri deodată și te vei "pierde" printre zecile de obiective.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 14-20 septembrie 2020

În această săptămână există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este esențial ca tu să preiei inițiativa și să te lași "condusă" de abilitățile care îți definesc personalitatea. Per ansamblu, zilele care urmează îți oferă doar motive de bucurie și o stare de spirit pozitivă.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 14-20 septembrie 2020

În raport cu anumite persoane, simți dezamăgirea în cel mai profund mod. La orice pas cauți explicații plauzibile a unor comportamente pentru a te putea "anestezia" emoțional. Poate nu este cea mai potrivită modalitate de a acționa. De obicei este indicat să te confrunți cu propriile slăbiciuni pentru a reuși să integrezi în propriul univers psihic noi și noi experiențe.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 14-20 septembrie 2020

Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta. Timpul ți-o va confirma! Neînțelegerile care apar în plan profesional se rezolvă de la sine atât timp cât îți menții atitudinea profesionistă. Nu este cazul să jignești sau să evidențiezi punctele slabe ale interlocutorilor tăi.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 14-20 septembrie 2020

Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat, știu acest lucru despre tine. Zilele noii săptămâni se află sub influența Lunii. Nimic din ceea ce îți propui nu va fi obținut cu ușurință. Este posibil ca tot ceea ce se întâmplă în jurul tău să se afle sub o aură prea puțin "luminată".

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 14-20 septembrie 2020

Zilele săptămânii vor fi organizate în funcție de prioritățile pe care le ai pentru a nu pierde din vedere nimic ce poate avea însemnătate pentru tine. Întâmpini destul de multe dificultăți în schimbarea modului în care te alimentezi, dar ești motivată cu adevărat să o faci. Vei acționa cu perseverență. Activitatea fizică regulată te va ajuta în acest demers.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 14-20 septembrie 2020

Sunt multe oportunități care îți vor capta atenția pe parcursul acestei săptămâni, dar nimic nu va fi suficient de "consistent" pentru a te face să acționezi. Ești atrasă de tot ceea ce este complex și dificil de îndeplinit și ajungi repede la senzația de rutină. Oamenii nu aleg să te menajeze atunci când se simt neîndreptățiți. Comunicarea deschisă și sinceră poate ajuta în acest sens.
Articole astro