Horoscop săptămânal: 13 – 19 mai 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 13 - 19 mai 2019

Încă de la începutul săptămânii, la birou ai de luat decizii importante. Acestea ar putea să îți afecteze viitorul profesional. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă și nu te lăsa "cucerită" de promisiunile exagerate pe care le pot presupune anumite direcții de acțiune. Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 13 - 19 mai 2019

Este esențial să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. Colegii pe care îi ai nu sunt persoane de încredere. Acest lucru ți s-a demonstrat în timp. Este de preferat să nu vorbești prea mult cu ei despre acțiunile pe care urmează să le faci în ceea ce privește cariera. Atunci când vine vorba de familie, recunoști că nu te mai dedici ca altădată planurilor împreună cu cei dragi.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 13 - 19 mai 2019

Persoanele toxice din viața ta au tendința să rămână prezente atât timp cât tu nu le zici clar și răspicat ceea ce îți dorești de la ele. Modul condiționat în care îți oferă afecțiune te face să îți pui întrebări extrem de dure în raport cu propria identitate emoțională. Încearcă să analizezi lucrurile prin prisma propriilor trăiri. Doar astea contează.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 13 - 19 mai 2019

Fără să îți dai voie să accepți acest lucru, ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană. Această condiționare este periculoasă pe termen lung. În weekend este de preferat să te odihnești, renunțând la planurile stabilite.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 13 - 19 mai 2019

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza nesiguranței. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine sau de la prieteniile pe care le-ai legat în timp. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur, în primul rând, îți fac rău ție. A trăi totul prin reflexia acțiunilor celorlalți poate fi extrem de dureros și neverosimil.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 13 - 19 mai 2019

Mercur poate fi denumit ca fiind păzitorul tău ancestral. Pe parcursul acestei săptămâni vei încerca să aprofundezi cât poți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața ta. Constant ești nemulțumită de cei din jur, iar această stare de spirit atrage după sine conflicte, reproșuri și nopți nedormite din cauza agitației interioare.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 13 - 19 mai 2019

Atunci când vine vorba de lucruri delicate, nu îți place să exagerezi starea de fapt. Ești discretă și această calitate te recomandă mai ales atunci când cei din jur au nevoie de intimitate și înțelegere necondiționată. Îți place să acționezi la nivel oficial și nu te ascunzi niciodată în spatele aparențelor, indiferent de cât de confortabilă poate fi o astfel de eschivare.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 13 - 19 mai 2019

O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. În zilele care urmează vei încerca să implementezi în tot ceea ce faci un sistem de organizare mai riguros. Ai nevoie de mai mult timp pentru propria persoană. Familia te sprijină în tot ceea ce faci și îți oferă afecțiune și stabilitate emoțională, dar în același timp te și epuizează la nivel energetic.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 13 - 19 mai 2019

În această săptămână astrele te provoacă să îți exersezi tot mai mult starea de armonie interioară. Abilitatea de a te conecta cât mai des și autentic la propriul sine și propriile emoții te poate ajuta să scazi nivelul de stres pe care îl resimți zi de zi. Prieteniile adevărate din viața ta sunt adevărate comori pe care le prețuiești mai mult decât orice.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 13 - 19 mai 2019

Indiferent de ceea ce crezi despre tine, ai greșit mult prea mult față de o persoană importantă pentru tine. Lipsa de educație emoțională și rigiditatea propriilor prejudecăți nu te lasă să vezi lucrurile dincolo de ceea ce consideri tu că reprezintă. În plan profesional totul va decurge așa cum îți dorești, iar asta se va întâmpla doar pentru că ai preluat inițiativa.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 13 - 19 mai 2019

Se pare că rolul persoanei oricând disponibile din punct de vedere emoțional pentru cei din jur, este saturat. Nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. Te concentrezi pe propria "vindecare" și încerci să fii mai creativă în ceea ce privește acest proces. Ai nevoie de reușită în acest sens pentru a nu te pierde în amalgamul emoțional pe care îl trăiești în prezent.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 13 - 19 mai 2019

Anumite relații sau legături emoționale merită o a doua șansă. Atunci când ceea ce faci se opune adevăratelor sentimente, trebuie să fii precaută cu privire la alegerile pe care urmează să le faci. O conversație sinceră poate evita conflicte imprevizibile. Din punct de vedere energetic, în această săptămână astrele îți transmit vitalitate și optimism.
Articole astro