Horoscop săptămânal: 13 – 19 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 13 - 19 ianuarie 2020

Deși multe din posibilele scenarii care îți traversează mintea îți înfrânează acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți. Intrigile fac parte din tabloul acestei săptămâni de început de an. Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic și ai senzația că toți așteaptă ca un fel de revigorare la nivel energetic.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 13 - 19 ianuarie 2020

Problemele care se află la orice pas reprezintă un motiv suficient pentru a încerca să fii mai tolerantă cu cei din jur. Nu ai niciun plan stabilit, obiective profesionale notabile nu ai de îndeplinit, iar libertatea pe care o trăiești în plan personal îți organizează de la sine întreaga viață. Marte va face o dubioasă ”ședere” în zodia ta și energia pe care o vei recepționa va fi destul de confuză pentru tine.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 13 - 19 ianuarie 2020

În mai multe contexte sociale în care te vei afla, vei acționa conform prejudecăților. Deși îi judeci destul de dur pe mulți din cei care cu care interacționezi, îți dai seama că ești dezgustată de comportamentul tău. Indiferent de eșecuri, găsirea unui nou sens al propriei vieți îți întreține motivația de a face lucruri care îți aduc împlinire.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 13 - 19 ianuarie 2020

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îți aducă împlinirea pe care tu o vizualizezi, trebuie să acționezi. Acesta poate fi un punct din care să porneşti în îndeplinirea propriilor visuri. Vibrațiile astrelor conlucrează în favoarea ta. Decizia de a lucra și la aspectul fizic este una excelentă și benefică stării interioare.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 13 - 19 ianuarie 2020

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Este de preferat să nu vorbești prea mult cu cei din jur despre acțiunile pe care urmează să le faci în ceea ce privește cariera. Atunci când vine vorba de familie, ajungi să recunoști că nu te mai dedici ca altădată planurilor împreună cu cei dragi.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 13 - 19 ianuarie 2020

O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. În zilele care urmează vei încerca să implementezi în tot ceea ce faci un sistem de organizare mai riguros. Se pare că rolul persoanei oricând disponibile din punct de vedere emoțional pentru cei din jur, este saturat. Nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 13 - 19 ianuarie 2020

Ai nevoie de mai mult timp pentru propria persoană. Familia te sprijină în tot ceea ce faci și îți oferă afecțiune și stabilitate emoțională, dar în același timp te și epuizează la nivel energetic. Nu tot ceea ce faci trebuie să aibă un scop anume. De cele mai multe ori ne lăsăm duși de val tocmai pentru că ceea ce trăim ne oferă stabilitate, armonie sau echilibru.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 13 - 19 ianuarie 2020

Atunci când te afli în contexte profesionale, asigură-te că reușești să "afișezi" cea mai bună variantă a personalității tale. Este important ca cei din jur să te perceapă ca fiind un partener de afaceri promițător. Ești mereu subjugată prejudecăților. Nu reușești să vezi dincolo de aparențe. Chiar și atunci când primești semne clare în raport cu anumite decizii, amâni lucrurile până în ultimul moment.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 13 - 19 ianuarie 2020

La o mai atentă introspecție, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra echilibrului tău interior. Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Pe parcursul zilelor următoare o să îți stabilești cu atenție prioritățile profesionale.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 13 - 19 ianuarie 2020

Este evident că te lași condusă de emoții. Ești reticentă în fața unui ”nou început”, mai ales atunci când în joc se află lucruri în care crezi cu adevărat și îți este frică să se ”strice”. Mai în toate zilele care urmează te încearcă sentimentul că cei din jur nu te înțeleg așa cum ți-ai dori. Indiferent de ce anume simți, trebuie să înțelegi că nu totul e despre tine.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 13 - 19 ianuarie 2020

Fiecare dintre noi are dreptul să trăiască după propriile norme și valori. Mai ales în prima parte a săptămânii, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor familiale care te-au afectat în ultima perioadă. Este o săptămână excelentă pentru oportunități profesionale. Disciplina și munca asiduă te-au ajutat întotdeauna să câștigi în fața celorlalți rivali.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 13 - 19 ianuarie 2020

Nimic din ceea ce trăiești nu îți aduce împlinirea de care ai nevoie. Faci ceva greșit. Cuvintele sunt principalul tău inamic atunci când vine vorba de situații conflictuale. Ești radicală și de multe ori plasezi ultimatumuri care nu își au niciun rost. Totul în jurul tău se derulează în mare viteză. Interesul celorlalți în raport cu persoana ta tinde să fie înșelător. Fii înțeleaptă!
Articole astro