Horoscop săptămânal: 13-19 aprilie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 13-19 aprilie 2020

Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. Având parte de sprijinul de care ai nevoie, ești conștientă că vei putea realiza lucruri mărețe. Pentru tine începutul este întotdeauna cel mai dificil pas.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 13-19 aprilie 2020

În zilele care urmează petreci mult timp meditând asupra deciziilor luate. Este posibil ca răspunsurile pe care le afli să nu fie compatibile cu ceea ce îți doreai să ajungi să trăiești. Te simți înceată și nesigură și cauți aprobare și susținere în orice context în care te afli. În fața ta se așterne o lume întreagă ce se lasă explorată. Acest gând trebuie să-ți devină deviză!

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 13-19 aprilie 2020

Îți este atât de teamă de ascunzișurile propriilor gânduri încât te simți cu totul paralizată. Emoțiile negative pe care le resimți în această perioadă pot aduce însă o schimbare radicală în viața ta. Niciodată nu te-ai simțit atât de singură ca acum. Simți că te îndepărtezi de toți cei care contează pentru tine tocmai pentru că ai nevoie de spațiu pentru a te regăsi pe sine.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 13-19 aprilie 2020

Ai parte de provocări încă de luni dimineață când primești o veste deloc îmbucurătoare de la partenerii de afaceri. Viața ta este definiția stării de agitație permanentă. Chiar dacă încerci să mai încetinești puțin ritmul lucrurilor, unele aspecte chiar nu sunt în controlul tău. Persoana iubită ți se alătură cu pasiune și iubire pe acest drum anevoios.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 13-19 aprilie 2020

Încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce echilibrul emoțional la care tânjești atât de mult. Săptămâna care urmează este importantă pentru tine din punct de vedere profesional. Nu spune "nu" niciunei oportunități de a face doar ceea ce îți place cu adevărat. Chiar dacă încerci să mai încetinești puțin ritmul lucrurilor, unele aspecte chiar nu sunt în controlul tău.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 13-19 aprilie 2020

La birou lucrurile se precipită destul de mult. Șefii vor fi puși în dificila postură de a elimina câțiva oameni din echipa din care faci parte. Atunci când vine vorba de familie, ajungi să recunoști că nu te mai dedici ca altădată planurilor pe care le ai stabilite împreună cu cei dragi. Poate sună copilăresc, însă tot ceea ce trebuie să faci în această perioadă este să îți dai voie să simți.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 13-19 aprilie 2020

Ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Lasă loc de răbdare și de compasiune!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 13-19 aprilie 2020

"Recalibrarea" în anumite sectoare ale vieții va aduce destul de mult echilibru emoțional. Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de statutul social pe care îl ai, crezi în autenticitate. La birou te lași atrasă de ideile celorlalți colegi pentru că nu ai curajul să le expui pe ale tale.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 13-19 aprilie 2020

Este de preferat să nu vorbești prea mult cu anumite persoane despre acțiunile pe care urmează să le faci în ceea ce privește cariera. Persoanele toxice din viața ta au tendința să rămână prezente atâta timp cât tu nu le zici clar și răspicat ceea ce îți dorești de la ele. Modul condiționat în care îți oferă afecțiune te face să îți pui întrebări extrem de dure în raport cu propria identitate emoțională.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 13-19 aprilie 2020

Încearcă să analizezi lucrurile prin prisma propriilor trăiri. Doar astea contează. Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană. Atunci când vine vorba de lucruri delicate, nu îți place să exagerezi starea de fapt. Ești discretă și această calitate te recomandă. Din punct de vedere energetic, în această săptămână astrele îți transmit vitalitate și optimism.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 13-19 aprilie 2020

Anumite relații sau legături emoționale merită a doua șansă. Prezența preponderentă a energiei lui Saturn aduce haosul și nesiguranța în viața ta. Ție îți priește de minune singurătatea. În acele momente doar cu tine reușești să accesezi resurse emoționale esențiale pentru menținerea propriului echilibru. Multe proiecte pe care le coordonezi necesită mai multă minuțiozitate.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 13-19 aprilie 2020

Rutina te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere. În aceeași măsură, îți oferă și o listă interminabilă de frustrări. Nu ai crezut niciodată în ideea de schimbare absolută, dar viața pare că îți cere cu insistență să faci unele "retușuri". Armonia de care ai parte în plan personal îți oferă mai mult o stare de confuzie decât de împlinire.
Articole astro