Horoscop săptămânal: 12-18 februarie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 12-18 februarie 2018:

Deși evenimentele care vor avea loc pe parcursul acestei săptămâni vor fi ostile pentru tine, o să reușești totuși să privești lucrurile cu maturitate. Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine ca și persoană. Acest proces în care te-ai antrenat nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios. Zilele de weekend se anunță a fi provocatoare în ceea ce privește cariera.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 12-18 februarie 2018:

Independența de orice fel pe care ai tendința să ți-o proclami cu orice ocazie se întoarce împotriva ta. Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Problema ar fi că lași problemele personale să îți afecteze motivația și implicarea în ceea ce faci. Este de așteptat ca cei din jur să profite de vulnerabilitatea pe care o expui.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 12-18 februarie 2018:

Pentru prima parte a săptămânii lucrurile se prezintă într-o manieră destul de optimistă având în vedere evenimentele de care ai avut parte în ultima perioadă. Îți menții vitalitatea pentru mult timp. Până vineri seara reușești să finalizezi toate taskurile de care ești responsabilă la birou. În ceea ce privește viața personală, o să înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată în procesul decizional.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 12-18 februarie 2018:

Instigarea la conflicte și răutăți la care ești supusă de către anumiți colegi, pur și simplu îți inhibă creativitatea. Îți place să lucrezi într-un mediu armonios și relaxat. Din păcate, categoria de oameni cu care ai de-a face la birou nu te ajută să ai parte de aceste condiții minime de lucru. Această săptămână se va finaliza într-un mod abrupt. Ai senzația că nu ai reușit să faci nimic din ceea ce ți-ai propus. Mai mult, nici starea psihică nu pare să te ajute să vezi lucrurile altfel.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 12-18 februarie 2018:

Începutul acestei săptămâni aduce în prim plan viața ta emoțională. Lucrurile decurg surprinzător de bine şi îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. Oricum ar fi, tot ceea ce urmează să trăiești în plan sentimental se anunţă a fi fabulos. În zilele de joi și vineri astrele te ajută foarte mult în cadrul dezvoltării personale și profesionale. Cu toate astea, tu trebuie să preiei inițiativa ori de câte ori este nevoie.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 12-18 februarie 2018:

Alegi să te dedici din ce în ce mai mult activității de la birou. În această săptămână ai foarte multe deadline-uri stabilite pe care îți dorești foarte mult să le îndeplinești. Este posibil să fii pusă în postura să negociezi destul de agresiv încheierea unor noi contracte. Nu te dezici din fața acestei provocări. Pentru tine, zilele care urmează sunt definite de reușită și succes.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 12-18 februarie 2018:

Zilele acestei săptămâni sunt esenţiale pentru viaţa ta. Lucrurile se precipită destul de mult în plan personal. Trebuie să iei decizii radicale care pun în pericol orice tip de siguranță de care ai parte în prezent. Îți dorești o schimbare în viața ta. Această dorință aprigă te face să fii sigură pe tot ceea ce urmează să faci. Încrederea în propria persoană contează foarte mult în aceste momente. Ea te ghidează.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 12-18 februarie 2018:

Nivelul de adrenalină resimțit în această săptămână este ceva ce nu ai mai experimentat până în momentul de față. Tot ceea ce se întâmplă te va fascina pur şi simplu. Viața ta personală este foarte intensă și plină de momente unice. La birou lucrurile se precipită destul de mult. Șefii vor fi puși în dificila postură de a elimina câțiva oameni din echipa din care faci parte.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 12-18 februarie 2018:

Zilele noii săptămâni se află sub influența lui Saturn. Nimic din ceea ce îți propui nu va fi obținut cu ușurință. Ai parte de provocări încă de luni dimineață când primești o veste deloc îmbucurătoare de la partenerii de afaceri. Viața ta este definiția stării de agitație permanentă. Chiar dacă încerci să mai încetinești puțin ritmul lucrurilor, unele aspecte chiar nu sunt în controlul tău. Persoana iubită ți se alătură cu pasiune și iubire pe acest drum anevoios.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 12-18 februarie 2018:

Prieteniile și legăturile importante sunt în centrul atenției tale în acest început de săptămână. Îți pui foarte multe întrebări în legătură cu alegerile pe care le-ai făcut în viața personală. Încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce totuși echilibrul emoțional la care tânjești atât de mult. Atunci când vine vorba de obiectivele profesionale, ești pur si simplu de neoprit. Ești foarte sigură pe acțiunile tale.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 12-18 februarie 2018:

Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională. Mai mult decât atât, nu înțelegi rostul unei analize îndelungate a unei acțiuni pe care vrei să o faci. Avantaje și dezavantaje există la tot pasul. Această săptămână va fi dificilă din punct de vedere profesional. Deși alegi să îți susții punctele de vedere, constați că nu ți se apreciază inițiativa.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 12-18 februarie 2018:

Schimbarea este un lucru benefic pentru tine. Reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezența lui Marte în zodia ta are o influență evidentă. Ești foarte ambiţioasă şi te lași condusă de ceea ce simți, indiferent de riscurile pe care este posibil să ţi le asumi. Săptămâna care urmează este importantă pentru tine din punct de vedere profesional. Nu spune ”nu” niciunei oportunități de a face doar ceea ce îți place cu adevărat.
Articole astro