Horoscop săptămânal: 12 – 18 august 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 12 – 18 august

Începutul acestei săptămâni mai călduroase aduce multă energie și entuziasm în viața ta. Decizia de a lucra și la aspectul fizic este una excelentă și benefică stării interioare, chiar dacă presupune un efort susținut. Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 12 – 18 august

Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. Este esențial să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. Colegii pe care îi ai nu sunt persoane de încredere. Acest lucru ți s-a demonstrat în timp.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 12 – 18 august

Atunci când vine vorba de familie, ajungi să recunoști că nu te mai dedici ca altădată planurilor pe care le ai stabilite împreună cu cei dragi. Poate sună copilăresc, însă tot ceea ce trebuie să faci în această perioadă este să îți dai voie să simți. Ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 12 – 18 august

Este de preferat să nu vorbești prea mult cu cei din jur despre acțiunile pe care urmează să le faci în ceea ce privește cariera. De cele mai multe ori energia negativă pe care o ”recepționezi” de la cei din jur te poate bloca în planul acțiunii. Pentru a fi sigură că lucrurile vor lua forma pe care ți-o dorești, trebuie să rămâi mereu conectată la acele emoții constructive care te ajută să îți menții intactă motivația.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 12 – 18 august

Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur. Îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. Oricum ar fi, tot ceea ce urmează să trăiești în plan sentimental se anunță a fi fabulos. În zilele de weekend astrele te ajută foarte mult în cadrul dezvoltării personale și profesionale. Ai multe visuri de îndeplinit.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 12 – 18 august

Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta, iar tu o știi. Ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la jumătatea ta. Pentru a evita disputele, apelează la o atitudine diplomată. Coordonarea colegilor este necesară la locul de muncă.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 12 – 18 august

Abilitatea de a seduce este pusă la îndoială în această săptămână. Deși nu îți dorești o relație romantică, simți o nevoie ”atroce” de a fi admirată de cei din jur. Această nevoie, dacă este analizată în profunzimea ei, poate scoate la iveală o neîncredere în sine patologică. Este important, atât pentru tine, cât și pentru cei din jur, să afli răspunsuri în ceea ce privește acest aspect al vieții tale.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 12 – 18 august

Un Săgetător destul de prezent în viața ta va reuși să te echilibreze din punct de vedere emoțional. Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta. Chiar dacă nu știi care este sursa acestei nevoi, cauți mult mai multă afecțiune în toate relațiile cu cei din jur.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 12 – 18 august

Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ajustări necesare propriei vieți. Îți lași propriile visuri să prindă contur deoarece prin intermediul lor te menții ”vie”.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 12 – 18 august

Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai consumatoare de energie, mai ales că sunt momente în care ajungi să te învinovățești de tot ceea ce se întâmplă. Ești destul de exigentă cu propria persoană. Lasă loc de răbdare și de compasiune! Mai ales în situațiile critice prin care treci în această perioadă este nevoie să fii mai indulgentă cu tine.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 12 – 18 august

Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Propriul confort este mereu primordial. Relația cu părinții devine tot mai deficitară din punct de vedere emoțional deoarece și tu, și ei acționați prin prisma propriul ego.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 12 – 18 august

Venus va fi destul de activ în casa familiei și de aceea vei fi nevoită să iei decizii importante în acest sector al vieții. În fața ta se așterne o lume întreagă ce se lasă explorată. Zilele acestei săptămâni se află sub influența lui Venus care va intensifica dorința ta de a călători. Visezi cu ochii deschiși la mii de destinații.
Articole astro