Horoscop săptămânal: 11 – 17 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 11 - 17 noiembrie 2019

Ai senzația că totul devine tot mai dificil de obținut. Astrele vor încerca să te ”domine” pe parcursul întregii săptămâni și poate din această cauză lucrurile ți se vor părea mult mai greu de armonizat. Diada Marte-Saturn te va forța să iei decizii radicale în plan personal deoarece în acest mod vei reuși să îți regăsești echilibrul interior. Trebuie să renunți la anumite ”ancore toxice”.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 11 - 17 noiembrie 2019

Încă de la începutul zilei de luni la birou ai de luat decizii importante. Este posibil ca acestea să îți afecteze viitorul profesional, dar pe moment nu îți vei da seama de impactul pe care îl au. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă și nu te lăsa ”cucerită” de promisiunile exagerate pe care le pot presupune anumite direcții de acțiune. Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai!

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 11 - 17 noiembrie 2019

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Promisiunile făcute propriei persoane sunt mereu în van. Cu fiecare ocazie pe care o ai, te anulezi și niciodată nu prioritizezi propriile nevoi sau emoții.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 11 - 17 noiembrie 2019

Poate sună copilăresc, însă tot ceea ce trebuie să faci în perioada dificilă care urmează este să îți dai voie să simți. Ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Anumite relații din viața ta rămân în umbră tocmai din cauza faptului că tu doar pretinzi că acționezi în acest sens. Te minți singură. Realitatea este total alta.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 11 - 17 noiembrie 2019

Astrele vor pulsa destul de mult în sectorul financiar și de aceea este posibil să fii intrigată de modul în care decurg lucrurile în acest sens. Vestea bună este că tranziția în care te afli este de scurtă durată. Vei reuși să te redresezi destul de repede. Repercursiunile acțiunilor tale sunt dur judecate de cei apropiați, iar atitudinea lor te rănește mai mult decât propriile eșecuri.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 11 - 17 noiembrie 2019

Capacitatea de a face lucrurile într-o manieră cât mai creativă te ajută întotdeauna să ieși din orice impas. Mesajele confuze pe care le primești de la persoana iubită îți creează o stare de disconfort. A nu deține controlul este pentru tine cel mai dificil lucru într-o relație, mai ales atunci când implicațiile emoționale sunt uriașe.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 11 - 17 noiembrie 2019

Nu tot ceea ce faci trebuie să aibă un scop anume. De cele mai multe ori ne lăsăm duși de val tocmai pentru că ceea ce trăim ne oferă stabilitate, armonie sau echilibru. Pe parcursul zilelor următoare zodia ta este caracterizată de o dorință continuă de a cunoaște lucruri noi. Cam aceasta este și dinamica personalității tale și de aceea tot ceea ce vei trăi îți va fi pe plac.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 11 - 17 noiembrie 2019

În zilele care urmează, din cauza stării de oboseală pe care o resimți, devii mai înceată și mai visătoare. Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de ideea de visuri mărețe. Niciodată nu te-ai mai simțit atât de singură ca acum. Simți că te îndepărtezi de toți cei care contează pentru tine tocmai pentru că ai nevoie de spațiu pentru a te regăsi pe sine.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 11 - 17 noiembrie 2019

În plan profesional lucrurile se așază pe un parcurs linear și nimic din ceea ce vei trăi nu va putea fi contestat din punct de vedere al autenticității. Deși starea de sănătate nu ți-a dat de prea multe ori bătăi de cap, sunt momente în care te vei simți destul de slăbită. Schimbările bruște de temperatură te dezechilibrează la nivel energetic.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 11 - 17 noiembrie 2019

Ai în cap ideea obsesivă de a începe să lucrezi la un proiect personal, însă nu știi dacă vei putea face față provocărilor pe care acest lucru le presupune. Cu toate astea, este important să crezi în șansa ta. De cele mai multe ori refuzi să ieși din propria bulă. Îți este prea teamă să nu pierzi aprecierea sau simpatia acelor persoane care sunt de referință pentru tine.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 11 - 17 noiembrie 2019

Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi între totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. Având parte de sprijinul de care ai nevoie, ești conștientă că vei putea realiza lucruri mărețe. Pentru tine începutul este întotdeauna cel mai dificil pas.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 11 - 17 noiembrie 2019

În zilele care urmează petreci mult timp meditând asupra deciziilor luate. Este posibil ca răspunsurile pe care le afli să nu fie compatibile cu ceea ce îți doreai să ajungi să trăiești. Te simți înceată și nesigură și cauți aprobare și susținere în orice context în care te afli. În fața ta se așterne o lume întreagă ce se lasă explorată. Acest gând trebuie să-ți devină deviză!
Articole astro