Horoscop săptămânal: 11-17 martie 2024

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 11-17 martie 2024

Ești mult prea impulsivă și categorică. Sunt multe situații când un astfel de comportament poate fi văzut ca fiind riscant. Nu este nevoie să ieși de pe linia de plutire doar pentru a le oferi celor din jur ceea ce au nevoie. A fi în armonie în raport cu sine înseamnă și a te prioritiza cu asumare și conștientizare.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 11-17 martie 2024

Tu nu crezi în reguli, nici măcar în cele sociale. Încăpățânarea este cea care preia de fiecare dată frâiele. Lăsându-te condusă de ea, ajungi în situații stânjenitoare. Ești nevoită să dai explicații și astfel te epuizezi cu totul energetic. Cuvintele pot deveni inamicul tău, mai ales în situațiile limită.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 11-17 martie 2024

Sunt situații de viață care te ajută să crezi mai mult în sine, iar apoi, ca din neant reapare dezmăgirea. Pendularea aceasta energetică este destul de dificil de ținut în frâu. Este important să găsești activități care să te împlinească și din care să îți iei zilnic energia. Riști să ajungi pe marginea prăpastiei.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 11-17 martie 2024

Săptămâna aceasta te aduce mai aproape de obiective profesionale în care nu mai credeai. Încă o dată susținerea celor dragi este cea care a făcut diferența. În plan personal, orice acțiune pe care o faci vorbește de fapt despre melancolia pe care o porți cu tine. Oare ar fi o decizie înțeleaptă dacă ai relua anumite relații?

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 11-17 martie 2024

Mesajele confuze pe care le primești de la persoana iubită îți creează o stare de disconfort. Ți-ar plăcea să poți vorbi deschis despre anumite emoții, dar puterea prejudecăților este definitorie pentru tine. Nu ai curaj să pășești dincolo de ele și din această cauză nu reușești să trăiești autentic. Oare ce poți face pentru a câștiga mai mult curaj în acest sens?

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 11-17 martie 2024

Ai ajuns la o maturitate emoțională care se vede clar în modul în care alegi să faci lucrurile. Îți asumi alegerile și cei din jur nu par să mai fie responsabili de eșecurile tale. Atunci când ai nevoie de un salt vizibil în carieră, este de preferat să fii sigură de pașii pe care trebuie să îi parcurgi în acest sens.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 11-17 martie 2024

Succesul este de partea ta atâta timp cât rămâi persoana consecventă dintotdeauna. Maniera în care cei din jur vorbesc despre intențiile tale te rănește. Nimeni nu este în măsură să facă asta. În acest sens trebuie să pui limite mai clare. Ai nevoie de ele pentru a putea să te concentrezi pe lucrurile care chiar te împlinesc.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 11-17 martie 2024

Vibrația energetică pe care o resimți în zilele următoare te ajută să îți duci la îndeplinire toate obiectivele de care te-ai făcut responsabilă. La birou, în această săptămână agitată, reușești să găsești inspirația de care ai nevoie pentru a finaliza un proiect important pentru cariera ta. Bucură-te de acest succes!

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 11-17 martie 2024

Încă îți este teamă de propriile vulnerabilități. Crezi despre tine că îndepărtarea de anumite persoane îți va aduce confort, dar le duci dorul în fiecare zi. Melancolia aceasta însă nu înseamnă că era mai bine cu ele, ci mai degrabă că îți este dor de cum erai tu în acele relații. Ce lipsește acum din viața ta?

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 11-17 martie 2024

Ești conștientă că ai nevoie să te schimbi, dar nu știi cum să faci asta. Persoanele dragi care îți oferă ajutorul nu sunt văzute cu ochi buni de către tine. Crezi prea mult în orice fel de manipulare emoțională sau socială. Asta este cauza neîmplinirii tale din punct de vedere emoțional.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 11-17 martie 2024

Ai puține puncte comune cu colegii de birou, iar acest lucru face ca atmosfera în care vă desfășurați activitatea să fie mai mult decât tensionată. Puțin mai multă flexibilitate și diplomație de ambele părți vă poate ajuta să găsiți acele zone care să vă ajute să colaborați într-un mod productiv.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 11-17 martie 2024

Lupți mereu pentru putere și te lași acaparată de ceea ce îți aduce această luptă atunci când câștigi. Indiferent de ceea ce tu simți, este posibil ca cei din jur să se simtă amenințați de statutul tău. Nu dai lecții de viață și nu crezi în rețete ale succesului. Tot ceea ce ești este rezultatul ambiției și determinării tale.
Articole astro