Horoscop săptămânal: 11-17 februarie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 11-17 februarie 2019

Responsabilitatea pe care o proiectai altădată asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental. Ai integrat cu succes ideea conform căreia ești unica responsabilă de tot ceea ce trăiești. Odată ce acest lucru va deveni un obicei, o să reușești să faci alegeri înțelepte și benefice pentru tine, dar și pentru cei la care ții. Pregătește-te pentru o săptămână plină!

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 11-17 februarie 2019

Chiar dacă sunt situații pe care accepți că nu le poți controla, niciodată nu îți pierzi inspirația. În ceea ce te privește, viața este o "cutie" plină de provocări. Apropierea concediului programat pentru anotimpul rece te face să fii mai indulgentă chiar și cu acele persoane care ți-au greșit în mod voit. Nu vrei să te mai încarci negativ cu niciun fel de resentimente.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 11-17 februarie 2019

Aceasta este o perioadă aglomerată pentru tine și este esențial să știi să îți alegi cu atenție prioritățile. Starea emoțională confuză se ameliorează în zilele următoare și vei reuși să te concentrezi doar pe acțiune. Pui multă pasiune în tot ceea ce faci deoarece nu crezi în lucruri făcute pe jumătate, mai ales atunci când la mijloc se află și propriile interese.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 11-17 februarie 2019

Te bucuri din plin de noile începuturi de care ai parte și acest lucru este observabil și la nivel energetic. Vitalitatea care te acompaniază pe parcursul întregii săptămâni te ajută să reduci destul de mult efectele negative ale stresului de care ai parte în plan profesional. Te bucuri mult că vei reuși să ajuți o prietenă apropiată să ia o decizie importantă pentru familia sa.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 11-17 februarie 2019

Deși sunt multe contexte în care ai nevoie de confirmare socială, rămâi totuși o fire independentă și individualistă. Aceste caracteristici ale personalității tale fac destul de dificilă colaborarea, în armonie, cu colegii din echipă. Există totuși compromisuri la care mai apelezi atunci când acest lucru se impune a fi necesar. În plan familial, dinamica se schimbă radical în această săptămână.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 11-17 februarie 2019

Experimentele culinare pe care încerci să le faci în zilele următoare te ajută să îți schimbi modul în care te alimentezi. Chiar dacă ești o fire drastică, nu trebuie ca tot ceea ce ți se întâmplă să aibă un caracter dramatic. Atunci când știi că demersurile pe care le faci într-un anumit sens sunt cele potrivite, fii încrezătoare că și rezultatele vor apărea.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 11-17 februarie 2019

Orice situație prin care vei trece va merita din partea ta mai multă concentrare. Nu ești o fire superficială, dar uneori ai tendința să ignori unele semne pe care le primești deoarece nu vrei să îți complici existența. Pentru a avea parte de armonie, este necesar să lași deoparte drama. Ia lucrurile ca atare, acționează prompt și evită să îți mai plângi de milă.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 11-17 februarie 2019

"Recalibrarea" în anumite sectoare ale vieții va aduce destul de mult echilibru emoțional. Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de statutul social pe care îl ai, crezi în autenticitate. În săptămâna care urmează ai tendința să creezi în jurul tău mai multe bariere, sociale sau emoționale.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 11-17 februarie 2019

Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. În această săptămână alegi să te lași condusă doar de ceea ce simți. Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. În plan relațional, sunt destul de multe momente în care vei fi ezitantă în raport cu anumite persoane.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 11-17 februarie 2019

Nu mai lua decizii influențată fiind doar de starea emoțională de moment! Acest mod de a te comporta îți poate crea, pe termen lung, destul de multe frustrări. Indiferent de zona de interes în care activezi, ai nevoie să faci pași calculați pentru a obține obiectivele creionate. Diversitatea de care ai parte în orice sector a vieții te face să fii o "persoană complexă".

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 11-17 februarie 2019

Ideea centrală a acestei săptămâni este siguranța materială. Deși ai reușit să aduci un echilibru în acest sector al vieții, încă te simți "apăsată" de unele decizii pe care ai fost nevoită să le iei. Încearcă să fii răbdătoare cu procesul în sine! Poziția retrogradă a lui Mercur te va agita destul de mult în apropierea weekend-ului și de aceea vei anula toate planurile pe care le aveai stabilite.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 11-17 februarie 2019

Pe parcursul acestei săptămâni vei adopta o atitudine încăpățânată în raport cu mai multe aspecte ale propriei vieți. Ai parte de inspirație și de momente definitorii legate de carieră, dar nu vei neglija nici proiectele personale începute de curând. Norocul pare să fie de partea ta în anumite situații, chiar dacă nu știi care este sursa acestuia.
Articole astro