Horoscop săptămânal: 11-17 decembrie 2023

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 11-17 decembrie 2023

Așteptările pe care le ai ajung să fie chiar ireale, mai ales spre mijlocul săptămânii când are loc un eveniment important pentru tine. Ești de părere că ai fost mult prea indulgentă în raport cu anumite persoane și asta a atras după sine destul de multe dezamăgiri. Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 11-17 decembrie 2023

Lasă orgoliul deoparte atunci cand vine vorba de cel de lângă tine! Uneori acțiunile tale sunt duplicitare și fără sens. Te simți ancorată într-o serie de prejudecăți pe care nu reușești să le neutralizezi. Astrele pulsează destul de multă energie în casa carierei. Urmează-ți visurile cu pași încrezători!

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 11-17 decembrie 2023

Te lași condusă de entuziasmul pe care îl resimți în aceste zile și faci lucruri care te scot din zona de confort. Cu toate astea, încrederea în sine este de nestrămutat. Aceasta te va ghida pe noul drum pe care ai ales să pașești din punct de vedere profesional. Astrele te îndeamnă să fii mai visătoare, mai ales în această perioadă feerică.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 11-17 decembrie 2023

Pe parcursul acestor zile care au un iz de sărbătoare și de beatitudine, îți îndrepți atenția către familie şi către prieteni. În urma unor evenimente, ți-ai dat seama că sunt cele mai valoroase "părți" ale vieții tale. Acum simți nevoia să îți arăți recunoștința cu privire la acest aspect. La birou se anunță o săptămână liniștită.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 11-17 decembrie 2023

"Căderile" pe care le vei trăi vor simplifica lucrurile în favoarea ta. Ai nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas. Weekend-ul este despre viața socială, în special cea romantică. Ai dispoziție de flirt, vei ieși mult cu prietenii și vei încerca să te remarci în orice context în care te vei afla.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 11-17 decembrie 2023

Alegi să faci lucrurile condusă de ceea ce simți deoarece ești de părere că așa se creează autenticitatea. Cu toate astea, maniera în care alegi să faci lucrurile nu este una tocmai corectă față de anumite persoane. Este posibil să fie nevoie de mai multă recunoaștere și a acelor părți din tine care nu îți hrănesc orgoliul, ci din contră, te rănesc.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 11-17 decembrie 2023

Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană. Această condiționare este periculoasă pentru starea ta de bine. Este ca și cum mereu te afli la mâna celor din jur și dispoziția ta psihică este direct afectată de atitudinile și comportamentele celorlalți. În weekend este de preferat să te odihnești mai mult.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 11-17 decembrie 2023

Din punct de vedere energetic, în această săptămână astrele îți transmit vitalitate și optimism. Ai o stare de spirit potrivită pentru a prelua inițitiva. Intenția celor din jur nu este de a te răni. Cu siguranță și modul tău de a percepe lucrurile poate fi ajustat la realitatea pe care o trăiești de fapt. Viața profesională este singura constantă pozitivă din viața ta.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 11-17 decembrie 2023

Diminețile devin tot mai sumbre din cauza indispoziției pe care o resimți. Este posibil ca starea ta de spirit să se datoreze conflictelor de care ai tot avut parte în plan personal. Lasă să treacă puțin timpul! Este nevoie să se așeze în tine emoțiile. La birou, este loc de mai multă inițiativă pentru a performa.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 11-17 decembrie 2023

Mercur și Marte se află concomitent într-o perioadă de ascensiune energetică. Pentru tine, totul se va resimți în plan emoțional. Ai vrea să ai curajul de a spune tot ceea ce simți, dar parcă nu știi de unde să apuci. Indiferent de momentul zilei în care te afli, te simți vlăguită și fără nicio urmă de motivație.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 11-17 decembrie 2023

Marte îți stimulează creativitatea pe parcursul întregii săptămâni. Fără să îți dai seama exact de implicațiile pe care le are asupra echilibrului tău interior, ești pusă față în față cu unele reușite profesionale pe care ți le doreai foarte mult. Acum este momentul să te bucuri de locul unde ai ajuns. Fă-ți timp pentru tine!

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 11-17 decembrie 2023

Este posibil ca în punctul în care te afli acum să nu te mai simți atât de sigură pe tine ca atunci când totul din jur se derula la nivel ipotetic. Te consumi din punct de vedere emoțional, și mai ales pentru cei din jur. Problemele personale ajung de multe ori pe locul secund. Stima și încrederea în sine suferă mult de pe urma acestei prioritizări eronate pe care o faci zi de zi.
Articole astro